Birthday wishlist

Leef ik nog? Yes, dat zeker. Dat mijn blog er de afgelopen dagen en week bij in is geschoten besef ik me maar al te goed. De komende tijd ...

Leef ik nog? Yes, dat zeker. Dat mijn blog er de afgelopen dagen en week bij in is geschoten besef ik me maar al te goed. De komende tijd hoop ik het weer een beetje op te pakken, want er liggen namelijk nog genoeg producten om te reviewen en dingetjes om over te schrijven. Vandaag begin ik met mijn birthday wish list, want ook ik mag alweer 22 kaarsjes uitblazen op donderdag!




Allereerst moet ik toegeven dat ik nog nooit zoveel moeite heb gehad om een wish list samen te stellen. Want wat wil ik nu eigenlijk nog écht heel graag? De afgelopen tijd is het ontzettend vaak aan me gevraagd, en telkens wist ik echt geen antwoord te geven. Make-up is natuurlijk altijd goed, maar ik heb lang geen specifieke producten meer die hoog op mijn wensenlijstje staan. Daarom stelde ik deze keer een soort 'ideetjes-lijst' op, met niet zo zeer dingen die ik graag wil hebben, maar wel leuk vind.

1. Ik schreef het onlangs in mijn artikel over mijn guilty pleasures al; ik vind wereldkaarten in een interieur echt schitterend! Ik las al een aantal keren over de 'kras'wereldkaart, waarbij je de landen waar je al bent geweest kunt wegkrassen. Jammer genoeg heb ik nog zo weinig gereisd, dat er dan slechts een aantal landen in Europa te zien zouden zijn. Deze goudkleurige kaart van ModeMusthaves is ook echt heeel gaaf!

2. Nieuwe schoenen heb ik al in geen eeuwigheid meer gekocht, en sinds kort is mijn oog gevallen op zwarte veterschoenen of Clarks. Ik heb onlangs een wat langer paar gepast, maar dat was toch niet helemaal mijn ding. Toch vind ik zo'n 'nette' veterschoen echt heel erg gaaf!

3. Sindskort ben ik ook helemaal fan van shirts met een woord of tekst erop. Ik heb mijn shirtje van Mango met 'beautiful' wekelijks wel een aantal keren aan en ook in winkels zoek ik de laatste tijd naar t-shirts met opdruk. Deze van H&M is ook stiekem wel heel tof!

4. Spoiler, want van Paris Street Style weet ik al dat ik 'm krijg. Ik ben echt verslaafd aan mooie boeken (How To Be Parisian Wherever You Are, Style, Paris vs. New York, 14.000 things to be happy about, On Top, Love x Style x Life) en ook deze is er weer zo eentje. En nog over het Parijse straatbeeld op fashiongebied ook: iets wat ik suuuuperleuk vind!

5. Maar, buiten alle spulletjes vind ik nog iets anders heel leuk om te krijgen: een avondje drankjes doen, een lunch of diner of gewoon gezellig een dagje weg! Dingen ondernemen vind ik altijd zoveel meer bijzonder dan een simpele kaart met geld erin. En daarbij is het ook nog eens een heel leuk vooruitzicht als er weer iets op de planning staat!

6. Klinkt gek voor zo'n Parijs-liefhebber als ik: maar ik heb dus nog helemaal geen mok van Parijs thuis! Wel een hele ouderwetse van de kringloop, maar die is lang niet zo mooi meer. Daarnaast vind ik het altijd wel gaaf om accessoires te krijgen die te maken hebben met mijn favoriete stad. Schilderijtjes, foto's, kussens, sleutelhangers, iPhone-hoesjes, boeken of tijdschriften: I love everything about Paris <3

7. Héél hoog op mijn wish list, maar niet heel erg realistisch is een nieuwe spiegelreflexcamera. Ik heb sinds mijn Bloggers WhatsAppgroep al een tijdje de Nikon D5200 op het oog; eentje die ook video's kan opnemen (helemaaaal geen hint). Helaas wel een grote investering, maar wie weet vind ik dat ik mezelf na mijn verjaardag ook nog wel even mag trakteren op iets heel moois. En oh, een fotolamp of een softbox is ook nog steeds een topper op mijn wish list!

8. Ik ben er onlangs achter gekomen dat de suikerscrub's van Rituals mijn huid echt mega zacht maken; maar zelf een pot van dit heerlijke goedje kopen? Ho maar. Maar echt: ik zou zeker dolgelukkig worden als ik een scrub van Rituals mag ontvangen op mijn verjaardag. Sowieso alles van Rituals of The Body Shop (of Lush mag tegenwoordig ook wel, haha) vind ik heerlijk!

9. Wie mijn guilty pleasures-artikel heeft gelezen, weet inmiddels ook wel dat ik een groot zwak heb voor minimalistische oorbellen. Vooral dankzij Anna Nooshin ben ik gaan snuffelen op de webshops van Catbird en Anna + Nina, die helemaal gevuld zijn met dit soort prachtige oorbelletjes. Zeker iets dat ik ook superleuk vind om te krijgen!

En tja.. verder kun je me overal echt wel mee blij maken. Zelfs cadeaubonnen van winkels vind ik nog leuk om te krijgen, evenals een doosje macarons, marble-items, een gave rok of een mooie lipstick. Ik heb in ieder geval heel veel zin in mijn 22e verjaardag donderdag!

Related posts

14 reacties

 1. Wat een leuke ideetjes voor je verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt toch nog een mooie wishlist kunnen maken! Je hebt niet eens een Parijs mok? Wat erg! Haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe items! Alvast gefeliciteerd. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke items heb je erop gezet! Ik vind de Parijs mok erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zou stiekem toch mooi zijn als je binnenkort een aantal items van je lijstje kunt strepen. Ik wil ook nog heel graag een nieuwe spiegelreflexcamera met videofunctie. Misschien gaat het er dan toch eindelijk eens van komen; video's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk lijstje, ik ben benieuwd wat je zult krijgen hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk lijstje heb je samengesteld! Hopen dat je donderdag blij wordt gemaakt met een aantal van deze cadeau's ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jij geen Parijs mok? oochjee haha. Wat een mooie wishlist heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Superleuke wishlist! Ik ben ook zo'n grote Parijs liefhebber (zonder mok :))

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De scrubjes van Rituals zijn ontzettend fijn. Ze laten zo'n olielaagje achter op je huid of zo, waardoor je huid zo fijn zacht wordt. Ik koop de scrubs zelf ook niet vaak, maar kreeg toevallig gisteren weer een heerlijke scrub van Rituals cadeau. ZO FIJN.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie wishlist! Ik wil ook nog graag zo'n wereldkaart, lijkt me echt zo mooi in het interieur. Het past nu eigenlijk niet meer in m'n kamer, ik krijg steeds meer redenen om snel op mezelf te gaan wonen haha. x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb de Nikon D5200 en ja, hij is echt fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen