La vie de Daphne - Een hele onwerkelijke week

'Is het echt of leef ik in een vreemde nachtmerrie?' Een gedachte die eigenlijk voor mij zo'n beetje de afgelopen week omschr...

'Is het echt of leef ik in een vreemde nachtmerrie?' Een gedachte die eigenlijk voor mij zo'n beetje de afgelopen week omschrijft. Ik denk dat iedereen ondertussen wel weet wat er gebeurd is, dus veel zal ik er ook niet meer over (proberen te) vertellen. Gelukkig heb ik ook een hoop leuke en gezellige foto's van de rest van mijn week!


Maandagochtend: het begin van een nieuwe week. Een week waarvan ik toen nog geen idee had hoe hij er eigenlijk uit kwam te zien. Ik wist in ieder geval dat hij zou eindigen met een druk werkweekendje.

Hoewel mijn traditionele 'maandag tosti-dag' een beetje was verdwenen, besloot ik 'm vandaag toch maar weer voort te zetten. Was opnieuw weer ontzettend lekker!


Na mijn lekkere lunch was het tijd om bij een hele goede vriendin langs te gaan. Iemand met wie ik over alles kan praten; van relaties tot aan werk en van gebeurtenissen uit mijn leven tot aan wie ik laatst zag in de stad. Ik ga er altijd met een superfijn gevoel weer weg!

Die avond werden er nog wat foto's doorgestuurd van de danswedstrijd van de vorige dag. Leuk om te zien dat we die dag zoveel supporters hadden en toch uiteindelijk nog met een medaille naar huis gingen!


Dinsdagochtend: weer een nieuwe dag. Ik stond een beetje nerveus op, want ik wilde die avond iets belangrijks tegen mijn vriend vertellen waarvan ik dacht dat het misschien wel enorm raar zou klinken. Maar.. hij wilde ook met mij praten. Die middag zou ik gelukkig nog wel wat afleiding hebben om de zenuwen te onderdrukken. En oh! Op maandag had ik overigens iets op Shizzie.nl besteld, een superleuke (en hele goedkope) webshop met de leukste sieraden!

Rond een uurtje of half 2 stapte ik de auto in om naar het nieuwe huisje van een vriendin te gaan kijken. Ze is een maandje geleden samen gaan wonen met haar vriend; iets wat ik ook ooit hoopte te gaan doen. Superleuk om te zien dat ze al helemaal haar plekje gevonden heeft; inclusief twee katten!


Yes, ik was er klaar voor om mijn vriend weer te zien. Eindelijk had ik de juiste woorden bij elkaar om te vertellen dat alles goed zou komen, dat ik keihard weer ervoor wilde gaan omdat ik steeds beter weet wat ik wil. En yep.. jammer genoeg heb ik het nooit 'echt' meer kunnen zeggen and you all know why.

Ik wil er niet teveel meer over kwijt, maar wat ik wel weet is dat het enorm pijnlijk is om te beseffen dat de reden waarom we uit elkaar zijn allemaal punten waren waaraan gewerkt kon worden. Maar, je kunt er jammer genoeg niets meer aan doen als de ander niet meer wil. Ik kan alleen maar mega dankbaar zijn voor de mooiste anderhalf jaar van mijn leven tot nu toe. Anderhalf jaar waarop ik terugkijk met een lach, maar vanaf nu ook met een traan. We waren de grootste vechters ooit, en ik was zeker nog lang niet klaar om de handdoek in de ring te gooien. Het voelt vreemd om te zeggen nu, maar ik weet inderdaad nu heel goed hoe gelukkig ik was. But I know I will be okay <3


Ik ga niet liegen op mijn blog en heb immers ervoor gekozen om mijn hele persoonlijke leven op het internet te gooien. De volgende ochtend werd ik dus al rond 7 uur wakker. En ook echt klaarwakker. En de tijd van 3.00 heb ik ook nog gezien. Gelukkig heb ik een hele lange tijd op de bank kunnen uitrusten met thee.

Die middag maakte ik een enorm lange wandeling. Het was schitterend weer en iedereen die ik tegenkwam glimlachte naar me, alsof ze wisten dat ik het nodig had. Ook de reflectie die ik in dit vijvertje tegenkwam vond ik zo mooi!


Eenmaal terug thuis ontving ik bloemen van iemand die ik eigenlijk helemaal niet zo goed ken. Het was eigenlijk bedoeld voor het afstuderen, maar je kan begrijpen dat ik echt wel even een traantje moest laten omdat dit precies op het juiste moment kwam!

's Avonds was ik onderweg naar een vriendin, toen ik opeens een twittermelding zag verschijnen. Ik heb gewoon het Maybelline-pakketje van Mariska gewonnen! Hoe teleurgesteld ik een week eerder nog in een Etos-filiaal stond toen ik zag dat The Blushed Nudes uitverkocht was, hoe blij ik nu ben dat ik 'm gewoon krijg toegestuurd - samen met twee andere mooie producten <3


Donderdag had ik een volle dag die ik hopelijk goed door zou komen. Ik had opnieuw niet super geslapen, maar wel weer een beetje beter. Ik probeerde mezelf voor het eerst weer een beetje mooi op te maken en mooie kleren aan te doen. Smile!

's Middags stond er een uitje naar het outletcentrum (waar ik ooit drie baantjes had) op de planning. Qua kleding was het drie keer niets, maar ik scoorde er wel een nieuw parfum én mooie lingerie. Kan een vrouw daar blij van worden? Ja, absoluut!


In de avond had ik eerst nog een dansles. Een hele moeilijke voor mij, want ik had een ontzettend benauwd en neergeslagen gevoel. Gelukkig wist ik dat ik 's avonds nog iets heel leuks op de planning had, waar ik in ieder geval héél veel zin in had. Eenmaal thuis van dansles raapte ik al mijn kleding bij elkaar, maakte ik me nog een klein beetje op en maakte ik een barre fietstocht naar een huis die ik in eerste instantie niet eens kon vinden (haha!)

Yes, uiteindelijk lukte het me en kon voor mij 'indrinken' beginnen. De rest van de meiden waren er al een heel stuk eerder, dus de meeste wijntjes waren dit kleine uurtje voor mij. Gezelligheid!


Na opnieuw een ijskoude fietstocht (en dit zou nog niet eens de laatste zijn die avond/nacht) belandden we in de allerlaatste trein naar Breda. Stappen in Breda is iets wat ik echt zelden gedaan heb, maar waar ik nu nog een beetje extra veel zin in had. Even helemaal zonder zorgen!

En zorgeloos, dat werd het zeker. Ik geloof dat ik - op carnaval na - nog nooit zo'n hilarische avond heb meegemaakt. Kroegentocht, dansjes wagen, foto's en filmpjes maken, nieuwe mensen leren kennen, keihard lachen, wijntjes drinken en vooral heel veel plezier hebben. Het was méér dan perfect. En het feit dat ik pas om half 6 mijn ogen sloot, bewijst dat nog dubbel zo hard!


Vrijdag werd ik dan ook schaamteloos laat wakker en meteen werd er in de groepsapp van vorige avond besproken hoe erg iedereens kater was. Bij mij viel het gelukkig mee, ik had toch nog de hele dag om lekker uit te rusten. Ik zette nog een aantal superlieve cadeautjes op de foto die ik de laatste dagen kreeg. Een hele mooie kaart met de mooiste woorden ooit van Kim en Bernadet, het bloemetje van woensdag met een lief kaartje eraan en van een andere vriendin heerlijke badspulletjes om mezelf lekker op te peppen. De laatste dagen heb ik ook zoveel mooie en lieve woorden mogen ontvangen, waar ik ook zo dankbaar voor ben. Ongelooflijk; ik mag dan misschien wel in een roes leven, maar dit vind ik echt heel mooi <3

's Avonds was het weer werktijd! Ik begon zoals gewoonlijk met bedienen in het restaurant, maar werd al snel naar de bruiloft in de zaal geroepen. Ik liep rond met wat koffie en thee, maar gelukkig waren er uiteindelijk genoeg mensen om te lopen met drank. Vervolgens stond ik dus een tijdje achter de bar. Toen kwamen de hapjes: guess wie ermee mocht rondlopen? En keukenhulp mocht ik ook nog een tijdje zijn. Aan het einde van de avond moesten er namelijk nog een hoop hapjes klaar gemaakt worden. Een hele veelzijdige avond dus!

We waren die vrijdag ontzettend laat klaar, dus ook was ik weer lekker laat wakker. Het leuke aan de bruiloft van de vorige avond was dat we een aantal superleuke 'souvenirs' mee naar huis konden nemen, onder andere deze te leuke prikkers met 'Cheers' en 'Hooray' erop.

Na een middagje uitrusten maakte ik me weer op en fietste ik richting werk. Het zou zoals gewoonlijk weer druk worden; iets wat ik deze week helemaal niet erg vond. En ach, er stond toch na werktijd weer een hele leuke avond op de planning!

Nadat het hoge woord om 0.30 eruit was ('we zijn klaaaar!') zaten we met de meeste mensen ooit aan de bar. De stappers aan de wijn, de andere helft aan de frisdrank. Ik vind het oprecht altijd mega gezellig als de hele avond zo goed is gegaan en we dit kunnen 'vieren' met het hele team. Mijn baas is op dat soort momenten overigens ook de meest happy persoon ooit :P

Stap-outfit aan, make-up bijgewerkt en de kroeg in! Cheeeeers <3

Met ongeveer dezelfde groep als donderdagavond (twee meiden waren er helaas niet bij, en een andere collega was deze keer wel mee) hebben we weer lekker gedanst, schaamteloos hard meegezongen en weer veel gelachen.


En zo'n avond kan het beste afgesloten worden met... pizza! Het grappige was nog dat we om 4 uur de laatste mensen waren in de zaak; de rest was al naar buiten gestuurd. Pas om 5 uur sloot ik mijn ogen. Zware dagen zo!

De volgende dag werd het dan ook lekker rustig aan doen. Ik zou een stuk eerder beginnen met werken dan de andere dagen, dus heel veel tijd om mezelf helemaal ready te maken had ik ook weer niet. Wel om nog mijn polaroidfoto van de vorige dag op de foto te zetten. Ik was al bijna vergeten dat ik een instax had, joh!

's Avonds was het erg druk, maar waren we op tijd klaar (al om 22.30!). Maar hoe laat ik in bed aanbelandde? Half 2. Oepsie.. Na een week van korte nachten, ben ik benieuwd wat aankomende week gaat brengen. In ieder geval leef ik van dag tot dag en geniet ik vanaf nu van iedere keer dat ik lach. En ja, zelfs deze week is me dat al heel vaak gelukt! <3

Related posts

18 reacties

 1. Hoe gek je week ook is geworden.. Je moet door en gelukkig heb je wel wat afleiding gehad! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo veel steun hebt van de mensen om je heen en dat je overal de mooie dingen nog kunt zien. Kusje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben zo blij dat onze woorden je een klein beetje beter lieten voelen. Het lijkt me het meest verschrikkelijke wat je kan gebeuren maar jij bent zo sterk en ik ben echt omtzettend trots op je. <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sluit ik mij helemaal op aan, je bent echt super sterk liefje. Dikke knuffel van ons.

   Verwijderen
 4. Super vervelend lieverd, daar kun je nu even niets anders aan doen dan afleiding! Maar het komt helemaal goed met je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel knuffels voor jou, nog een keer! Gewoon omdat ik het zo knap en sterk vind hoe je er mee omgaat, deze hele super klote situatie. Fijn dat je zoveel leuke mensen om je heen hebt die voor afleiding zorgen en dat je toch zulke leuke avonden hebt gehad <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Komt allemaal goed met jou Daphne! Ik vind het super goed van je dat je zoveel leuke uitjes onderneemt, afleiding is zo goed voor je op dit moment. Jij komt er wel, knuffels <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het komt allemaal goed Daphne, blij dat je nu al weer zulke leuke dingen hebt gedaan dit weekend. Stay Positive, en kom snel weer naar Breda! Dan doe ik een dansje mee! Die foto is in Walkabout toch? X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik had het helemaal niet meegekregen joh :( Wat rot meis. Gelukkig heb je toch wat afleiding gehad. Dit gevoel moet gewoon slijten en dat heeft tijd nodig. Ontzettend cliché, maar heel erg waar.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heb jij ontzettend veel lieve mensen om je heen Daphne! Fijn dat je ondanks de nare gebeurtenis er toch nog een leuke week van hebt kunnen maken. You go girl! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Topper ben je ook! Je doet het super goed en ik ben echt trots op je. Je hebt gelukkig nog heerlijk kunnen genieten deze week en daar word ik echt vrolijk van!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Topper dat je bent! Het komt uiteindelijk allemaal goed meis.
  Lekker veel afleiding zoeken, dat is heel goed!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Aaah meis, ik lees het nu pas (sorry daarvoor) en wat naar zeg dit! Ik wil je nog heel veel liefde en knuffels sturen. Doe waar jij je goed bij voelt en wees niet te hard voor jezelf. Je bent en blijft een topper, hoe dan ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo te zien heb je heel wat afleiding gehad! Ik hoop voor je dat deze week beter zal worden, you got this!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh ik heb het helemaal gemist! :o. Echt vervelend joh, dat je relatie uit is gegaan. Maar wel fijn dat je in ieder geval toch nog leuke dingen hebt gedaan. Je mag best verdrietig zijn, dat is helemaal niet erg, maar geniet ook van de mensen om je heen! <3 Dikke knuffel

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Daphne, je bent een mooie meid , ik ben trots op je en alles komt goed! You can do it! Je hebt gelukkig wel veel afleiding gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ah wat rot, echt heel vervelend als je zelf nog het gevoel hebt dat je er aan kunt werken. Maar het moet van twee kanten komen.. Sterkte, het komt goed (standaard i know)! Je bent een leuke meid dus het komt echt goed! Je hebt het wel laat gemaakt deze week zo te zien haha, lekker hoor allemaal drankjes en leuke dingen, fijne afleiding! Knuffel!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat vervelend dat je relatie is afgelopen, heel veel sterkte met het verwerken. Kan me heel goed inleven hoe je je op dit moment voelt. Gelukkig heb je verder een leuk gehad deze week. :)

  BeantwoordenVerwijderen