Mijn eerste Lush product: Ro's Argan Body Conditioner

Jarenlang durfde ik niets van Lush te kopen, en ook tijdens mijn eerste bezoekjes aan de winkel was ik nog steeds sceptisch. Totdat Bernad...

Jarenlang durfde ik niets van Lush te kopen, en ook tijdens mijn eerste bezoekjes aan de winkel was ik nog steeds sceptisch. Totdat Bernadet me met kerst mijn allereerste Lush product cadeau deed: nu moest ik er wel aan geloven!Een body conditioner: ik had geen flauw idee wat ik hierbij kon verwachten. Met die reden heb ik 'm eerst op internet opgezocht voor ik ervan uitging dat het een body lotion of body butter zou zijn.


Op de website van Lush staat eigenlijk hetzelfde als wat op de verpakking staat. De body conditioner gebruik je eigenlijk hetzelfde als een conditioner voor je haar. Over een schone, natte huid verdelen, in laten trekken, afspoelen en daarna je huid drogen. Een body lotion is eigenlijk nergens meer voor nodig en daarnaast is de geur héél lekker. Nou, ik ben benieuwd of deze mooie beloftes mijn verwachtingen gaan overtreffen!

Wanneer ik het potje openmaak, komt me een geur tegemoet die ik in eerste instantie nooit zelf zou hebben uitgekozen. Ik moest best een beetje wennen aan deze Rose Jam-geur. Wanneer ik op de ingrediëntenlijst kijk, zie ik dat het product cacaoboter, shea boter, paranoten- en amandelolie, goji bessensap, cupuacaboter en arganolie bevat. Deze laatste olie kennen de meesten wel: rijk aan Vitamine E en vol met belangrijke vetzuren.

Het product vind ik het lekkerst om te gebruiken op mijn benen en armen, omdat hier regelmatig wat droge plekjes te zien zijn. Ik vind de textuur van de body conditioner daarnaast ge-wel-dig. Echt heerlijk zacht en net zo makkelijk te smeren als een body lotion. De geur vind ik lekkerder worden naarmate het product is ingetrokken en ook mijn huid is inderdaad zachter dan zacht. 


Of ik dus positief verrast ben na mijn eerste Lush product? Jazeker. Vooral omdat ik écht niets van de winkel en haar producten begreep en ik toch liever bij mijn oude vertrouwde The Body Shop-productjes bleef. Binnenkort staat er weer een product van Lush op het programma, deze keer eentje die ik ook tijdens de kerst kreeg, maar dan voor in bad!

Related posts

15 reacties

 1. Ik koop niet vaak iets bij Lush maar vind het wel een leuke winkel. Dit klinkt erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een erg fijn product! Ik wil heel graag de Frozen bathbomb uitproberen maar ik heb geen bad hier haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne review! Hij klinkt eigenlijk ook wel heel erg goed, al die verzorgende ingrediënten bij elkaar móeten wel zorgen voor een zachte huid. Grappig trouwens, ik stond/sta precies zo tegenover Lush, The Body Shop blijft mijn fave maar ik vind de producten van Lush de laatste tijd wél best interessant!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Be prepared: once you go Lush, you never go back. Oké, dat klinkt lelijk, maar je snapt me vast wel, haha. De producten van Lush zijn heer-lijk! Ik sleep jou zaterdag wel weer even mee en dan smeer ik je lekkere dingen aan. You're gonna love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je eerste Lush product.. trust me, er zullen meerdere volgen haha! Een body conditioner, nog nooit van gehoord maar lijkt mij erg fijn! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hihi ik ben echt dol op LUSH en ik denk dat jij dat ook binnen de kortste keren bent!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als ik in een stad ben waar een Lush winkel is, moet ik daar altijd even naar binnen. Het ruikt allemaal zoo ontzettend lekker! Jij gaat zeker meer producten kopen van Lush, ik ben altijd nog erg tevreden geweest over de producten die ik daar kocht. Jij ook zo te zien over je eerste Lush product, mooie review Daph!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo blij dat die jou zo goed bevalt- is toch altijd lastig zulke producten uitzoeken. Zaterdag maar even lekker samen snuffelen bij LUSH. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. IK heb niet heel veel producten van Lush maar die producten die ik heb zijn echt heerlijk! Dit klinkt ook erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Grappig hoe je mening soms kan veranderen hè door één keer iets te proberen. Het klinkt als een heel fijn product. Zelf kan ik mijn weg ook niet zo vinden in de winkel. Misschien omdat het teveel is en niet georganiseerd staat zoals bij een andere winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah dit lijkt mij een heerlijk product! Lush is altijd zo fijn & genieten. <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb nog nooit een body conditioner gebruikt, maar het klinkt enorm fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lush is echt top! Ik ben benieuwd naar dit product. Ze hebben daar ook zo veel lekkers!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oehh...lijkt mij heerlijk, Lush heeft fijne producten :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen