Merry Christmas!

Lieve, lieve, lieve lezeressen van mijn blog. Omdat het de komende dagen waarschijnlijk heel stil gaat zijn op mijn blog (maar dat leg ik z...


Lieve, lieve, lieve lezeressen van mijn blog. Omdat het de komende dagen waarschijnlijk heel stil gaat zijn op mijn blog (maar dat leg ik zometeen uit) wil ik jullie allemaal via deze weg hele fijne feestdagen wensen. Dat jullie er maar allemaal flink van genieten samen met de mensen die het dichtst bij je staan. Hoe mijn kerst eruit ziet? Dat lees je ook in dit korte artikeltje!

Kerstavond
Gelukkig ben ik vandaag de hele dag vrij - stilte voor de storm, zullen we maar zeggen - en vanavond is ook de enige keer dat ik mijn vriend zie tijdens de 'echte' kerst. We gaan lekker dineren bij mij thuis en daarna waarschijnlijk nog wat spelletjes doen. Vervolgens is het uitrusten geblazen, want hij werkt twee héle lange dagen in de horeca, en voor wie mij nu al een tijdje volgt, weet ook dat ik sinds oktober een baantje heb in de horeca. Waarschijnlijk pakken we vanavond ook met z'n allen wat cadeautjes uit - al hebben mijn vriend en ik niet meer kunnen wachten en al eerder deze week iets aan elkaar gegeven!

1e Kerstdag
Hoewel ik dus liever helemaal vrij wilde zijn tijdens deze 1e Kerstdag, maar ze op mijn werk alle hulp konden gebruiken, heb ik aangegeven dat ik wel wat uurtjes kan komen. Als het maar tot maximaal half 6 is. Het is dus slechts een middagje werken, waarvan ik hoop dat het niet al te zwaar gaat zijn. Vervolgens ga ik thuis nog heerlijk gourmetten. Hoewel we het maar één keer per jaar doen, leef ik altijd heel erg naar dit feestmaal uit! Daarna zullen we waarschijnlijk weer met z'n allen spelletjes doen. En ikzelf ben van plan om lekker vroeg mijn bed op te zoeken met het oog op de volgende, zware dag.

2e Kerstdag
En hier stopt mijn kerst eigenlijk, want - niet schrikken - ik heb een werkdag van 14.00 tot sluit, wat waarschijnlijk betekent dat het tot een uurtje of half 2/2 's nachts zal duren (tenzij we geluk hebben dat iedereen vroeg weggaat, maar dat verwacht ik niet tijdens kerst). Man, wat ga ik gesloopt zijn zeg. Gelukkig troost ik me met de gedachte dat ik zondag vrij ben en dat zo'n lange werkdag niet vaak voor gaat komen. Ik ben heel erg benieuwd hoe de sfeer zal zijn op de werkvloer, maar toch moet ik toegeven dat ik er stiekem wel een beetje tegenop zie (vooral omdat ik niet weet wat ik kan verwachten.)

28 December
De officiele kerst mag dan misschien op de 1e kerstdag al voor mij voorbij zijn, maar dat betekent niet dat het helemaal afgesloten is! Ik heb namelijk maandag de 28e (jawel, op horecavrije maandag) een heel gezellig dinertje bij mijn schoonfamilie thuis. We doen ook altijd nog een superleuk cadeauspelletje waarbij we voor iedereen iets hebben gekocht en ik moet zeggen dat ik héél erg benieuwd ben wat iedereen van mijn cadeautjes vind!

15 Januari
Geloof het of niet, maar 15 januari ga ik nog wel degelijk iets kerstachtigs doen! Omdat we ook nog uitgenodigd zijn bij de vader van mijn vriend en ik eigenlijk nog wel een beetje tijd moet overhouden voor mijn scriptie, wilde ik het liefst iets na de inleverdatum plannen. En dit is gelukt! Weliswaar best wel laat (oké, héél erg laat), maar zeker niet minder leuk. Weer wat cadeautjes, een lekker diner en volop gezelligheid!


Enjoy your Christmas lovelies <3

Related posts

12 reacties

 1. Ik hoop dat het werken meevalt! Fijne feestdagen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een hoop plannen zeg maar op werken na klinkt het allemaal erg leuk. Fijne feestdagen mop <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een drukke kerst dit jaar! Balen dat er twee kerstdagen voor het grote gedeelte vol zitten met werken, maar aan de andere kant is de sfeer van de klanten dan waarschijnlijk ook stukken beter en zal het allemaal wat gezelliger gaan. Toch hoop ik dat je alsnog een leuke kerst hebt, waar het zo wel naar klinkt! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt mij zo zwaar om tijdens de feestdagen te werken in de horeca. Zal wel lekker druk worden. Fijne feestdagen meis!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wat een fijne kerstplannen! Dat werken is iets minder, maar gaat je zeker lukken! Heel veel succes en een fijne feestdagen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een drukke dagen! Ik hoop voor je dat het werken niet al te veel stress zal zijn, maar zal vast helemaal goed komen. <3 Geniet van de kerstdagen! <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oei, dat wordt een lange dag, tweede kerstdag! Ik wens je veel sterkte en hoop dat je tussendoor toch nog kunt genieten :) sowieso eerste kerstdag wel, toch? Altijd lekker, gourmetten! Fijne feestdagen Daphne!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Veel plezier en succes met werken! Wij vieren bij mij thuis vanavond kerst en bij mn vriend 1e en 2e kerst (gescheiden ouders)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ga lekker genieten van de tijd dat het lukt en zo te zien ga je na Kerst nog heerlijke dingetjes doen! Fijne feestdagen en succes met werken <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Drukke dagen! Hopelijk valt het werk een beetje mee. Hele fijne feestdagen x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een drukke kerst zo te lezen! Succes met werken en geniet van je vrije uurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een super leuke plannen heb je! Geniet ervan x

  BeantwoordenVerwijderen