Catrice Ultimate Stay Lipstick Plum & Base

Omdat mijn lipstickverzameling natuurlijk nog niet groot genoeg is (ahum), besloot ik deze keer voor een budgetvariant te gaan. Hoewel ik m...


Omdat mijn lipstickverzameling natuurlijk nog niet groot genoeg is (ahum), besloot ik deze keer voor een budgetvariant te gaan. Hoewel ik merk dat ik toch meer neig naar mijn pareltjes van MAC, kan een goede budgettopper ook zeker niet misstaan. Hierom koos ik voor de Catrice Ultimate Stay lipstick in de kleur Plum & Base: precies een kleurtje voor mij!
Van de Ultimate Stay-collectie van Catrice heb ik nog nooit eerder een lipstick gereviewd. Wel heb ik er al drie in mijn bezit van de reguliere Ultimate Colour-lijn (Pinkadilly Circus, Kiss Me If You Can en de welbekende In A Rosegarden). Over alledrie was ik heel erg tevreden, en omdat ik over de Ultimate Stay lipsticks goede verhalen las, nam ik er tijdens mijn laatste bezoekje aan de drogist ook eentje mee!

Catrice belooft met deze lipstick een intensieve kleur en een mooie satijnglans. Ook heeft de lipstick een goede dekking en blijft 'ie lang zitten zonder dat de lipstick uitdrogend is. Nou, klinkt méér dan perfect, toch?


Als ik de kleur Plum & Base zou moeten omschrijven kom ik al snel bij een pruim/paarsige kleur uit (joh, 'plum' :P). Een kleur die ik sinds Rebel steeds meer ben gaan waarderen en ook heel goed bij mijn huid past. Ik ben benieuwd of deze ook aan die eisen voldoet!


Bij het swatchen van de lipstick kom ik er al gauw achter dat het pigment helemaal super is. Wauw, wat dekt deze mooi en de glans is inderdaad heel subtiel. Ik kan voelen aan de textuur dat deze lipstick inderdaad minder uitdrogend is dan mijn Hema Longer Lasting Lipsticks (hoewel ik toch ook wel érg fan van die lipsticks ben)En het kleurtje op mijn lippen? Perfect! Jaaa, weer een topper erbij en eentje die deze keer ook nog eens erg fijn is voor de portemonnee. Hij geeft helaas wel wat meer af dan de Hema Longer Lasting lipsticks, maar hij blijft gelukkig wel weer lang zitten. De glans in deze lipstick is niet overdreven aanwezig en hij neigt af en toe zelfs een beetje naar een matte finish. 


Full-face ziet het kleurtje er zo uit. Is het geen prachtige paarstint? Ik moet bekennen dat ik nu wel een aantal van dit soort kleuren in mijn verzameling heb, maar dat ik er ook steeds het allermeeste naar pak. Toch net weer wat anders dan rood of roze!


Voor een goede budgettopper zou ik deze Catrice Ultimate Stay Lipstick dus zeker aanraden. Of je nu op zoek bent naar felrood, roze, bordeauxrood, nude, bruin, koraalkleurig of paars: Catrice has it all. Maar liefst 12 kleuren behoren tot de Ultimate Stay-lijn en ze zijn allemaal te koop bij Kruidvat of Trekpleister voor slechts €4,99.

Related posts

22 reacties

 1. Wat een supermooi kleurtje! Deze ga ik even opschrijven, want een 'plum' kleurtje ontbreekt nog in mijn stash. Fijne review ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. VERKOCHT! Hij is prachtig en doet mij inderdaad wel een beetje aan Rebel denken. Helaas heb ik hier nog geen Catrice gevonden..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo mooi! Ik ben de laatste tijd ook zo dol op die plum kleurtjes.. had laatst zelfs per ongeluk 2 dezelfde kleuren meegenomen maar dan beiden van een ander merk haha! Erg mooi, vooral voor in de winter (wat je winter noemt in Nederland dan).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah ik heb ook eens iets soortgelijks gehad, maar dan had ik niet exact dezelfde kleurtjes, maar wel kleurtjes die ZOveel op elkaar leken, dat het net dezelfde leken!

   Verwijderen
 4. Gaaf kleurtje hoor! Staat je ook wederom goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kleur is dit, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw prachtig kleurtje, staat je trouwens prachtig :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze lipstick is echt prachtig. Zo'n kleurtje zoek ik nog. Wellicht dat ik deze prachtige lipstick ook wel aan ga schaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, leuk om te lezen dat ik je (soort van) heb overgehaald :)

   Verwijderen
 8. Wat een mooie lipstick en wat fijn dat hij ook nog eens lang blijft zitten! Ik koop niet vaak budget lipsticks, maar je maakt me nu wel nieuwsgierig. x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig kleurtje! Hij staat je heel erg mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Staat je heel mooi! Ik heb zelf de lippenstift ook al een tijdje haha Hij was wel telkens uitverkocht toen ik hem wilde en toen opeens was hij er wel weer na 100 keer de kruidvat bezoeken hahah

  BeantwoordenVerwijderen