L'Oréal Color Riche Exotic Grenade

Vorige week schreef ik al een hele positieve review over de kleur Riviera Lavender van L'Oréal, die ik voor een spotprijsje bij Action ...


Vorige week schreef ik al een hele positieve review over de kleur Riviera Lavender van L'Oréal, die ik voor een spotprijsje bij Action vond. Natuurlijk bleef het niet bij slechts één lakje en koos ik - hoe kan het ook anders - nog een ander kleurtje erbij. Een kleur waarvan ik met zekerheid kan zeggen dat ik 'm nog helemaal niet heb en ook niet eentje die in de buurt komt van mijn andere nagellakjes: Exotic Grenade.

Exotic Grenade is nummer 506 uit de L'Oréal Color Riche-lijn. De naam zegt het al: deze kleur is exotisch. Geen paars, geen roze, geen rood. Eerder een mengeling van deze drie kleuren. In bepaald licht lijkt 'ie paars, in ander licht lijkt 'ie toch meer roze en een andere keer lijkt de kleur dieprood. De naam omschrijft het alsnog het beste: de kleur van een granaatappel. Hoewel ik bij Riviera Lavender na één laagje al best onder de indruk was, valt het hier mee. Wanneer ik de lak aanbreng op mijn duim, zie je nog heel lichtjes wat delen van mijn nagel erdoorheen. Ook is de kleur nog niet helemaal naar wens: op deze foto ziet 'ie er toch echt meer rood uit dan de mengeling van paars, rood en roze waarover ik eerder sprak. Gelukkig is dit bij twee laagjes al wel meteen te zien. Wat een bijzondere kleur!


Excuses voor het rommelig aanbrengen, maar ook hier zie je het verschil goed. Van één laagje en een roze/rood effect, naar twee laagjes met het effect van een paarsige ondertoon. Beautiful!


Ja, ik ben alweer erg tevreden over dit lakje van L'Oréal Color Riche. Nog nooit eerder had ik een lakje van L'Oréal, maar na twee kleurtjes gereviewd te hebben kan ik zeggen dat ik er zeker meer aan ga schaffen. De houdbaarheid is ook bijzonder goed en de lak blijft dus lang goed op mijn nagels. En oh, ook helemaal niet zo duur. Exotic Grenade kocht ik voor maar €2,39 bij Action!

Related posts

8 reacties

 1. BEAUTIFUL! <3 Echt een prachtige kleur die zeker wel perfect is voor de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooh my god, ik ben verliefd op deze kleur!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waaauw! Wat een gaaf lakje! Vooral twee laagjes vind ik echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Whaaaat zijn deze zo cheap bij Action? Dit zijn echt hele relaxte nagellakjes... Thanks voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kleur! Ik vind je blog zo mooi ;) Je hebt echt talent voor foto's maken!

  BeantwoordenVerwijderen