La vie de Daphne - Verrassing, Amigo's & Werkavondje

Zo. Dit was me toch weer een weekje hoor. De tijd vliegt, want het is alweer een week en een dag geleden dat ik samen met bloggers in Arnhe...


Zo. Dit was me toch weer een weekje hoor. De tijd vliegt, want het is alweer een week en een dag geleden dat ik samen met bloggers in Arnhem was. Het voelt alsof het gisteren was! Deze week kocht ik nog wat items die ik daar niet had kunnen vinden, werd ik compleet verrast door mijn vriend, had ik een gezellig avondje uit eten en was mijn avond werken op zaterdag ook weer heel erg gezellig. Toch nog heel veel leuks tussen het nare schoolgedoe door!


Maandag werd een echte lazy day. Ik had immers een superleuk (en gezellig!) weekendje achter de rug, maar helaas toch wel hele korte nachtjes gehad. Ik genoot van mijn limited edition Tony's Chocolonely reep die ik van Sarah had gekregen. YUM! De combi van popcorn en discodip is stiekem wel heeeel lekker!

Ook maakte ik even een Instagram-foto van één van mijn aankoopjes uit Arnhem: een nieuwe portemonnee van Costes! Ik vind 'm echt ontzettend gaaf en hij was ook helemaal niet zo duur!


Wat ik ook scoorde in Arnhem, was Saltwater Happy van Essie. 'Huh, maar die had je toch al?' Klopt, maar op vakantie was dit lakje tijdens het vervoeren gaan lekken (gevolg: al mijn make-up producten zaten onder de nagellak en ook van het flesje zelf was weinig meer over). En omdat dit toch wel mijn favo kleurtje van dit jaar is, kocht ik 'm met maarliefst 50% korting!

Dinsdag maakte ik weer een ritje naar de stad. Ik wilde namelijk nog voor drie dingen kijken die in Arnhem waren mislukt: een nieuwe donkerblauwe winter/tussenjas, een witte ruitensjaal en dé Eiffeltoren-lamp bij Hema. Die laatste kwam ik inderdaad tegen bij 'ons' Hema-filiaal, maar ik kon het toch van me afzetten om de lichtjes-toren niet te kopen. Ik heb namelijk al zoveel spullen in huis die met Parijs te maken hebben, dat ik ook niet zou weten waar ik deze zou moeten neerzetten. Maar wie weet verzin ik nog wel een plekje.. ;-)


De donkerblauwe winterjas mislukte helaas, maar de sjaal vond ik, YES! Ja, inderdaad; ik heb pas geleden nog een dure sjaal gekocht bij Mango, maar eentje voor erbij kan geen kwaad toch? Ik had deze al langer op het oog en omdat deze in Arnhem nergens te vinden was (en wel bij H&M in ons kleine stadje) moest en zou ik de sjaal toch meenemen! Goed voor de afwisseling zullen we maar zeggen..

Dinsdagavond kwam mijn vriend een nachtje slapen, en omdat ik de avond ervoor opeens een bevestigingsmail van mijn werk kreeg dat ik van 6 tot 8 november vrij gevraagd zou hebben en stiekem wel een beetje doorhad dat hij iets had geregeld, begon mijn vragenvuur. Het is niet gelukt om het uit hem te krijgen, maar...


... de volgende ochtend wel. Ik denk dat deze foto al meer dan genoeg zegt, en als je me op Instagram volgt weet je het ook wel. Maar toch kon ik het niet laten om er een aparte blogpost over te maken die deze week online komt!

Ook kwam die dag mijn review over het oogschaduwpalette van Max&More online. Helaas een flinke tegenvaller, dus ik betwijfel of ik deze veel erbij ga pakken. Ik zweer bij mijn palettes van MUA - en yes, er ligt er nog eentje op me te wachten die ik wil gaan reviewen!


Woensdagavond bleef ik een nacht bij mijn vriend slapen (oh, heerlijk dat we elkaar deze week zoveel kunnen zien!) en donderdag werd weer een superfijne lazy day. Ik las zelf in bed nog wat blogposts door die deze week online waren gekomen, en was zelf al helemaal vergeten dat dinsdag een outfitpost online was gekomen met twee sieraden die ik de laatste tijd héél veel draag. De blauwe ketting kreeg ik in Valencia van mijn vriend en het horloge ontving ik pas geleden van Prisma. Wat een pareltjes!


Hoe kun je zo'n lazy day beter starten met een tosti in bed? Mijn vriend kwam het bordje brengen alsof ik ergens in een tentje zat te ontbijten of lunchen: speciaal met bakje voor de ketchup!

De rest van de middag hebben we héél weinig uitgevoerd, en tegen het einde van de middag maakten we nog een bliksembezoek aan de stad. Mijn vriend scoorde nog een trui en een blouse, ikzelf paste nog een donkerblauwe winterjas maar hij was toch niet helemaal naar mijn wens.


Donderdagavond was het weer dansavond. Samen met het team hebben we pas 40 seconden aan choreografie in elkaar gezet, en dat zijn letterlijk de meest lastige en vermoeiende 40 seconden ever. Het feit dat de hele dans iets meer dan 2 minuten gaat duren baart me zorgen (of eigenlijk een teken dat ik flink moet gaan werken aan mijn conditie!)

Na dansen kijk ik altijd Expeditie Robinson terug. Inderdaad pas laat in de avond, maar ik vind het tegenwoordig zo spannend dat ik het echt niet de volgende dag pas terug kan kijken. Jammer genoeg leek de slechte internetverbinding daar wel naar te neigen. Van 22.00 tot 23.15 ben ik bezig geweest om de aflevering aan de praat te krijgen.. Frustraties!

Vrijdag zou mijn vriend weer naar mij komen, want er stond een cadeau inkoop-dagje op de planning. 's Avonds zouden we met onze vriendengroep uit eten gaan ter gelegenheid van iemand z'n verjaardag. Toevallig was het iemand die studeert aan de rockacademie en ook heel hard bezig is aan zijn rapcarriere. Wat is dan een beter cadeau dan een zelfgemaakte gouden plaat? Zeg nou zelf, hij lijkt toch net echt?

Ook kochten we in de stad nog het nieuwste album van Typhoon voor erbij. Stiekem vind ik hem ook wel één van de betere artiesten in die 'scene' (en trust me: zoveel verstand heb ik inderdaad niet) en kan ik zijn muziek wel waarderen. Altijd een feestje!

Na onze inkoopjes hadden we toch wel honger gekregen. Hoewel het al na half vier was (en ik eigenlijk wel twijfelde, want tja.. 3,5 uur later konden we immers aan een all you can eat-arrangement), besloten we toch maar even snel een late lunch te nemen. Bij La Place nam ik een broodje... - surprise surprise surprise - carpaccio natuurlijk! Yum yum.

Nadat we ons helemaal klaar hadden gemaakt en om de tijd te doden de film Madagascar hadden gekeken (yep, echt waar) was het tijd om richting Amigo's te fietsen. Amigo's is een barbecue-restaurant waar je dus zelf je vlees en/of groenten kunt bakken en ook onbeperkt drankjes kunt drinken. Heel erg gezellig om met een groep mensen te doen en voor ons was het dan ook al de vierde keer!

Nog even een snel kiekje met de groep voor we van het eerste vlees konden smullen. Wat overigens ook wel leuk was, was dat we nog een grote vaas met long island ice tea bestelden. Dit deden we zo'n 11,5 maand geleden ook en dit was toen zo goed bevallen dat we er gewoon wéér voor gingen met z'n allen. Ai, wat zit daar veel in zeg!

Na de gezellige en lekkere maaltijd (en vooral drankjes) zetten we het feestje door in de stad. Eerst dronken we rustig nog wat ergens aan de bar, maar daarna gingen in een ander café de voetjes van de vloer. We kwamen ook nog een andere vriend van ons tegen die helaas niet bij het diner kon zijn. Wat een toeval! Hoewel het een hele leuke avond was, waren we helemaal niet zo laat thuis. Het slapen werd jammer genoeg wel heel erg laat. Ik was minder moe dan ik dacht en heb nog tot na drie uur wakker gelegen.

Zaterdagochtend ging de wekker weer vroeger dan gehoopt - mijn vriend moest weer werken. Ik las snel nog even mijn review op Anna Nooshin haar boek door (en ik moet zeggen, stiekem ben ik best trots op mijn 'recensie'), plaatste deze Instagramfoto en dronk een mok thee.

En nog even een selfie met kleine oogjes. Moe!


Zelf probeerde ik 's middags nog wat bij te slapen, omdat mijn baas al in de groepswhatsapp van de bediening van het restaurant waar ik sinds kort werk had verteld dat het een zware avond zou worden. We stonden onderbezet en het hele restaurant was vol gereserveerd. Maar of dat slapen lukte? Nee.. Gek. Want normaal gesproken val ik na een korte nacht als een roos in slaap.

De werkavond zelf was inderdaad zwaar, maar met ons topteam kregen we het voor elkaar om om 0.00 klaar te zijn! Daar moest natuurlijk wel even een wijntje op gedronken worden! Wat een gezelligheid <3

Omdat ik nog teveel energie had en stiekem ook mijn vriend nog wilde zien, appte ik 'm of hij misschien in de buurt was voor nog een drankje in de stad. En ja, dat was 'ie! Ik nam snel afscheid van m'n werk en dook nog even voor wat wijntjes de stad in. Lekker weer bijgekletst en onze werkdagen besproken.


En zondag was ik vrij. Helemaal vrij. Alleen superjammer dat ik wéér een korte nacht had en al om 9.15 wakker werd door de tijdsprong die was gemaakt die nacht. Ook kon ik het kleurtje op mijn nagels nu goed zien bij daglicht. Nude, omdat ik dus in een restaurant werk. Nog best een mooie kleur eigenlijk!

Die middag heb ik lekker lazy gedaan, deed ik wat dutjes en ontving ik een aantal héle leuke mails. Waaronder deze van mijn examinator, hij heeft al 'ja' gezegd op mijn derde kans! Ik had het echt niet verwacht en tegen zijn antwoord zag ik het allermeest op. Echt héél erg blij. Hij had er wel bijgezet dat de opdracht alleen te repareren is bij héle strikte en intensieve begeleiding en dat ik er echt de tijd voor moet nemen (en dus niet voor 7 december of zelfs niet 11 januari moet gaan). Gelukkig maar!


Zondagavond kon ik het toch niet laten om nog iets te ondernemen en ging ik langs bij een vriendin. Lekker weer een avondje bijgekletst en hoewel we normaal altijd op vrijdagavond of zaterdagavond afspreken, kon het nu ook een keertje op zondagavond. En inderdaad, een zondagavondgevoel was bij mij héél ver te zoeken.

Eenmaal terug thuis verzamelde ik de laatste foto's van deze week bij elkaar en schreef ik weer dit weekverslagje. Ik vind het leuk als er steeds meer foto's bijkomen en ik doe ook echt m'n best om per dag de leukste momenten eruit te halen om te laten zien! Stiekem brengen die momenten echt weer een lach op mijn gezicht. Op naar een nieuwe week!

Related posts

10 reacties

 1. Wat een prachtige foto's maak je toch altijd! Wat een lief mailtje van je examinator! Echt super tof én go for it! Heel veel succes de komende tijd en neem ook echt de tijd voor je onderzoek/opdracht. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne week heb je gehad! Ik ben echt jaloers op je nieuwe portemonnee en sjaal. Nu heb ik zin om ook een nieuwe sjaal te kopen :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt zo leuk dat jullie naar Parijs gaan. Echt een geweldige verrassing! Jammer dat jullie niet zo lang blijven dat jullie een dagje naar Disney kunnen komen! Je nieuwe sjaal is trouwens super leuk. Ik ben ook opzoek naar een nieuwe sjaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk dat je naar Parijs gaat! Ben er vorig jaar ook geweest, zou zo weer terug gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Onwijs leuk dat jullie naar Parijs gaan! Kan nu al niet wachten op al die prachtige foto's die je daar gaat maken, haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijne week en leuke foto's! Zo leuk dat jullie naar Parijs gaan, ik ben dol op Parijs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaaaaa naar Parijs! Don en ik gaan in December een weekend naar Disney. Heb ik ook zoveel zin in! De eiffeltoren lampjes zijn wel heel gaaf hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaaaah wat fijn het nieuws van je examinator! Ik kreeg precies diezelfde informatie erbij, maar we can do this!! Wat onwijs lief ook van je vriend. Na regen komt zonneschijn! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo tezien heb je een fijne week gehad! En super fijn dat je nog een derde kans krijgt! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet eruit als een fijn weekje! De drankjes na het sluiten zijn altijd gezellig haha :) Fijn dat je een derde kans krijgt, ik zal voor je duimen!

  BeantwoordenVerwijderen