Ik ga naar PARIJS!

Wie had dat gedacht, dat ik dit jaar nog af zou reizen naar de allermooiste plek op aarde? Dolgelukkig was ik toen mijn vriend me vorige ...

Wie had dat gedacht, dat ik dit jaar nog af zou reizen naar de allermooiste plek op aarde? Dolgelukkig was ik toen mijn vriend me vorige week verraste met dit superleuke uitje ter gelegenheid van ons jaartje samen. Achter mijn rug om vroeg hij bij mijn nieuwe baantje of ik het weekend van 6 tot 8 november niet ingepland kon worden en hoewel het tot die datum een verrassing had moeten blijven, kreeg ik helaas een bevestigingsmail dat ik vrij had gevraagd...

Huh, ik? Vrij gevraagd? Ik had absoluut niets aangegeven, maar de belletjes begonnen al snel bij me te rinkelen. Het zou namelijk precies het weekend zijn dat we een jaartje samen zijn. Ik stuurde natuurlijk uit nieuwsgierigheid meteen een printscreen van die bevestiging naar m'n vriend, en hij gaf inderdaad toe dat 'ie iets had geregeld. Maar wat? Dat moest nog een verrassing blijven.

Maar mijn nieuwsgierigheid kon het écht niet meer aan. Dinsdagavond werd ik zelfs bijna een beetje chagrijnig omdat 'ie het niet wilde vertellen, en ben toen uiteindelijk toch nog gaan slapen. Maar woensdagochtend probeerde ik het toch nog voorzichtig. 'Vertel, waarom ben ik vrij over twee weken?' En toen vertelde hij het. We gaan gewoon naar PARIJS! AAAAAH!

Mensen die me al langer volgen weten hoe verliefd ik ben op deze stad, hoe graag ik ieder jaar zou willen gaan (als het kon) en hoeveel spullen ik in huis heb die met Eiffeltorens of Franse dingetjes te maken hebben. Ik ben een gelukkig mens. Intens gelukkig. Vooral na al het slechte nieuws van school dat ik stiekem nog steeds niet echt een plaatsje heb kunnen geven (of eigenlijk amper nog over heb na kunnen denken door alle drukte). Ik ben blij dat we er samen even tussenuit gaan. Eindelijk ons eerste jaartje samen vieren, genieten en natuurlijk op avontuur. 

IK HEB ER ZIN IN! <3 (en ik moest het gewoon nog even in een apart artikeltje met jullie delen. Ik ben zo enthousiast!)

Related posts

18 reacties

 1. Wat gaaf! En wat lief geregeld ook zo achter je rug om. Parijs is echt een geweldige stad, geniet er alvast van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OMG meis, ik besef me net dat ik misschien de 7e Parijs in ga ;o! Zou leuk zijn als we elkaar tegen kwamen haha! Echt super lief van je vriend dat hij dit heeft geregeld. You are a lucky girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh wat tof! Lieverd is die vriend van je ook hé! Geniet ervan, het is dik verdiend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een superverrassing van je vriend! Eigenlijk had je baas geen bevestigingsmailtje moeten sturen, hihi. Nog even wachten en jullie gaan al!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat superlief dat hij dit als verrassing heeft geregeld. Parijs vind ik zo ontzettend gaaf, ik ben er vorig jaar met een vriendinnetje in december geweest. Heerlijk van genieten!! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk zeg, je zal er veel plezier hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahhh wat mega lief!! Heel veel plezier alvast :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Parijs is zo mooi! Wij gaan in December naar Disney.<3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooo wauwwww! Wat een ontzettend lief, speciaal en mooi cadeau. Dat heb je ook wel verdiend na je tegenslag van je studie. Mijn vriend en ik zijn - heel toevallig! - 8 november precies drie jaar samen. Ik denk niet dat hij met zo'n XXXL verassing komt, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah zo leuk lieverd! Alvast heel veel plezier! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah wat een super lieve en leuke verrassing! Geweldig, geniet ervan <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah wat een super leuke en lieve verrassing! Wauw! Het lijkt me inderdaad ook erg moeilijk om zoiets verborgen te houden, haha. Ga er van genieten! Ik ben erg benieuwd naar jullie weekendje! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een lieve verassing! Parijs lijkt me zo mooi! Ik ben er helaas nog nooit geweest maar staat hoog op mijn lijstje. Ga er zeker van genieten! En alvast gefeliciteerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een lieve verrassing! Geniet er maar lekker van & gefeliciteerd met jullie jaartje samen. x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een super lief cadeau, heel leuk! <3

  BeantwoordenVerwijderen