Photo Diary - Bloggen, Scriptie & nog een beetje van de vakantie genieten

Twee keer buiten de deur lunchen, op het terras zitten, negen maanden verliefd zijn, cadeautjes kopen, een avondje poolen, drankjes doen, e...


Twee keer buiten de deur lunchen, op het terras zitten, negen maanden verliefd zijn, cadeautjes kopen, een avondje poolen, drankjes doen, een feestje hebben, werken, bloggen én een begin maken aan het hels verbeteren van mijn scriptie: het was een bomvolle week! En tussendoor maakte ik natuurlijk wat foto's voor deze photo diary van alle leuke dingen die ik meemaakte! :)Maandag begon lekker relaxed, want die dag had ik met mezelf nog afgesproken dat ik nog niets aan mijn scriptie hoefde te doen. Samen met mijn moeder ging ik lekker lunchen in de stad en nam ik (uiteraard) de carpaccio. Stiekem is die van dit tentje wel het allerlekkerst! Ook scoorde ik nog wat fijne producten, waarvan jullie al over de Mandi Lulur shower foam en over de Catrice concealer een review hebben kunnen zien. De lipstick krijgt nog een apart artikeltje!


Vanaf nu wordt het twee dagen saai. Zowel dinsdag als woensdag heb ik het grootste deel van de dag in mijn kamer doorgebracht om een begin te maken aan mijn scriptie. Gelukkig kon ik het afwisselen met wat leuke dingen. Zo kwam mijn moeder met een prachtige oude kaptafelset naar boven die ik mooi kon gebruiken als nieuw decoratiestuk. Ook maakte ik alvast foto's voor het artikeltje dat morgen online komt; en stiekem vind ik ze héél erg goed gelukt!

Woensdag was dus weer een thuiszit-dag. Ik maakte nog close-up foto's met mijn nieuwe lipstick en werkte hier en daar weer wat aan mijn scriptie. Ook maakte ik foto's van mijn Catrice Liquid Camouflage Concealer. Topproduct!


Yes, donderdag werd onverwacht iets leuker. Ik lakte mijn nagels in mijn favo Essie-kleurtje Saltwater Happy. Helaas is deze tijdens de terugvlucht van Valencia naar Eindhoven heel erg gaan lekken, waardoor er bijna niets meer in het potje zit :( Héél erg jammer.
's Middags heb ik samen met twee vriendinnen lekker op het terras genoten van een heerlijke lunch. Weer eens wat anders dan carpaccio, namelijk mijn tweede favoriet: kroketjes op brood. YUM!

Die donderdag probeerde ik op tijd weer naar huis te gaan, want mijn scriptie wachtte weer op me. Bah, het is zo oneerlijk dat ik eraan moet gaan werken iedere dag, maar het is puur voor mijn eigen bestwil. Ik wil nu wel iets beters neerzetten dan dat ik 1,5 maand geleden deed. Gelukkig stond er 's avonds weer wat leuks op het programma: ik was precies negen maanden samen met mijn vriend en hij kwam gezellig een nachtje slapen. De volgende dag fietsten we in het heerlijke zonnetje richting stad en stelde ik voor een vriendin dit superleuke pakketje samen. Ze is net zo'n fan van Parijs als ik, dus kocht ik een parijs-makeuptasje, een parijs t-shirt en een koperen lijstje waarin ik de quote 'Paris is always a good idea' deed. Zelf vond ik het geheel er superleuk uitzien met die koperaccenten (I LOVE koper!)

's Avonds stond er weer iets leuks op het programma. Nadat ik weer naar mijn scriptie had gestaard, raapte ik me bij elkaar en fietste ik weer richting mijn vriend. Daar spraken we af om met een ander stel waar we goed bevriend mee zijn te gaan poolen. Na dit supergezellige avondje gingen mijn vriend en ik nog een drankje doen in de stad, maar wow, wat was het rustig in de tent waar we normaal altijd moeten dringen om er doorheen te lopen zeg! Gelukkig kwamen we nog wel een aantal bekenden tegen en een keertje op tijd naar bed (oké: 2 uur) was ook niet zo heel erg.


De zaterdagochtend was lekker lazy. Met thee en broodjes van de Turkse bakker om de hoek hebben we wat tv gekeken en na een tijdje ging ik naar huis om aan mijn scriptie te werken. Helaas was ik nog heel erg moe en ben ik eigenlijk meteen in slaap gevallen, oeps! Maandag beter hopelijk.
's Avonds stond het feestje op de planning van de vriendin voor wie ik die Parijs cadeautjes gekocht had. Onder het genot van lekkere drankjes en chips hebben we even goed haar 25e verjaardag gevierd!


Natuurlijk kan een foto met de birthdaygirl ook niet ontbreken! Overigens kreeg ik op zondag nog een berichtje dat ze echt héél blij was met haar cadeautjes en dat het echt heel leuk bij elkaar gezocht was. Superleuk om te zien dat ze er zo blij mee is!


Zondag was weer een werkdag. Mijn eerste zondag, met het vooruitzicht dat het een stuk drukker zou gaan worden dan de zaterdagen die steeds ontzettend langzaam voorbij gingen. Helaas viel dit best tegen, maar heb ik wel mijn 2 eerste leren jassen mogen afrekenen. Na dit werkdagje was ik wel weer kapot en installeerde ik mezelf lekker in bed met wat blogjes. Lekkere zondagavond hoor!

Related posts

9 reacties

 1. Leuk artikel! Goed dat je je al zo hebt kunnen motiveren om met je scriptie aan de slag te gaan!! En dat lekkere eten, hmm! Gefeliciteerd met jullie 9 maanden samen zijn en een fijne nieuwe week!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh je Parijs cadeautjes zijn zo ontzettend leuk!

  liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel succes met je scriptie! Die Parijs cadeautjes zijn inderdaad ontzettend leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super dat je al zo bezig bent met je scriptie! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Succes met je scriptie! Die Parijs cadeautjes zijn echt super leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed dat je bezig met met je scriptie, ik wens je heel veel succes meiss!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaah bikkel ben je zeg, met die scriptie! Jammer dat de voorheen bomvolle tent nog steeds zo leeg was, vorige week hetzelfde. Maar wat je zegt; wel lekker lang kunnen slapen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk artikel, die kaptafelset ziet er trouwens echt mooi uit! Veel succes nog met je scriptie!
  x

  BeantwoordenVerwijderen