KIKO Unlimited Stylo 002

De eerste aankoop van KIKO hebben jullie al kunnen zien in mijn artikel van zaterdag, maar vandaag review ik weer iets wat ik al-tijd leu...

De eerste aankoop van KIKO hebben jullie al kunnen zien in mijn artikel van zaterdag, maar vandaag review ik weer iets wat ik al-tijd leuk vind om te reviewen: een lipstick! Nadat ik al twee Velvet Mat lipsticks van KIKO in mijn lipstickbakje had zitten, vond ik dat het tijd was voor een andere variant. Toen ik terechtkwam op de Unlimited Stylo-lijn en de prachtige kleurtjes zag, was ik absoluut verkocht. Ook deze huls is weer shiny: mooi zilver met een roze accent. Ik geloof dat dit randje de kleur van de lipstick aangeeft. Ik kocht de Unlimited Stylo lipstick in de kleur 002: Pearly Vintage Rose. Aan de naam af te lezen zou dit een glanzende oudroze kleur moeten zijn.


Wanneer ik de dop openmaak komt er een schitterende roze kleur tevoorschijn. Precies zoals ik had verwacht - eigenlijk zelfs mooier! Waar ik alleen op hoop is dat deze kleur niet te 'roze' is, want mijn lippen in een roze kleur in combinatie met mijn blonde haren is nogal 'barbie', haha! Ik vind de kleur meer neigen naar koraalroze, terwijl de naam toch echt meer deed denken aan oudroze. 


Aan de swatch te zien is het inderdaad meer oudroze. Er komt genoeg pigment van de lipstick af, maar hij is minder fel dan verwacht. Wel zie je een lichte glans in de lipstick, maar verder vind ik 'm vrij mat. Ik ben benieuwd hoe deze zal staan op mijn lippen!


Ook op mijn lippen heeft de kleur veel weg van oudroze, hij lijkt zelfs een beetje op In A Rosegarden van Catrice. Koraalroze was eerlijk gezegd veel te heftig geweest voor mij. Dit roze kleurtje is lekker nude en zeker fijn voor een alledaagse look!


Full face ziet de lipstick er heel mooi en naturel uit. Het was nog best moeilijk om de kleur goed vast te leggen, want mijn moeder maakte nog de opmerking dat 'ie toch nog best opvallend is! Wat ik ook een fijn puntje vind is dat deze lipstick mat opdroogt, maar je lippen verder helemaal niet droog maakt. De romige textuur voelt dus heel zacht aan!


Al met al ben ik helemaal tevreden over de kleur, ook al lijkt de stick wat meer naar het koraalroze te gaan. Ook voor de prijs hoef je niet lang na te denken om deze lipstick te kopen: ik hoefde namelijk maar €3,40 te betalen! De Unlimited Stylo lipsticks zijn nog in 13 andere kleuren te verkrijgen en zijn te koop via de webshop van KIKO of in de winkels in Amsterdam, Rotterdam en Amstelveen (en binnenkort Eindhoven!)

Related posts

12 reacties

 1. Ahhh it's so pretty! Staat je goed meis <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind Kiko een erg leuk merk en deze lipstick is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zit te twijfelen of ik deze nou ook heb of niet haha. Hij staat je in ieder geval ontzettend mooi mop. Echt een lief roze kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat een prachtig kleurtje is dit! Lief roze en niet te heftig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah ik vind de kleur echt prachtig! En wauw zo goedkoop. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is inderdaad heel leuk, niet te fel. Prima voor alledaags!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oehhh prettieh Daph! Staat je heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze kleur staat je echt heel mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen