KIKO Quick Dry Nail Lacquer 850

Vorige week werd ik positief verrast door één van mijn bestelde nagellakjes van KIKO. Die kwam uit de reguliere lijn, maar eentje uit de Qu...


Vorige week werd ik positief verrast door één van mijn bestelde nagellakjes van KIKO. Die kwam uit de reguliere lijn, maar eentje uit de Quick Dry-lijn moest ik natuurlijk ook even uitproberen! Ik besloot te gaan voor een lekker fel, zomers kleurtje en hoewel de dagen de laatste tijd weer wat grauwer zijn: met dit kleurtje wordt je dag meteen stralender! 


Nagellakjes uit de Quick Dry-lijn van KIKO hebben geen hoekige flesjes, maar zijn rond van vorm. KIKO belooft dat deze lak extra snel droogt - in wel 60 seconden! Ik ben benieuwd of dit klopt, want ik heb vaak echt geen geduld voor het laten drogen van mijn nagels!De kleur die ik bestelde is nummer 850 'Cerulean': een heldere en felblauwe kleur die me echt een beetje doet denken aan een tropisch eiland met een mooie, blauwe zee. Of... aan een mooie blauwe lucht op een warme zomerdag. Het is in ieder geval geen onopvallende kleur en zal letterlijk van m'n nagels spatten. 


Hoe positief ik vorige week was over het eerste laagje van de andere nagellak van KIKO, valt deze eerste laag me enigszins tegen. De lak lijkt niet goed te dekken en heeft zeker twee lagen nodig. Gelukkig komt de kleur wel goed tot z'n recht bij twee lagen: een prachtige helderblauwe kleur komt tevoorschijn. 


Ook op bovenstaande foto's is het verschil overduidelijk te zien. De eerste laag laat naar mijn mening nog véél te veel nagel zien, maar bij twee lagen (wat ik eigenlijk wel altijd doe) ben ik zeker tevreden. Of de nagellak snel droogt? Ja, de eerste laag inderdaad wel. Bij de tweede laag heb ik wat langer moeten wachten voordat ik weer van alles kon doen, maar dat neemt niet weg dat de finish van deze lak schitterend is.


Een hele mooie kleur, maar ik moet stiekem toch wel een klein minpuntje bekennen. Op de website leek de kleur 'Cerulean' meer met een paarse ondertoon te zijn; een kleur die tussen blauw en cyaan inzit. Toen ik erachter kwam dat 'Cerulean' vrijvertaald 'hemelsblauw' betekent, kon ik het al een heel stuk beter met de kleur vinden. De nagellak blijft daarnaast lekker lang zitten: pas na 4 dagen kon ik de eerste breukjes bij de randjes van mijn nagels zien!

Ook erg fijn is dat KIKO nagellakjes altijd budgetproof zijn. Voor de Quick Dry-lakjes betaal je maar €2,90! Deze nagellak is te koop op de webshop of in de winkel in Amsterdam Centraal, Amstelveen, Rotterdam Alexandrium en binnenkort in Eindhoven.

Related posts

12 reacties

 1. De nagellak van Kiko vind ik redelijk goed, maar niet zo goed als Essie. Mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel een mooi kleurtje! Ik heb zelf nog twee lakjes ligggen van Kiko die ik nog moet testen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend mooi en lief kleurtje! Gelukkig heb ik makkelijke nagels waarbij vrijwel iedere nagellak een week ongechipt blijft zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit wel een hele gave kleur! Binnenkort ga ik naar Frankrijk, en dan wil ik weer wat inslaan bij Kiko. Deze ga ik ook zeker onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige en felle kleur is dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het altijd erg jammer dat de kleuren op de website van Kiko niet altijd overeen komen, maar dan nog is het een heel mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen