La vie de Daphne - Warm, warmer, warmst!

Dat het deze week warm was is natuurlijk wel duidelijk; wie had ooit gedacht dat 'ons' Nederland nog temperaturen van bijna 40 grad...


Dat het deze week warm was is natuurlijk wel duidelijk; wie had ooit gedacht dat 'ons' Nederland nog temperaturen van bijna 40 graden zou aantikken? Ik in ieder geval niet, maar ik heb het geweten! Gelukkig had ik genoeg verkoeling toen ik dinsdag in het park lag, zaterdag in het typische 'achtertuinzwembadje' lag en 's avonds lekkere wijntjes dronk!Maandag stond in het teken van een dagje tuincentrum en hoe kun je dit anders beginnen dan met een overheerlijke lunch! Ik nam een broodje die ik al eens eerder op heb: kip kerrie met gebakken uitjes, komkommer en rucola. Smullen!

Mijn favo afdeling van het tuincentrum is stiekem toch wel het hoekje met alle nepbloemen: van prachtige pioenrozen tot orchideeen: ik vind ze er toch (bijna) altijd mooier uit zien dan echte bloemen!


Woensdag werd het steeds warmer en warmer; en hoe kon ik die dag beter besteden dan lekker met mijn witte melkflessen in de zon? Het resultaat mag er nu zeker wezen: toen ik 's avonds deze foto maakte was ik best trots dat ik eindelijk bruine benen had. Helaas is de achterkant nog zo wit als een vel papier - oeps!

In de avond sprak ik met een vriendin af en haalden we bij de McDonald's volgens traditie een ijsje. Omdat we daar vaak wel een aantal uurtjes doorbrengen en altijd ontzettend veel bij te kletsen hebben, namen we rond 23.15 nog wat kipnuggets, yumm!


Donderdag stond eigenlijk het bloggers-uitje op de planning, maar het was weer ZO warm dat we het helaas hebben moeten afzeggen. Ergens maar goed ook, want ik voelde me die hele dag helemaal niet goed. De hele dag heb ik bij mijn vriend op de bank gehangen, tussendoor wat ritjes naar de Jumbo gemaakt  voor ijsjes en ook zijn moeder uitgezwaaid die naar Spanje vertrok. Wat een lazy day!

's Avonds begon de verveling toch wel toe te slaan. Ik voelde me dan wel als een zombie, maar ik kon om 21.00 al zowat in slaap vallen. Na weer een last-minute bezoekje aan de Jumbo kochten we een cake-mix en bakten we heerlijke lava cakejes. Ook haalde ik het kind weer even in me naar boven toen mijn vriend deze reuze bellenblaas tevoorschijn haalde. Toch nog even genoten van de donderdagavond :)


Ennnn toen was vrijdag weer een lazy day. Een echte echte lazy day. Weinig uitgevoerd vanwege de warmte en lekker rustig aan gedaan. Ik maakte snel nog even een foto van de (echte) pioenrozen die we maandag hadden gekocht, want ze zijn allemaal al open: prachtig! Mijn nagels lakte ik vervolgens in net zo'n mooi kleurtje als de bloemen: Mademoiselle van Essie. 's Avonds trainden we nog even voor de dansshow die zondag zou zijn.


Zaterdagochtend stond de wekker al vroeg. Na een gebroken eerste nacht thuis werd ik doodmoe wakker. Wat een hitte weer op zolder! Rond half 11 fietste ik naar het outletcenter waar ik al twee keer eerder heb gewerkt en ook mijn laatste baantje bij Jeans Centre had. Ik had namelijk weer een sollicitatie, en na de fietstocht friste ik me in de wc's snel even op. Het was trouwens echt de meest droge sollicitatie ooit. Ik liep de winkel binnen en het enige wat aan me gevraagd werd was of ik volgende week zaterdag al kon komen proefdraaien. Ik ben benieuwd, want ergens ben ik best sceptisch of het wel iets voor mij is. We zullen het zien volgende week!

Om het te 'vieren' kocht verwende ik mezelf met een lekkere Papaya body butter van The Body Shop, volgens de verkoopster één van de lekkerste geuren. Ik ben het zeker met haar eens!


Eenmaal thuis bereidde ik me weer voor op een mega warme dag. Bikini aan, zonnebrand op en een waterfles in de aanslag. Samen met een vriendin bracht ik de hele middag in de tuin door. Op een gegeven moment begon het zelfs nog even te regenen! Nog geen 10 minuten later konden we alweer terug naar buiten en namen we zelfs nog een duik in het zwembadje dat we hadden opgezet. Heerlijk, de zomer!

Zaterdagavond was het terrasavond. Met een vriendin die ik al een tijdje niet meer had gezien hebben we over van alles bijgekletst: van onze scripties tot aan alles wat we 3 jaar geleden tijdens onze vakantie in Lloret meemaakten. Alles kwam voorbij!

De volgende dag stond er alwéér een wekker. Mijn dansschool organiseerde namelijk een eindejaarsshow die uit twee voorstellingen bestond. De eerste was om 12.00 en de tweede om 16.00 uur. Samen met mijn team hebben we - uiteraaaard - 4 keer de sterren van de hemel gedanst.

Ook dit jaar dansten we - net als voorgaande jaren - weer voor het laatst met deze samenstelling. Er hebben toch een aantal teamgenoten besloten om niet door te gaan. Snel nog even een selfie met de helft van het team!

Omdat we lang moesten wachten tussen de twee shows door en de dansschool maar vijf minuutjes fietsen is, kon ik gelukkig nog even thuis uitrusten (en mijn telefoon opnieuw opladen!). Mijn tijd thuis besteedde ik trouwens ook nog best nuttig: ik zette alvast de photo diary voor vandaag in elkaar!

Related posts

12 reacties

 1. Wat ziet dat er gezellig uit allemaal!
  Het was inderdaad zo ongelooflijk warm.
  En ik vind die nepbloemen in het tuincentrum ook altijd zo mooi!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke temperaturen hé. Eindelijk zomer! Ik vind nep bloemen meestal ook mooier dan nep bloemen hoor!

  liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat er meteen gevraagd werd of je mee wil proefdraaien. Hopelijk is het baantje wel wat voor je (:!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pioenrozen vind ik zooo mooi! Verrry Chanel-proof! Haha. Wat een lekker eten allemaal zeg. Leuk overzichtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk overzicht, lekker zomers! Ik vind die nagellak zo pretty! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wel goed dat er werd gevraagd over dat proefdraaien! Wat een lekker weer is het he!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeeh, die pioenrozen. Die foto met dat boek van HTBP vind ik zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het zo leuk voor je dat je een baantje hebt! En die nagellak van Mademoiselle ziet er zo lieflijk en leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Weer een fijne week! Die papaya body butter is inderdaad superlekker x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke week, die nagellak van Essie ziet er ook super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele toffe week! Een lazy dag mag wel eens! :) Wat leuk ook, dat je een show had met dansen! De outfit ziet er stoer uit!

  BeantwoordenVerwijderen