Essie Zomercollectie: Private Weekend

Wit. Op mijn nagels. Normaal gesproken dacht ik meteen terug aan het 'Typ-ex'-effect dat je op de basisschool en/of middelbare scho...


Wit. Op mijn nagels. Normaal gesproken dacht ik meteen terug aan het 'Typ-ex'-effect dat je op de basisschool en/of middelbare school creeerde, maar sinds een tijdje vind ik dat minimalistische wel chique staan. Omdat ik dus al vaker witte nagels in mijn Instagram-feed of op blogs voorbij heb zien komen en er in de nieuwe zomercollectie van Essie ook een wit lakje zat, werd het voor mij ook tijd om 'white nails' te proberen!

'Private Weekend' is één van de zes nagellakjes uit de Essie zomercollectie van dit jaar. Eerder uit reviewde ik uit deze collectie al de kleuren Peach Side Babe en Saltwater Happy. Daarnaast heb je nog Chillato, Sunset Sneaks, Pret-A-Surfer en dit lakje. Binnenkort wordt het overigens maar eens tijd voor Chillato - iedereen is er lyrisch over! Private Weekend is degene die ik dus koos; een wit kleurtje met lichte glitters erin verwerkt, zodat de finish een mooie glanzende dekking heeft.


Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik heb nog nooit zoveel moeite gehad om een kleurtje zo netjes mogelijk op mijn nagels te krijgen! Zelfs bij één laagje kwam er al een hoop naast mijn nagels terecht. Ik weet niet of het licht aan het feit dat het de lichtste kleur is die je maar kunt hebben en je al snel 'foutjes' ziet, maar man; wat was dit een opgave! Het effect vind ik dan weer wel erg mooi: mijn eigen voorkeur gaat absoluut uit naar twee laagjes (op de rechterfoto), want met maar één laagje zie je nog teveel van mijn eigen nagels.


Buiten het feit dat de kleur ontzettend moeilijk is om aan te brengen, vind ik dit wel een heerlijke toevoeging aan de Essie zomercollectie. Zomers kun je 't kleurtje zeker noemen, want als je handen wat bruiner zijn, staat een wit lakje op je nagels fantastisch! Wel is het belangrijk om goed je nagels schoon en glad te maken met een nagelvijl en daarnaast het eerste laagje goed te laten drogen voor je het tweede laagje erop doet, want gevaar voor bubbeltjes is absoluut aanwezig.

Private Weekend hoort bij de Essie Summer Collection 'Surf's Up', kost €9.99 en is te koop bij Etos filialen. Wat ik zelf heb begrepen is dat ze nog niet in alle filialen te vinden zijn, dus vraag altijd even aan de filiaalmanager na wanneer de Essie zomerlakjes in de winkel te verwachten zijn! :)

Related posts

24 reacties

 1. Wit deed mij ook eerst inderdaad denken aan typ-ex maar ook ik ben helemaal verkocht. Ik heb nu bijna altijd witte nagellak op, haha.

  liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jamer dat ie niet helemaal vlekkeloos is, maar de kleur is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleur! Witte nagellak is altijd zo lastig aan te brengen grrr

  elisabethsmusthaves.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind witte nagellak ontzettend mooi. Vooral als je een kleurtje hebt knalt die er lekker uit.

  Liefs, Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een ontzettend mooie kleur is het zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo herkenbaar hoe je dit beschrijft, wit blijft bij mij ook altijd een lastige opgave. Wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het prachtig, maar of het mij netjes zou lukken?
  Denk het niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer dat die niet helemaal vlekkeloos is maar een witte nagellak is moeilijk aan te brengen! Ziet er heel mooi uit

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi lakje! Je hebt echt een super mooie en verzorgde blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Meh! Vind het toch jammer dat je bij deze bubbeltjes gevaar heb - pak ik liever mijn andere witte lak van ESSIE haha. - Ben wel heel erg benieuwd naar de perzik kleur uit deze collectie :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wil ook graag een keer een wit lakje proberen! Lijkt me wel leuk voor in de zomer :) Deze van essie lijkt me erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ten eerste: wat een mooie foto's. Heel helder en clean <3 Lijkt me een fijn lakje.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een super mooi kleurtje! Maar wat vervelend dat ie zo moeilijk aanbrengt! Dat vind ik wel echt een groot minpunt! X

  BeantwoordenVerwijderen