Essie Mint Candy Apple

 Eén van de kleuren van Essie die al jaren bekend is in nagellakland, is Mint Candy Apple. Een kleurtje dat zomer ademt en net zo fris en...

 Eén van de kleuren van Essie die al jaren bekend is in nagellakland, is Mint Candy Apple. Een kleurtje dat zomer ademt en net zo fris en zoet eruitziet als de naam van de lak. Ook nog eens dubbel geluk, want ik kocht deze nagellak niet alleen in de sale bij Etos, maar kreeg er ook nog eentje extra van mijn stagebedrijf cadeau. Kan ik dubbel zo lang genieten van mijn minty nails!


Op Essie's website wordt Mint Candy Apple omschreven als een schattige, maar opvallende kleur die je ieder seizoen kunt dragen. Na wat research kwam ik er zelfs achter dat deze lak in de wintercollectie van 2009 zat! Toch ben ik van mening dat een mintkleurtje typisch iets is voor de zomer. Een kleur die eruitspringt wanneer je handen al een kleurtje hebben gekregen; ik zie het al helemaal voor me deze zomer!


As usual een foto met één laagje en met twee laagjes. Of ik ooit drie laagjes doe? Nou, behalve als ik echt vind dat de lak nog wat streperig is of als ik nog wat delen aan de zijkant vergeten ben. Ook deze kleur komt het best tot zijn recht bij twee laagjes. Een lakje waarover ik tevreden ben na één laagje heb ik nog zelden gezien..


Yes! Mint Candy Apple is een oude klassieker die iedere Essie-fan zeker in haar stash moet hebben. En ook een leuk weetje is dat dit lakje in vrijwel alle Etos filialen met 30% korting te koop is! Ik raad zeker aan om eens tussen alle afgeprijsde nagellakjes te kijken, want vaak vind je de mooiste kleuren terug voor €6,99!

Related posts

15 reacties

 1. Ik ben gek op mint, hij is leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is zo leuk! Moet maar eens bij onze Etos gaan snuffelen ghehe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit echt een prachtige kleur. Ik moet snel naar de Etos toe voor die 30% korting!

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een onwijs mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik weet niet waarom, maar ik vind deze kleur echt bij je passen! Zelf wil ik ook nog een mint-kleurige nagellak aanschaffen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit leuke zomerse kleurtje ontbreekt nog in mijn stash!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt een perfect zomer kleurtje inderdaad, love mint

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt een prachtige ketting en een mooi lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh, pretty kleurtje! Wat grappig dat deze in een wintercollectie is uitgekomen, ik vind het idd ook meer een zomerkleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen