La vie de Daphne - Halfjaar, Feest & Moederdag

Het is weer een ontzettend zware en bewogen week geweest. Ik had erg veel last van concentratieproblemen, maar heb toch mijn interviews v...

Het is weer een ontzettend zware en bewogen week geweest. Ik had erg veel last van concentratieproblemen, maar heb toch mijn interviews voor afstuderen in gepland. Het feit dat het er nu echt aan begint te komen maakt me zenuwachtiger dan ooit! Wat ik verder allemaal voor leuke dingen heb gedaan zie je natuurlijk in deze photo diary!


Maandag was een stagedagje, waarbij er flink wat gebrainstormd moest worden voor nieuwe concepten. Dit deden we lekker een verdieping lager dan ons kantoor in een heerlijke bank. Even weg van je bureaustoel kan soms zo lekker zijn!

's Avonds aten we ter gelegenheid van Moederdag (ja, we waren er vroeg bij) een hapje bij één van de restaurants waar ik normaal gesproken graag een drankje doe. Het was echt een bliksembezoek, maar dat maakte het niet minder lekker! Op mijn bord zie je saté, gebakken uitjes, atjar, cassave kroepoek, gado gado en eitjes; one of my favourites!


's Avonds bleef mijn vriend slapen en we maakten er op dinsdag een lekkere lazy day van. Omdat het buiten rotweer was, hebben we lekker samen een film opgezet en alvast toegeleefd naar ons halfjaartje samen, wat een dag later zou zijn.

Woensdagochtend liep ik weer naar kantoor. Net als de rest van de week rijden er geen bussen vanwege de vakantieregeling - er wordt dus niet bepaald rekening gehouden met de mensen die wél werken - en heb ik dus steeds een flinke morning workout voor de boeg. Gelukkig is het in twintig minuutjes te lopen en het zonnetje van woensdag maakte de tocht al een stuk minder erg!

De rest van woensdag was helaas helemaal in het water gevallen. Hoe erg mijn vriend en ik uitkeken naar ons etentje dat we voor die dag hadden gepland en we bij elkaar konden zijn vanwege de 6 maanden, ging het helaas niet door. Dit omdat er iets op zijn werk was gebeurd waardoor hij onmiddellijk moest komen. Echt héél, héél jammer, maar helaas niets aan te doen!


Die nacht heb ik ook amper geslapen - ik geloof 1,5 uur - en besloot ik om alleen maar in de ochtend naar stage te gaan. Ik was doodmoe en was echt toe aan wat rust. Wel heb ik die ochtend eindelijk mijn afstudeer-interviews op kantoor ingepland. Iets waar ik ontzettend tegenop zie, maar ook naar uitkijk als ze de 27e allemaal afgenomen zijn!


Hoewel ik me voornam vrijdag lekker uit te slapen, mislukte dit natuurlijk. Wel maakte ik er een lekkere off-day van; heb ik wat artikelen voor mijn blog gemaakt en gefotografeerd, heb ik nog eventjes van de zon genoten en heb ik YouTube-filmpjes gekeken. Ook las ik het boek 'Ik Heb De Tijd', waarover ik afgelopen weekend dit artikel online zette. 


Vrijdagavond was ik echter doodmoe en viel ik vrijwel meteen naast mijn vriend als een blok in slaap. De volgende dag stond namelijk het feest van zijn vader op de planning. Ik wist dat het een slopende dag zou worden, dus ik heb dan ook heerlijk geslapen. Zaterdagochtend deed ik zelf nog wat boodschappen in de stad, maakte me mooi voor het feest en daar gingen we; op naar Bergen Op Zoom!

Het feest zelf was ontzettend gezellig! Ik heb de foto's mogen maken en wanneer ik er de tijd voor heb ga ik ze mooi bewerken. Wel had ik het door mijn blote benen su-perkoud; het weer was namelijk een flinke tegenvaller en uiteindelijk belandde ik binnen op de bank tussen allerlei mensen die ik niet kende. Maar ach, dat kan ook hartstikke gezellig zijn!

's Avonds waren we allebei gebroken, maar we wilden nog wel een kijkje nemen in de stad. We fietsten dan ook doodmoe naar de stad, deden even wat drankjes en wurmden ons weer naar buiten. Het was namelijk zo druk geworden, dat het verlaten van het café nog een hele grote opgave was. Iedereen weigerde aan de kant te gaan en na flink wat geduw, getrek en gescheld van anderen kwamen we erdoorheen. Toen ik eenmaal mijn kussen aanraakte sliep ik al als een roos..


Zondag bestempelden we dan ook als de meest lazy day ever. We deden lekker te voet boodschappen en maakten een feestelijke brunch voor onszelf, keken lekker naar de Catfish Weekendbreak en haalden nog een aantal leuke herinneringen op. Helaas werd mijn vriend gebeld door zijn werk of hij eerder kon komen. Balen! Maar ach, ik was toch weer best moe, dus naar huis gaan was geen wereldramp.

Thuis genoot ik nog van de laatste zonnestralen en deed ik nog een dutje. Ook zocht ik alvast wat foto's uit om te bewerken. De foto hierboven is samen met mijn vriend en zijn vader. Erg leuk om terug te zien!

Deze week is het weer een korte werkweek - nooit erg! Woensdagmiddag hebben we een teamuitje en donderdag zijn we natuurlijk vrij vanwege Hemelvaart. En het zonnetje gaat ook nog eens lekker veel schijnen de aankomende dagen. Ik heb er zin in!

Related posts

14 reacties

 1. Wat vervelend dat je maar 1,5 uur geslapen hebt, wow!!! Goed dat je maar een halve dag stage ging lopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeeh, 1,5 slaap! Klinkt niet zo fijn nee...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh het was inderdaad verschrikkelijk in Chagall, zo druk omg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Poeh 1,5 uur slaap is wel erg weinig. Fijn dat aankomende week wat rustiger wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die eerste foto van je vriend en jou is lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Jammer dat je etentje niet doorging, maar ik hoop dat je het snel kan inhalen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's! Jullie zien er gelukkig uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super leuke post om te lezen. Proficiat met jullie halfjaar, en op naar dat eerste kaarsje hé!

  BeantwoordenVerwijderen