Très Français

In juni plaatste ik al een post met deze zwart wit foto's. Afgelopen dinsdagmiddag was ik weer in een zelfportret-bui en schoot onder ...


In juni plaatste ik al een post met deze zwart wit foto's. Afgelopen dinsdagmiddag was ik weer
in een zelfportret-bui en schoot onder andere deze foto's met mijn nieuwe shirt (I reaaally
like it). Fotografie is iets wat mij al jaren bezighoudt en sinds mijn blog ben ik voor het
grootste deel bezig met productfoto's. Dat neemt echter niet weg dat ik het ook nog steeds
leuk vind om dit soort plaatjes te maken. Hoewel de belichting en de scherpte helemaal niet
perfect is, ben ik er toch best tevreden over!

Related posts

20 reacties

 1. Prachtige foto's zijn het, en het shirtje is erg leuk inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo mooi! vooral de linkerfoto vind ik mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuke foto's, ook een erg mooie outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Daphne!De foto's zijn mooi.....Groet Edwin! Foto-edwin.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw super mooi! Ik was laatst op stap en een fotograaf vroeg aan me of hij me de hele avond mocht fotograferen, niet van die gemaakte foto's, maar moment opnames en actiefoto's. Komende week krijg ik de foto's en ik twijfel om ze op mijn blog te zetten. (Ik wil liever niet mijn gezicht op het internet en blabla haha). Wat zal ik doen?! XXXX Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Meis, allereerst moet je natuurlijk niet iets doen waar je zelf niet 100% achterstaat! Als jij niet helemaal op internet wil, wie ben jij dan om ze online te zetten. Foto's zijn immers nooit meer van het internet te verwijderen; als ze er eenmaal opstaan, staan ze erop. Het is niet erg om geen foto's van jezelf te plaatsen, het is alleen maar een goede zelfbescherming! Veel liefs <3

   Verwijderen
 6. Superleuke foto's, mooi hoedje ook <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie foto's! Ziet er goed uit :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's! En wat een leuk shirtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super gaaf shirt! liefs irene

  www.madebyirenelouise.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto's en mooi meisje ben je! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wauw je ziet er zo knap uit!
  mooi shirt en gave foto's zeg!

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen