Over mij


Hi there! Wat leuk dat je op mijn blog terecht gekomen bent. Mijn naam is Daphne. 30 jaar en ik ben al héél wat jaren blogger op 'La vie de Daphne.' Ik studeerde in januari 2016 af aan het hbo in de richting van Communicatie, Media, Reclame & Design. Ik heb dankzij verschillende trainingen en projecten tijdens die studie ontdekt dat ik veel plezier beleef aan het schrijven van teksten en het maken van bijbehorend beeld. Dit resulteerde uiteindelijk in het creëren van mijn eigen plekje op het internet, waar ik al talloze artikelen voor heb gemaakt én zo nu en dan nog steeds maak.

In januari 2017 heb ik ook de Premaster Communication & Information Sciences aan Tilburg University behaald: een hele grote sprong in het diepe, maar een uitdaging die ik heel graag wilde aangaan. Onder het mom van 'de lat kan altijd hoger', volgde logischerwijs de master waarin ik mezelf specialiseerde in Business Communication & Digital Media. Tegen alle verwachtingen in heb ik ook deze mijlpaal in mijn leven glansrijk behaald en ben ik in mei 2018 aan de slag gegaan als redacteur. In februari 2023 switchte ik van baan en sindsdien vervul ik bij een andere organisatie de rol van communicatieadviseur.

Wat je op laviededaphne.com kunt lezen? Voornamelijk artikelen over mijn dagelijkse leven (vandaar 'het leven van Daphne'), maar ook reisverhalen en andere lifestyle-gerelateerde artikelen komen voorbij. Om mij iets beter te leren kennen, maak ik natuurlijk ook plaats voor wat persoonlijkere verhalen en ervaringen. Mijn lezers zijn met stip op nummer één mijn grootste motivatie en inspiratie om artikelen te blijven schrijven en bedenken voor La vie de Daphne, waar ik nog steeds elke keer opnieuw ontzettend dankbaar voor ben. Dus lieve lezeressen (of lezers, you never know): héél veel liefde voor jullie!

Mocht je me willen volgen op social media, kijk dan vooral even in de sidebar van mijn blog!

Liefs,

Daphne