Over mij


Hi there! Wat leuk dat je op mijn blog terecht gekomen bent. Mijn naam is Daphne. 28 jaar en ik ben al héél wat jaren blogger op 'La vie de Daphne.' Ik studeerde in januari 2016 af aan het hbo in de richting van Communicatie, Media, Reclame & Design en heb dankzij verschillende cursussen, projecten en trainingen tijdens deze studie ontdekt hoeveel plezier ik beleef aan het schrijven van teksten en het maken van bijbehorend beeld. Dit resulteerde uiteindelijk in het creëren van mijn eigen plekje op het internet, waar ik al heel veel artikelen voor heb gemaakt én zo nu en dan nog maak.

In januari 2017 heb ik ook de Premaster Communication & Information Sciences aan Tilburg University behaald: een hele grote sprong sprong in het diepe, maar een uitdaging die ik heel graag wilde aangaan. Onder het mom van 'de lat kan altijd hoger', volgde logischerwijs de master waarin ik mezelf specialiseerde in Business Communication & Digital Media. Tegen alle verwachtingen in heb ik ook deze mijlpaal in mijn leven glansrijk behaald en ben ik in mei 2018 aan de slag gegaan op de online redactie/afdeling merkmanagement van Interpolis. 

Wat je op laviededaphne.com kunt lezen? Voornamelijk artikelen over het dagelijks leven, maar ook reisverhalen, reviews en andere lifestyle-gerelateerde artikelen komen voorbij. Om mij iets beter te leren kennen, maak ik natuurlijk ook plaats voor wat persoonlijkere verhalen, ervaringen en weekoverzichtjes. Mijn lezers zijn met stip op nummer één mijn grootste motivatie en inspiratie om artikelen te blijven schrijven en bedenken voor La vie de Daphne, waar ik nog steeds elke keer opnieuw ontzettend dankbaar voor ben. Dus lieve lezeressen (of lezers, you never know): héél veel liefde voor jullie!

Mocht je me willen volgen op social media, kijk dan vooral even in de sidebar van mijn blog!

Liefs,

Daphne

Instagram