Dit was mijn 28e verjaardag

Lente-achtig weer, macarons, taart, een nieuwe jumpsuit, Grieks eten, lunchen, borrelen, nog een keer uit eten, lieve kaartjes en cadeautjes...


Lente-achtig weer, macarons, taart, een nieuwe jumpsuit, Grieks eten, lunchen, borrelen, nog een keer uit eten, lieve kaartjes en cadeautjes en een feestje met een stapavond erachteraan. Dit jaar haalde ik mijn verjaardag van vorig jaar dubbel in! Een kleine recap van deze twee dagen zien jullie vandaag!Ik begon mijn verjaardag donderdag met een lekker ontbijtje én macarons waar ik mezelf een avond eerder op had getrakteerd. Ik had ook de woonkamer versierd met een vlaggenlijn. Soms moet je zelf de slingers ophangen toch.. :-)

's Middags fietste ik in het zonnetje naar mijn ouders om daar te lunchen. Daarna reden we richting Tilburg waar mijn (ook jarige) tweelingbroertje woont met zijn vriendin. Daar verraste mijn moeder me óók met macarons. En deze zijn by far de lekkerste die ik ooit op heb (ja, zelfs die van Ladurée waren niet zó goed)


We aten met z'n allen een lekker gebakje en maakten een foto met oma buiten in het voorjaarszonnetje. Volgens mij heb ik nog nooit zulk lekker weer op mijn verjaardag gehad, en was het de afgelopen twee jaar zelfs stormachtig te noemen. Echt genieten!


's Avonds ging ik uit eten bij mijn favo Griekse restaurantje hier in de stad. Dikke aanrader is deze gyros in witte wijnsaus; volgens mij heb ik 'm wel drie keer besteld die avond! Mijn buik merkte overigens ook dat ik al de hele dag flink aan het eten was; ik heb amper een oog dichtgedaan van de buikpijn. 


Na een vrijdag werken stond er op zaterdag weer een superleuke dag op de planning. 's Middags zouden namelijk Joyce & Brittany mijn kant op komen om de verjaardag van Joyce (die een week eerder jarig is) en die van mij te vieren.

Dat deden we onder andere met een lunch op één van mijn favo terrasjes in de stad. Ondanks de voorspelde bewolking, was het toch heerlijk om buiten te zitten en liet het zonnetje zich ook regelmatig zien.


Na een korte shopsessie kwamen we weer terug op hetzelfde terras voor een borreltje en een gigantische portie nachos. ik weet dat ik ook met andere vriendinnen altijd moeite heb om deze op te krijgen, en ook nu waren onze ogen weer groter dan onze maag. Wel heeeel lekker!

Terug thuis wisselden we nog een paar heerlijke (Lush) cadeautjes uit, maakten we een polaroid en kletsten we nog wat na. Echt een topdagje al!


Om iets voor half 6 fietste ik alweer richting het restaurant waar we samen met mijn ouders, broer, tweelingbroertje en zijn vriendin uit eten gingen. Omdat ik 's avonds thuis mijn verjaardag zou vieren en hartstikke vol zat van de lunch en nachos, besloot ik alleen te blijven bij het voorgerecht

En hoe kan het ook anders dan dat ik voor een carpaccio ging? Uiteindelijk kwamen de hoofdgerechten van de rest toch sneller dan verwacht, dus kon ik nog wat frietjes en stukjes garnaal/zalm mee eten. Om 7 uur fietste ik richting huis waar ik druk in de weer ging met het maken van een borrelplankje.


Foto's van bij mij thuis heb ik helaas niet gemaakt, maar we hebben met z'n allen bijna twee uur geborreld en gekletst. Rond 10 uur fietsten we richting stad en gingen we naar de kroeg waar ik het grootste deel van de carnaval ook ben geweest. 

We besloten er spontaan een hele kroegentocht van te maken, en belandden we ook bij het café waar ik die middag nog had zitten lunchen. ZO gezellig allemaal!

Ik kan terugkijken op zeker één van mijn leukste verjaardagen ooit. Wat heb ik veel mooie kaarten gekregen, veel lieve cadeautjes gehad en wat heb ik zóveel fijne mensen om me heen. Ik heb genoten!!

Related posts

0 reacties