Favoriete momenten van afgelopen tijd

Toen ik zag dat er al heel wat weken zijn gepasseerd zonder dat er iets op mijn blog online is gekomen, schrok ik een beetje. Het is niet ...

Toen ik zag dat er al heel wat weken zijn gepasseerd zonder dat er iets op mijn blog online is gekomen, schrok ik een beetje. Het is niet alsof ik er niets meer mee wil doen, maar ik heb er simpelweg bijna geen tijd voor. Daarom besloot ik op een lazy Sunday eens alle leuke momenten van afgelopen tijd op een rijtje te zetten!

Met stip op nummer één: MIJN FURLA METROPOLIS TASJE ✦ Op een (best wel geheime) rooftop bar in Rotterdam belanden ✦ de nazomer  nieuwe outfits shoppen ✦ een avondje stappen en vlak voor het licht wordt pas thuiskomen  de avonden die wat eerder eindigen omdat iedereen elkaars moeheid compleet begrijpt  portretjes maken  happy-hour koffie op het werk  lekker uit eten bij een mexiaans restaurant  het hele laatste seizoen van Suits in een paar dagen uitkijken  weer eens ouderwets naar de bios naar A Star is Born  een externe vergadering met lunch  héél erg toeleven naar Parijs ✦ enorm drukke dagen waar je met een voldaan gevoel naar huis gaat  eindelijk mijn nieuwe jas dragen en er superveel complimentjes op krijgen  herfstkleuren  genieten van het prachtige uitzicht op de bovenste verdieping van kantoor  lekker healthy koken op een stapavond  realizing my worth  een verkleedfeestje met als thema Amerika  heerlijk uit eten bij de Argentijn  nog steeds helemaal stukgaan om meneer Mandje  goede gesprekken met collega's -✦ maar ook.. goede gesprekken met vriendinnen tegen wie ik alles kan vertellen  iedere dag weer nieuwe dingen leren  French conversations  aftellen naar de verjaardag van een vriendin  taart eten in de tuin  thuiswerkdagen  Zondag met Lubach terugkijken op maandagavond  mijn polkadotblouse ✦ vlak voor de regen thuiskomen  creatieve ingevingen  Expeditie Robinson  dingen doen die al superlang uitgesteld worden  een planning maken voor Parijs ✦ Grease-liedjes luisteren  foto's maken in een photobooth  een lange wandeling op zondag  tijd hebben om flatlays te maken ✦ mijn bed zien na een lange dag  oude foto's terugkijken en opnieuw bewerken  lekker wegdromen in de trein ✦ het voor elkaar krijgen om op zondag pas om 12 uur wakker te worden  nieuwe muziek ontdekken ✦ dit blogje typen en een glimlach op m'n gezicht krijgen

Related posts

7 reacties

 1. Aaah je nieuwe tas is echt prachtig <333

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie momentjes. Je nieuwe tas is heel mooi. Geweldig dat je bijna naar Parijs gaat, fijn vooruitzicht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhhh ik herken het helemaal hoor, geen tijd hebben! Maar deze positieve puntjes zijn wel echt superleuk en bijmakend om te lezen. Vaker doen! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Loveeeee je nieuwe tasje!! Overigens ga ik er door 'French conversations' vanuit dat jij ons helpt in Parijs he, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie lijst! Grease liedjes luisteren is altijd leuk haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijn lijstje, ik word er ook helemaal blij van!

  BeantwoordenVerwijderen