La vie de Daphne - Goed nieuws & Vriendinnenweekend

Bereid je maar weer voor op een weekoverzicht met véél eten, want ik heb weer flink gefeest afgelopen dagen. Mocht ook wel, want ik kre...

Bereid je maar weer voor op een weekoverzicht met véél eten, want ik heb weer flink gefeest afgelopen dagen. Mocht ook wel, want ik kreeg goed nieuws èn het vriendinnenweekend in Zeeland stond voor de deur. Benieuwd naar de foto's? Kijk snel verder!


Mijn laatste paar maandagen heb ik echt een beetje 'off-day's'; ze zijn nooit heel spannend en eigenlijk voelen ze net een beetje als zondagen. Kon overigens nu wel zo'n lekker extra dagje gebruiken, want wat had ik toch weer een kort nachtje gehad in Rotterdam zaterdag! 's Middags maakte ik lekker flatlays, verstuurde weer wat sollicitaties en deed ik rustig aan.

Ook dinsdag hield ik me nog kalm; ik zou van woensdag t/m maandag toch weer de hort op zijn, dus ik kon prima genieten van de vrije tijd. Ik zette ook meteen de Etos goodies voor maart op de foto, inclusief het verjaardagspakketje dat ik van hen kreeg!

's Avonds mocht ik weer eens koken en ik maakte de lekkerste pasta EVER: pasta carbonara met zalm. Ooit heb ik hier al eens een recept van gedeeld op mijn blog. Zoek je dus nog iets wat snel en gemakkelijk te maken is èn ook nog eens heerlijk smaakt? Dan is dit zeker een aanradertje! (en overigens ook een groot succesnummer bij ons thuis).

Woensdag maakte ik me klaar voor de dag, maar mijn ontstoken ogen hadden inmiddels een hoogtepunt bereikt. Sinds ik een tijdje terug twee producten ben gaan testen voor een review, merk ik dat de huid bij mijn ogen hier niet goed op reageert. Eindstand? Rood en enorm droog (inclusief schilfers en al..). Maar even geen make-up op m'n oogleden smeren dus!

Hoewel ik zo nu en dan wel eens pantalons draag, kon ik me niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst een skinny jeans uit de kast had getrokken. Ik moest het maar weer eens uitproberen! Maar na vandaag werd mijn oordeel over broeken weer eens bevestigd; ik voel me er gewoon ècht niet fijn in. Misschien omdat ik mijn benen gewoon heel kort vind en het met een rokje niet zo opvalt :P

Stemmen moest natuurlijk ook gebeuren, voor zowel de gemeenteraad als het referendum. Ben jij gaan stemmen?

Die middag reed ik weer richting een vriendin in Breda. Ik had het ook even nodig om de deur uit te gaan en kan echt superfijne gesprekken met haar voeren. Voelt vaak als een hele opluchting als ik even mijn verhaal heb kunnen doen zonder dat er gek gekeken/gedacht wordt <3

Wat ik overigens ook uit Breda meenam, was deze touloumpakia van de Lidl. Voor wie mij al langer volgt, weet dat ik groot fan ben van dit Griekse vanille-gebakje in siroop. Zeker eens proberen voor als je ook wel van zoetigheden houdt!

De volgende dag stond er weinig spannends op de planning, want de afspraak die ik eerst had staan was opnieuw niet doorgegaan. Dan maar een uitgebreide lunch maken!

Vlak na m'n broodje sprong ik nog wel even op de fiets voor een interview voor iemands schoolopdracht. Voel ik me toch nog een beetje nuttig!

Eenmaal thuis wilde ik weer eens proberen wat portretfoto's te maken. Ik vond ze de vorige keren stukken beter gelukt, en ik moet zeggen dat ik op deze foto wel errrrug boos kijk, haha!

Mijn vriend zou eind van de middag komen, en terwijl we nog zaten na te denken over wat we zouden gaan eten, kregen we ineens heeel erg goed nieuws te horen. Dat moest natuurlijk gevierd worden, dus reserveerde ik meteen bij onze favo sushitent. Ik hoop jullie er binnenkort natuurlijk meer over te vertellen!

Yummy <3

En toen was het eindelijk vrijdag: het vriendinnenweekend waar we al weken naartoe leven stond voor de deur! Ik reed met twee vriendinnen mee, en wij waren ook meteen de boodschappen'auto.' Huppakee, volgooien die kar!

Aardig zwaarbeladen reden we richting Zeeland, waar de rest ons meteen het huis liet zien en we een wijntje inschonken. 's Avonds kookten we mexicaans en daarna hebben we uitgebreid spelletjes gespeeld en wijntjes gedronken. Fijn eerste avondje!

 Ik had niet megalekker geslapen (maar achteraf was dit toch nog de 'beste' nacht), en liep om 8.45 alweer mijn bed uit. Ik nam voor de zekerheid m'n telefoon mee omdat ik wist dat het nog wel eens donker op de gang kon zijn. En toen... PATS! Kei- en keihard viel 'ie op de grond. Nu is mijn iPhone 6 al wel heel vaak gevallen hoor, maar altijd heeft 'ie het overleefd. Tot nu dus..

Na een telefoontje naar een telefoonwinkel in Middelburg had ik geregeld dat ik 's middags terechtkon en het scherm binnen een uur gemaakt kon worden. Thank God! Op naar Middelburg dus :)


Na het afleveren van m'n telefoon pakten we een terrasje - het was immers HEER-LIJK weer - genoten we van een drankje en appelgebak/tosti's. Helaas heb ik hier dus geen foto's van, maar dit moment was absoluut genieten! Hoe vaak komt het nou voor dat je in maart al op een terrasje kunt zitten zonder jas?

Toen we m'n telefoon op hadden gehaald (YES!) zijn we nog wat winkels ingedoken, waarna we vervolgens weer terug naar de auto liepen. Ik had mijn spiegelreflex meegenomen tijdens dit tripje en een groepsfoto ontbrak nog, dus vroeg ik aan een voorbijganger of hij een foto wilde maken.

Selfie-time!

Eenmaal terug in het huisje hielden we een heuse 'before-dinner-borrel', inclusief hapjes en worstjes. Daarna maakten we ons klaar om richting restaurant te vertrekken. Was nog wel een grap toen we daar aankwamen, want het lag bij een vliegveld (ja, zelfs dat kan in Zeeland) en van de buitenkant leek het net op een kantine. Omdat we nog op de anderen moesten wachten en het licht op de parkeerplaats wèl mooi was, maakten we snel deze foto.

Ennn.. dit was het mooie licht! :)

Hoewel we er met niet al teveel verwachtingen gingen zitten, waren we allemaal blij verrast toen onze gerechten eenmaal op tafel stonden. Zelf nam ik de zalm (goh, een nieuwe favo denk ik!) met hollandaisesaus en ik heb echt heer-lijk gegeten. Zo zie je maar, don't judge a book by its cover (en dus in dit geval, 'don't judge a restaurant by its exterior.')

Daarna was het tijd om ons klaar te maken voor een avondje stappen. Ik had mijn haar eigenlijk nog nooit helemaal gekruld gezien, dus ik vroeg één van de meiden of ze kon proberen krullen te maken. En wauw.. dat eindresultaat. Nu wil ik eigenlijk altijd krullen, haha!

Ook met mijn camera werd weer veel gespeeld; ik denk dat er die avond zo'n 100 foto's zijn gemaakt van iedereens outfits en make-up, haha!

Het avondje stappen deden we in Goes, omdat we hadden gehoord dat daar toch wel de leukste dingen zitten. Het ging wat moeizaam met het uitzoeken van een kroeg, maar toen we eenmaal ergens waren hadden we het enorm naar ons zin. Lekker de voetjes van de vloer!

Volgens mij sliep ik pas om 7(!) uur, maar van echt een goede nachtrust is weinig gekomen. Ik liep op zondag alweer vrij vroeg naar boven (onze woonkamer was boven), waar we lekker lang hebben ontbeten met pannekoeken en tosti's. Daarna maakten we ons weer klaar voor een dagje Vlissingen.

Helaas vertrokken we best laat, waardoor het alleen een snelle hap werd voor we naar de bios zouden gaan. You can tell dat we dus niet echt iets meer van de stad hebben gezien.

We gingen naar de film 'Mannen van Mars', die we allemaal jammer genoeg bar slecht vonden. Ik had beter even bij kunnen slapen :P

Om ons brakke dagje goed af te sluiten, haalden we frietjes en maakten we er een heusse friet/snacktafel van. Echt hilarisch!

Twee meiden gingen vlak na het eten naar huis en ik probeerde snel nog een powernapje te doen. Missie mislukt, want na zo'n 50 minuten liep ik toch maar weer naar boven voor een spelletjesavond en wat wijntjes. Het spelletje op deze foto duurde overigens ruim 2.5 uur, oeps! (Maar, het was wel heeel leuk!)

Toch nog ietsje later dan verwacht ben ik rond één uur mijn bed ingedoken. Mijn kamergenootje was al naar huis, waardoor ik hoopte dat ik ietsje beter kon slapen. Missie mislukt, want om 5.45 was ik klaarwakker door de haan die kraaide en het feit dat een andere vriendin om 6 uur opstond om naar stage te gaan. Rond 7.30 ben ik zelf maar gaan douchen en opruimen, waar ik snel nog even dit mooie uitzicht-foto'tje maakte.

Wat was het een fijn weekend, en wat is het weer bizar snel voorbijgegaan. Deze week is nog best spannend, want ik heb woensdag weer een hele belangrijke afspraak. Verder spreek ik dit weekend weer lekker veel af, maar verder is het vrij rustig. Even bijkomen dus!

Related posts

8 reacties

 1. Ik ben benieuwd naar het goede nieuws dat je binnenkort gaat vertellen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk weekend heb je gehad zeg! De krullen staan je ontzettend mooi,en ik ben erg benieuwd naar het goede nieuws (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gezellig weekendje! Je haar gekruld is echt super mooi. En ik ben heel erg benieuwd naar het goede nieuws!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond het ook verbazingwekkend mooi! Ennn dat komt zeeer binnenkort!

   Verwijderen
 4. Wat een leuke foto's! Ik ben super benieuwd naar het goede nieuws!!!

  BeantwoordenVerwijderen