La vie de Daphne - Twee keer uit eten, Anniversary & Amsterdam!

Wat was dit weer een heerlijke en bomvolle week! Ik ben maar liefst twee keer uit eten geweest, at deze week véél te veel carpaccio, vier...

Wat was dit weer een heerlijke en bomvolle week! Ik ben maar liefst twee keer uit eten geweest, at deze week véél te veel carpaccio, vierde samen met mijn vriend ons jaartje samen, kletste weer lekker bij met twee vriendinnen en eindigde de week in Amsterdam!

Mijn week begon iets minder leuk, want na een korte nacht zat ik alweer om 9.25 op de fiets om naar de tandarts te gaan. Bleh..

Ik vond het weer een nare behandeling, en verrassend genoeg - sarcasm - moest ik alweer terugkomen. Alsof ik er nog niet genoeg kom..

's Middags kwam een vriendinnetje voor het eerst sinds ze haar rijbewijs heeft op bezoek, en aangezien ze de auto van haar broer te leen had wilde ik nog wel eens zien hoe het naast haar was in de auto! Ook ik heb nog heel eventjes gereden. Best fijn dat ik eigenlijk in iedere auto wel goed kan rijden; dat was zo'n 3 tot 4 jaar geleden wel anders!

De flatlay-of-the-day was er eentje met mijn favo top van het moment die ik in Sevilla kocht. Ik denk zomaar dat er binnenkort een artikel online komt van mijn beste aankopen van de afgelopen tijd. Hoewel het er niet heel veel zijn, heb ik er echt een aantal favourites bij!

Maandagavond liet ik me overhalen om weer een rondje met mams te gaan wandelen. Het was de hele dag lekker weer geweest en ook 's avonds was het nog zacht. Heerlijk!

Hoe kun je zo'n wandeling beter afsluiten dan met een ijsje? We namen allebei strawberry cheesecake smaak, en voor 't eerst sinds tijden nam ik weer eens een hoorntje. Zijn jullie trouwens team bakje of team hoorntje? Ben ik wel benieuwd naar!

Van dinsdag heb ik niet echt foto's, maar dit werd vooral een dagje bijkomen voor ik weer een aantal leuke dagen gepland had staan. Ik maakte deze flatlay en deelde een foto die gemaakt is in het Casa de Pilatos. Op dat moment miste ik Spanje echt..

De volgende dag heb ik maarliefst 4 flatlays vooruit gemaakt (voor vrijdag, zaterdag, zondag en maandag) en heb ik ze meteen bewerkt. Ik hou ervan als ik lekker veel inspiratie heb en ze er gemakkelijk uitrollen!

Eén van de andere foto's die ik deelde was er weer eentje met één van mijn nieuwste bralettes. Het was een superfijne aanbieding van een merk dat normaal meeega duur was. I'm a happy girl!

Aan het einde van de middag moest ik richting station om mijn vriend op te halen, maar omdat de auto waar ik normaal in wegga er niet stond, moest ik dus met de 'grote' Opel. Voelt toch best gek om in m'n eentje in zo'n auto te rijden, haha!

De vorige dag hadden we spontaan besloten om woensdag met het gezin uit eten te gaan. Mijn moeder had namelijk een aanbieding gescoord waarbij je voor een spotprijsje een lekker menu kon krijgen. Allereerst nam ik natuurlijk carpaccio!

Het hoofdgerecht werden deze varkenshaasjes met pepersaus en als toetje nam ik een aardbeiendessert met vanilleijs. Wat zat ik propvol na deze maaltijd!

Donderdag was de dag waar mijn vriend en ik onwijs lang naar hebben toegeleefd: ons jaartje samen! Ik deelde natuurlijk overal dè foto waar ik in zijn armen spring (die overigens best spontaan gemaakt was!), maar er zijn ook een hoop foto's die het allemaal niet hebben gehaald. Zondag gingen we namelijk eerst naar het bos om foto's te maken, maar mijn camera stelde ineens niet meer scherp. Links zie je dus één van die 'mislukte' pogingen, haha!

's Middags namen we de trein naar Breda, omdat we 's avonds een dinertje in de stad hadden gepland.

Jaaa, zò lang uitgekeken naar wijntjes drinken, lekker eten, kletsen en heel veel gezelligheid bij Red Apple. Voor de tweede keer carpaccio deze week moet ook kunnen, toch?

Een ronde met garnalen kon als echte garnalenliefhebber natuurlijk ook niet ontbreken. Links zie je de garnalen in een krokant jasje, en rechts de garnalen met tagliatelle in roomsaus en rucola. Allebei heerlijk, en superleuk opgemaakt!

Naast de varkenshaasmedaillons die ik helaas niet op de foto heb gezet, nam ik ook nog deze wrap met zalm, kruidenkaas en tomaat. Hij beviel zò goed, dat ik 'm die avond zelfs twee keer heb besteld!

Als nagerecht nam ik het 'dessert van de chef,' en werd ik blij verrast met van alles en nog wat: een stukje cheesecake, witte chocolademousse, een bol vanille-ijs en een aardbei omhuld met chocola. Wat een topavond! Voor wie dus in Breda lekker wil eten, ga zéker naar Red Apple.

De volgende dag doken we na een luie ochtend nog even de stad in. Ik scoorde zelf nog een witte blouse en paste deze schattige top bij Costes. Hij is sindsdien niet echt meer m'n hoofd uitgegaan, dus wie weet ga ik er nog over nadenken als ik zondag in Amsterdam ben!

De flatlay-of-the-day werd weer goed ontvangen en stiekem was ik er ook best trots op. Toch best leuk om eens geen foto's recht vanaf boven te nemen, maar ook eens te experimenteren met verschillende hoeken. Geeft meteen wat meer diepte aan de foto!

Vrijdagavond ging ik met twee vriendinnen lekker bijkletsen en wijntjes doen. En naast de wijn? Bakken vol met verschillende smaken chips en vervolgens nog een grote portie bitterballen! Ik denk dat food everyone's best friend is, haha!

Zaterdag had ik een dagje he-le-maal niets gepland. Buiten het feit dat ik weer een verkocht schoolboek wegbracht, heb ik lekker genoten van het 'niksen' (voor zolang het nog kan!). Tussendoor ontving ik lieve post uit Frankrijk van een vriendinnetje die daar stageloopt.

's Avonds deelde ik op Instagram een aantal van mijn 'holy grails'; oftewel producten die ik echt al ontzettend lang met heel veel plezier gebruik. De foto (en alle producten) bekijk je hier

Zondag ging de wekker pijnlijk vroeg (7.00 uur!), maar gelukkig was het om een hele leuke reden: een dagje Amsterdam! Een hele tijd geleden planden we dit dagje met een hoop bloggers, maar helaas konden er veel niet meer bij zijn. Vandaag zou weer een dagje worden met Brittany, Joyce & Irina.

Lange reis.. lange reis. Helaas is Amsterdam voor mij niet om de hoek..

Jaaa, na zo'n 2 uur reizen was ik er dan eindelijk! We hadden al aardig vroeg afgesproken, zodat we nog van tevoren wat foto's van elkaar konden maken.

Ook ik koos voor een lekker bloggerscliché: een foto op de trap van een grachtenpand in Amsterdam. Overigens schoot ik ook meteen wat foto's voor een campagne die er binnenkort aankomt. De outfit die ik hier aanheb, zien jullie later deze week!

Na het fotograferen hadden we toch best wel trek gekregen, dus wandelden we weer naar ons favo plekje in Amsterdam: Calf & Bloom. Een lekkere latte macchiato kon er wel in na zo'n vroege wekker vanmorgen!

No words needed.

Hier en daar paste ik nog wat items - en ook het shirtje van Costes weer - maar helaas was het allemaal 'net niet.' De uiteindelijke buit bestond uit drie nagellakjes en een nieuwe portemonnee. Goed ingehouden dus!

Ik vond het in ieder geval ondanks alle afzeggingen een supergeslaagde dag! Was heel erg leuk om weer eens na zo'n lange tijd in Amsterdam te zijn en gezellig een dagje te fotograferen, lunchen en winkelen. Kan elke zondag niet zo leuk zijn..? :)

Related posts

20 reacties

 1. Het was gister zó onwijs gezellig. Hopelijk tot snel moppie <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke week! Gefeliciteerd met jullie 1 jarig jubileum, en het dagje Amsterdam ziet er heel gezellig uit. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk! Dat jurkje op de laatste foto staat je trouwens echt super. Ik ben team bakje, bestel echt nooit een hoorntje bij mijn ijs haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh dankje, heb 'm uiteindelijk toch maar niet genomen, twijfelde teveel! En yeahh, ik ook eigenlijk 90% van de tijd een bakje!

   Verwijderen
 4. Ooooh nu heb ik echt megaveel zin in carpaccio haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha stiekem best erg dat ik dit 3 keer heb gegeten deze week..

   Verwijderen
 5. Wat een drukke, fijne week! Wat ziet jullie anniversary dinner er heerlijk uit! Alsnog gefeliciteerd met jullie jaartje samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hmmm wat een hoop lekker eten zeg! Je kan nooit te veel carpaccio eten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gezellige week! Ik ben ook dol op carpaccio :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. je flatlays zijn altijd zo mooi! ik hou zelf ook erg van carpaccio en garnalen (:

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat veel leuke foto's! Heel jammer dat ik er zondag niet bij kon zijn, wel fijn om te lezen dat jullie het zo gezellig hebben gehad! <3

  BeantwoordenVerwijderen