Mijn ideale dag vrij

Nu alle tentamenstress erop zit vind ik niets lekkerder dan een hele dag chillen; of het nu op de bank, op bed of op een lekker verwarmd t...

Nu alle tentamenstress erop zit vind ik niets lekkerder dan een hele dag chillen; of het nu op de bank, op bed of op een lekker verwarmd terras is met een kop chocomel. En dat is dan ook hoe mijn komende weken - tussen alle feestdagen en afspraken door - eruit gaan zien. Wat ik onmisbaar vind bij zo'n 'chill-dagje' lees je vandaag in dit artikel!

Thee!
Yes, als echte theeleut is er niets lekkerder dan een dagje op de bank met een aantal grote mokken thee. Mijn absolute favoriet is en blijft kamillethee; het brengt me altijd een beetje in een hele fijne, sleepy mood en ik kan er vooral extra van genieten als ik me niet helemaal topfit voel. Voor mij is thee dan ook de ideale remedie tegen ALLES!

Nooit meer uit mijn badjas
Het begint eigenlijk al bij het opstaan. Ik wandel lekker in mijn badjas naar beneden, spring onder de douche en trek vervolgens meteen erna mijn badjas weer terug aan. Echt, ik leef in dat ding. Wat ook heel leuk is, is dat je ze tegenwoordig in alle soorten, kleuren en maten hebt. Neem maar eens een kijkje op de webshop van Hunkemoller, waar je de mooiste satijnen, fleece en zelfs kanten (I LOVE LACE!!) badjassen vindt (en yep, ook nu voor hele fijne sale-prijsjes!)

Me-time
Voor iedereen is 'me-time' natuurlijk anders, maar voor mij betekent het lekker uitgebreid douchen, mijn haren wassen, mijn nagels in een andere kleur lakken, héél veel producten gebruiken zodat mijn huid superzacht wordt (scrub is dan ook niet aan te slepen) en lekker met gladde benen in mijn bed een film kijken. Over guilty pleasures gesproken..

Good food
Bij een dagje vrij horen wat mij betreft ook een heleboel lekkere snacks. Chocolaatjes, chips, mousse, cake: ik draai mijn hand er écht niet voor om. Maar ook een heerlijke self-made lunch (carpaccio, mozzarella en tomaat..) kan ik heel erg waarderen. Alleen jammer dat je er dan weer voor naar de supermarkt moet, haha :)

Dutjes
Hoewel ik op mijn ideale dagje vrij natuurlijk wel een beetje uitslaap, vind ik het ook heerlijk om de hele dag door wat dutjes te doen. Nu moet ik toegeven dat ik hier 'vroeger' veel beter in was dan nu, maar oh: wat is het geweldig om even de sleur van de dag te vergeten en weer lekker slaperig aan de eettafel te verschijnen!

Bloginspiratie opdoen en foto's maken
Mijn vrije dagen gebruik ik niet alleen om ontzettend lui te doen, maar ook om mijn socialmediakanalen bij te werken, bergen met foto's te schieten, make up-producten te reviewen en mijn blog bij te houden. Ja, het is en blijft voorlopig nog een hele grote hobby van me en ik zal dan ook niet heel snel een dag voorbij laten gaan zonder dat ik een mooie foto heb geschoten die ik vervolgens kan plaatsen op Instagram!

Hoe ziet jouw ideale vrije dag eruit?

- dit artikel is een samenwerking met Hunkemoller - 

Related posts

1 reacties

  1. Wat leuk om te lezen, ik kan me hier helemaal in vinden! Kamille thee is ook echt mijn favoriet, toevallig heb ik net een kop kamillethee (met honing) gehad, heerlijk <3

    BeantwoordenVerwijderen