July, July, July

Jaaa, juli is eindelijk daar! De maand van de vakantie, de ontzettend warme zomerdagen, de barbecues, de feestjes en de drankjes. Een maa...

Jaaa, juli is eindelijk daar! De maand van de vakantie, de ontzettend warme zomerdagen, de barbecues, de feestjes en de drankjes. Een maand waar ik al heel erg lang naar uitkijk, maar ook een maand waarin ik weer hard op zoek moet naar een baantje. Gelukkig staan er ook genoeg leuke dingen op de planning. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tripje Valencia of de zomerse parkconcerten die ieder jaar plaatsvinden?

Vandaag, 2 juli, stond er al iets ontzettend tofs op de planning. Samen met een heleboel andere bloggers zou ik namelijk een dagje winkelen in Amsterdam. Helaas hebben we het na heel erg lang overleggen moeten cancelen vanwege de hitte, maar er komt sowieso een nieuwe datum aan wanneer het wat graadjes kouder is!

Daarnaast staan er gelukkig ook een aantal leuke dates in het vooruitzicht met vriendinnen: lekker bijkletsen onder het genot van een ijsje, drankje of broodje en genieten van alle vrijheid en het heerlijke zonnetje. Een aantal afspraken moeten nog gepland worden, maar ik wil het zoveel mogelijk gaan plannen voor ik op vakantie ga!

Ook 10 juli is een spannende dag. Dan is de uitslag van mijn scriptie en hoor ik of ik de eerste 50% in the pocket heb of niet. De andere helft - het eindgesprek - is helaas pas eind augustus. Het gaat dus nog een hele lange tijd duren voor ik kan zeggen dat ik officieel ben afgestudeerd op HBO Communicatie. Wat wel weer leuk is, is dat ik 10 juli een afstudeerfeestje heb, dus ik ga daar of met een feestelijk gevoel heen, of heel erg teleurgesteld. En ik hoop natuurlijk het eerste!

De parkconcerten waar ik het in de inleiding al over had, bezoek ik al sinds 2008(!). Dit zijn een reeks optredens, die iedere woensdagavond in een park bij mij in de buurt plaatsvinden. Ik kom er zelf meer voor de gezelligheid en de drankjes, en ook dit jaar heb ik weer superveel zin om lekker gek te doen! 

17 juli is de dag dat ik eindelijk samen met mijn vriend het vliegtuig instap naar Valencia. We leven er allebei al maanden naar uit en deze maand kan ik ook ein-de-lijk zeggen dat het binnenkort zo ver is. Heerlijk met zijn tweetjes tien dagen erop uit en de stad ontdekken. Ik heb al erg genoten van de foto's en artikelen van ManonAlexa, en Kelly.

Jammer genoeg is het voor mij niet helemaal vakantie. Na mijn ontslag bij Jeans Centre en ook het afscheid bij mijn stagebedrijf is het voor mij weer noodzaak om aan een baantje te komen! Helaas is dat op mijn 21-jarige leeftijd nog lang niet zo makkelijk. Gelukkig ben ik - terwijl ik dit artikel typte - gebeld door een winkel waar ik onlangs heb gesolliciteerd en mag ik zaterdag al meteen op gesprek. Ik ben benieuwd!

Natuurlijk staat deze maand voor het grootste deel in het teken van genieten, genieten en nog eens genieten. Ook al breng ik alleen het eerste deel van deze maand in Nederland door, ik wil er wel voor zorgen dat het een top 'half maandje' wordt. Let's make it count!

Related posts

13 reacties

 1. Oh wat een leuke en spannende maand! Spannend dat je je uitslag krijgt van je scriptie, en heel leuk dat je met je vriend in het vliegtuig stapt naar valencia. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi lijstje! Ik wens je een hele fijne maand toe. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het zo jammer dat het niet doorgaat. Had je graag willen ontmoeten! Zo te zien heb je gelukkig nog heel veel leuke dingen op de planning staan dus ik wens je nog een hele fijn juli en ik hoop tot snel <3

  liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had jou ook graag willen ontmoeten! Volgende keer beter <3

   Verwijderen
 5. Oh spannend de uitslag van je scriptie . IK baalde sowieso al dat ik niet kon komen, maar ja een baan krijgen is ook belangrijk. Binnenkort een nieuwe datum afspreken met zijn alle! Je gaat nog veel leuke dingen doen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om over je plannen te lezen! Heerlijk dat je op vakantie gaat! :) En wat fijn dat je op gesprek mag komen! Hopelijk gaat het goed, maar daar heb ik alle vertrouwen in!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wens je heel veel succes met de sollicitatie! Hopen dat dat hem gelijk wordt. En tof dat je met bloggers wat leuk gaat doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een spannende en leuke vooruitzichten! Veel succes met het gesprek morgen!

  BeantwoordenVerwijderen