What did I do? - Uitrusten, Lunchen & Weight Watchers

Na een rustige, maar toch hele vermoeiende week is ook de maand Mei van start gegaan! Een maand waarin ik hopelijk weer grote sprongen ma...

Na een rustige, maar toch hele vermoeiende week is ook de maand Mei van start gegaan! Een maand waarin ik hopelijk weer grote sprongen mag gaan maken wat betreft mijn scriptie, de maand waarin het teamuitje van mijn stagebedrijf plaatsvindt en de maand waarin ik me hopelijk weer beter ga voelen. Mijn laatste weekje van April zie je in deze post!

Gelezen
Op zondagmiddag - gisteren dus - stonden heel Facebook, Twitter en nieuwswebsites vol met het bericht dat er een verwarde man met een wapen was binnengelopen in één van de café's waar ik regelmatig kom. Hij bleek zelfs een aantal keren geschoten te hebben en het duurde nog erg lang voordat de man uit het café gehaald werd. Echt heftig om te bedenken dat zoiets zelfs ontzettend dichtbij kan gebeuren..

Gezien
Ook al heb ik de film Les Intouchables al eens gezien, toch besloten mijn vriend en ik om 'm lekker voor het slapengaan op te zetten. Het is en blijft een film die lekker wegkijkt en een schitterend verhaal heeft. Voor de mensen die hem dus nog niet hebben gezien, het is absoluut een aanrader die je op het eerstvolgende vrije moment dat je hebt moet kijken (oké kidding, maar wel a.s.a.p!)


Gehoord
Het goede nieuws van deze week hebben jullie al in mijn afstudeerupdate kunnen lezen, namelijk dat mijn Plan van Aanpak is goedgekeurd! Het is op mijn school een algemeen feitje dat dit wel als één van de belangrijkste documenten van het hele afstudeertraject kan worden gezien. Nu kan ik dus eindelijk 'officieel' beginnen met afstuderen. Diploma, here I come!

Gedaan
Woensdagmiddag stond er een ritje naar het kantoor van Weight Watchers op de planning. Omdat Weight Watchers een klant van mijn stagebedrijf is en daar die middag een presentatie werd gehouden, moesten we dus van de ene kant van Breda naar de andere kant. Nu wilde het zo zijn dat de collega met wie ik mee zou gaan niet goed durfde te rijden in de auto van een ander, dus raad eens wie de pineut was? Yep, me. En zenuwachtig dat ik was! Na maar liefst 4 (!) keer verkeerd te zijn gereden dankzij het meest vage navigatiesysteem ever kwamen we met nogal een zuur gezicht 40 minuten te laat binnen bij de presentatie. Gelukkig dat ik daarna niet meer echt geconcentreerd hoefde te werken, want wat had dit me gesloopt zeg!Gegeten
Afgelopen week ben ik weer heerlijk buiten de deur gaan lunchen in mijn favoriete tentje. Ik sprak af met een vriendin die ik al een tijdje niet meer had gezien en onder het genot van mijn guilty pleasure kroketjes op brood hebben we gezellig bijgekletst. Kon ik zoiets maar iedere dag eten...

 Gedronken
Eerlijk is eerlijk, iets anders dan water, thee, latte macchiato of - in het weekend - zoete wijntjes drink ik niet echt. Ook afgelopen week is daar geen uitzondering in geweest. Wat misschien wel leuk is om te weten is dat je me echt zelden frisdrank zou zien drinken. Koolzuurhoudende drank vind ik vreselijk en ik krijg er echt een opgeblazen gevoel van!

Geërgerd
Zoals de meesten van jullie weten, heb ik de laatste tijd last van flinke vermoeidheid. Korte uitstapjes van maar een uurtje of anderhalf kunnen er al voor zorgen dat ik de rest van de dag plat op bed moet of zelfs noodgedwongen een dutje moet doen. Ook mijn concentratie gaat er hard van achteruit. Na mijn angst voor naalden deze week overwonnen te hebben, ga ik er hard aan werken aan tot rust komen. Hoe vervelend ik het ook vind; ik wil er alles aan doen om me zo snel mogelijk weer wat energieker te voelen!

Gedacht
Ik heb de afgelopen week weer veel aan die moeheid gedacht en wat ik ertegen zou kunnen doen, maar toch blijft het een lastig op te lossen probleem. Ik vind het zo vervelend dat mijn humeur om kan slaan als ik voor de zoveelste keer niet mee kan om iets leuks te doen, of als ik als afhaker wordt gezien tijdens een avondje stappen. Ik wil zoveel dingen zo graag, maar uiteindelijk kruip ik toch liever diep weg onder de dekens..


Gelukkig
Wat me erg gelukkig maakt is dat mijn vriend en ik aankomende week een halfjaar samen zijn! Voor anderen klinkt dit helemaal niet lang, maar deze 6 maanden zijn echt in een sneltreinvaart voorbij gegaan. Een vriendin van me zei laatst nog dat ze bijna niet kon geloven dat het al een halfjaar is. Indeed; time flies when you're having fun!

Related posts

11 reacties

 1. Oehh die kroketten zien er lekker uit haha! Jeetje van die man met het pistool! Ik heb er niks van meegekregen, welk café was dat dan? Sjaaa en vermoeidheid kan ik je maar 1 tip geven, don't let it het to you, op het moment dat je het toelaat dan blijft het zo, wanneer je zegt hop ik voel me fit, ga je dat uiteindelijk ook voelen. Fijne week vandaag met je mannetje, alvast gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig overzicht weer! En wat een heerlijke lunch:)
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk weekverslag! Hopelijk is die vermoeidheid gauw over!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oei wat eng, wie weet was jij daar in dat Cafe! Hopelijk is je vermoeidheid snel over, altijd vervelend is dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, wat een heftig verhaal van de man in dat café. Lijkt me ook eng, je had er zomaar zelf kunnen zitten. Ik kan me voorstellen dat je niet vrolijk wordt van je vermoeidheid. Maar ik denk wel dat je er goed aan doet om je rust te nemen. Je vrienden zullen het vast begrijpen! Hopelijk gaat het snel beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeetje wat heftig van die man met die pistool. Brr krijg er kippenvel van! Wel leuk dat je aankomende week een halfjaar samen bent met je vriend. De tijd gaat zo snel he?!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah wat leuk dat jij en je vriendje al bijna een halfjaar bij elkaar zijn! <3 En dat broodje kroket ziet er inderdaad hemels uit, dat heb ik zolang al niet gehad! Ik krijg er nu ongelofelijk zin in haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat super zeg dat je plan van aanpak is goed gekeurd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik herken het gevoel van vermoeidheid helaas wel een beetje.. De laatste weken ben ik ook echt niet vooruit te branden en lig ik liever in bed dan ik de deur uit ga.. Muh :(

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een super leuke weekje zie ik al!

  BeantwoordenVerwijderen