Essie Zomercollectie: Saltwater Happy

De zomercollectie van Essie ligt bijna in de winkel, maar ik heb de zes prachtige kleurtjes al mogen zien. Van deze zomerse lakjes sprong ...


De zomercollectie van Essie ligt bijna in de winkel, maar ik heb de zes prachtige kleurtjes al mogen zien. Van deze zomerse lakjes sprong er bij mij echt één uit; een kleur die ik nog nooit eerder heb gezien en eentje waar ik zelfs na een bezoekje aan meerdere drogisterijen geen vergelijkbare kleur heb gevonden. Het is de kleur Salt Water Happy!

Een leuk weetje aan de Summer Collection 2015 is dat alle zes de kleurtjes - Private Weekend, Chillato, Peach Side Babe, Sunset Sneaks, Salt Water Happy en Pret-a-Surfer - ook in een gelnagellak te verkrijgen zullen zijn. Zelf reviewde ik Salt Water Happy, een kleurtje dat precies tussen lila en babyblauw inzit. Zoals ik al eerder zei is het een kleurtje dat ik nog nooit eerder ben tegengekomen, al vond ik hem nog het meest lijken op Cloud Wow van L'Oréal.


Het lakje zit in het altijd herkenbare omhulsel, wat ik persoonlijk één van de mooiste potjes vind op het gebied van nagellak. Waar voorheen de 'E' op de dop te zien was, staat er al een tijdje op alle lakjes van Essie de naam van de kleur met een sticker bovenop.


Het kwastje is breed, wat ik erg fijn vind. Op deze manier kan ik in één keer (en soms twee keer) bijna heel mijn nagel al meepakken. Op bovenstaande foto's is het effect na één laagje en twee laagjes te zien. Zelf lak ik mijn nagels altijd met twee laagjes nagellak, wat ik ook bij Salt Water Happy het mooist vind.


Ja, dit is echt een kleurtje waar ik vrolijk van word en die ik zeker goed vind passen bij de zomer! Ben je benieuwd naar de hele zomercollectie van Essie? Hou dan vooral rond begin juni de Etos-filialen in de gaten!

Related posts

31 reacties

 1. Wat een supermooi kleurtje voor de lente en zomer! Je foto's zijn ook heel mooi gelukt! Ik vind dat Essie ook mooie potjes heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh dankje! Veel van de foto's waren helaas heel erg bewogen en/of onscherp eigenlijk haha!

   Verwijderen
 2. Hij past perfect bij de ketting, gaaf kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is echt een onwijs mooi kleurtje! Precies de kleur van de ketting ook, mooie foto's!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vond het inderdaad ook echt heel toevallig! Dankjewel <3

   Verwijderen
 4. ziet er super goed uit, prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een pareltje zeg. Erg mooi!

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een prachtig lakje, zeker met twee laagjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt een mooi schattig kleurtje voor de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu moet alleen het zonnetje nog wat vaker schijnen haha!

   Verwijderen
 8. Prachtige kleur!! Wil ik ook hebben :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooi zacht kleurtje!X Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik vind deze kleur wel heel schattig en leuk voor de zomer ;)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. de perfecte lente kleur! ik vind je foto's ook heel mooi. die ketting is ook zo leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. oh wauw dit is het perfecte lakje, ik ben gek op blauw en lila! Deze ga ik zeker toevoegen aan mijn collectie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een ongelofelijk knap kleurtje! One big like!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Echt een prachtige kleur! Heel leuk voor de zomer. En Essie is altijd erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen