La vie de Daphne - Laatste werkdag, Danswedstrijd & Koningsnacht

Deze week gaf ik mezelf een hele lange week 'vakantie.' Vakantie als in dat ik lekker even niet om heb gekeken naar mijn scrip...


Deze week gaf ik mezelf een hele lange week 'vakantie.' Vakantie als in dat ik lekker
even niet om heb gekeken naar mijn scriptie en even heb genoten van wat extra rust en
de leuke dagen die eraan zouden komen. Zo had ik alweer mijn laatste werkdag bij Jeans
Centre, was op zondag de laatste danswedstrijd van het seizoen en heb ik een superleuke
Koningsnacht beleefd!


Maandag kwam eindelijk mijn foto op hout binnen, waarover jullie al een uitgebreid artikel hebben kunnen lezen op mijn blog. Ik moet toegeven dat ik nog geen plekje voor het lijstje heb uitgezocht, maar dat moet zeker goedkomen!

's Avonds kwam mijn vriend me opbeuren nadat ik voor de zoveelste keer doodmoe op bed lag en (alweer) niets kon uitvoeren. Mijn humeur kan hierdoor tegenwoordig erg omslaan en ik kan uren liggen piekeren over alle leuke dingen die ik soms moet missen. Gelukkig kan ik er lekker goed over praten en vrolijkt hij me altijd weer op!


Dinsdag heb ik wat aan mijn blog gewerkt, foto's van mijn Parijs-lijst gemaakt en de laatste training voor de danswedstrijd van zondag gehad. Na deze dansles was ik natuurlijk weer totaal uitgeput, maar opeens ging de deurbel en stond mijn vriend daar met deze prachtige bos bloemen. Alsof hij me nog niet genoeg had opgevrolijkt, had hij ook nog een heerlijke reep hazelnootchocolade en een fles wijn voor aankomend weekend bij zich. Wat een lieverd!


Woensdag was ik nog steeds niet de oude en heb ik de dag stage moeten overslaan. Ik heb hier en daar wat thuisgewerkt, maar het grootste gedeelte liggen slapen. Ook verzamelde ik de foto's voor mijn outfit-artikel bij elkaar en typte ik deze onder het genot van dit heerlijke cakerolletje, mmm!


 Donderdag had ik een halve dag stage en heb ik de rest van de dag weer dutjes gedaan en ook aan mijn lay-out gewerkt. 's Avonds zou ik bij mijn vriend gaan slapen en tijdens het kijken van Taken 3 viel ik als een blok in slaap. De volgende dag waren we allebei vrij en koos ik ervoor om niet aan mijn scriptie te werken, maar om er een leuk dagje van te maken voor zover mijn vriend en ik die kunnen hebben i.v.m zijn werktijden. Antwerpen it is!

Spontaan pakten we de trein dus en daarbovenop werd het nog eens heerlijk weer! Voor het  eerst had ik een rokje aan met blote benen en het was ge-nie-ten! We kochten heerlijke Belgische chocolade en dronken een frappuchino en een café latte bij Starbucks. Waarom ze mijn naam nou weer verkeerd moesten schrijven...?

Vrijdagavond zijn we nog met een aantal vrienden gaan stappen, maar ik heb het helaas niet volgehouden en ben dus aardig vroeg mijn bedje in gedoken. De volgende dag had ik namelijk alweer mijn laatste dagje bij Jeans Centre. Een redelijk normale dag die niet eens zo anders voelde als alle andere dagen. Toen ik 's avonds naar huis fietste had ik helemaal niet het idee alsof ik mijn laatste dag had gehad (oeps!)

Zelfs zaterdagavond lag ik vroeg te slapen, want op zondag ging de wekker weer vroeg voor een danswedstrijd! Gelukkig vond het plaats op mijn eigen dansschool in de buurt en hoefden we niet nog een heel eind te rijden. De dag zelf duurde zoals gewoonlijk ontzettend lang. Als dansteam treed je namelijk maar 2 keer op en dat is verspreid over 6 uur! Het lange wachten zorgt daarentegen wel voor de gekste selfies.

Helaas viel de uitslag ten opzichte van vorige danswedstrijden heel erg tegen. Hoe we vorige keer nog 3e werden, gingen we nu met een (best lage) zesde plaats naar huis. Maar, zoals een echt lid van ons team betaamt: 'Altijd blijven lachen!'

Zondagavond stond er iets leukers op de planning: Koningsnacht! Na een gezellig avondje bij  vrienden thuis hadden we een net zo gezellige nacht in hetzelfde café als vrijdag, maar nu hield ik het gelukkig veel langer vol! Doordat ik verder niets op Koningsdag had gepland, haalde ik er dan ook alles uit wat erin zat en heb ik na alle gekke dansjes en lekkere drankjes een topavond gehad <3

En toen was het Koningsdag. De verveling sloeg helaas veel meer toe dan ik hoopte en na deze oersaaie middag waarin ik me meer ergerde dan dat ik uit aan het rusten was, besloot ik samen met één van de beste vrienden van mijn vriend hem op te gaan zoeken op zijn werk. Hij moest namelijk buiten in een tent werken waar allemaal festiviteiten aan de gang waren. Na drie kwartier langs te zijn geweest, keerden we alweer richting huiswaarts. Waren we ondanks de verveling toch nog even op pad geweest!

Deze week is natuurlijk alweer bijna op de helft, maar de photo diary daarvan zien jullie maandag
weer!

Related posts

15 reacties

 1. Ik hoop echt zo voor je dat je vermoeidheid een 'simpel' iets is en geen pfeiffer. Ik kan er helaas over mee praten en het is zo frustrerend als je ook je danslessen en wedstrijden en werk etc op moet geven terwijl de wereld gewoon doordraait. Ik wil je héél véél sterkte wensen!!!! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop het inderdaad ook niet; ik heb gisteren bloed laten prikken en krijg vrijdag de uitslag hiervan! Heel veel mensen begrijpen de moeheid ook niet en daarom word je altijd maar gezien als afhaker of 'de persoon die altijd dezelfde smoes gebruikt'. Heel irritant inderdaad!

   Verwijderen
  2. Ooh ja dat ken ik! 'Je kan toch ook werken?' 'Je kan toch ook dansen?' Zo vervelend! Ik duim voor je!

   Verwijderen
 2. Ik hoop dat je vermoeidheid snel weer weg is! Gelukkig heb je toch nog kunnen genieten van Koningsnacht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je alsnog iets hebt kunnen doen op Koningsdag! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat balen dat je steeds zo moe bent. Ik heb er zelf ook enorm veel last van. Al zo'n 7 jaar... En een verklaring ervoor heeft niemand. Hopen dat het bij jou wel weer over gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aan de ene kant hoop je natuurlijk dat er niets uitkomt, zodat er niets aan de hand is. Maar aan de andere kant wil ik ook wel erg graag duidelijkheid. Echt vervelend dat je er al 7 jaar last van hebt!

   Verwijderen
 5. Vervelend dat je veel vermoeiheid hebt

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook een lange tijd erg moe geweest. Dit kwam omdat ik het te druk was. Op een gegeven moment heb ik mijn rust genomen, hoe moeilijk het ook was en nu gaat het een stuk beter :) Leuke foto's weer allemaal en wat heb je toch een lieve vriend. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk je overzicht en je foto op hout blijf ik zo mooi vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke foto's. Hopelijk is die vermoeidheid gewoon een lentedipje en geen pfeiffer o.i.d.

  BeantwoordenVerwijderen