Spam je blog!

Het is zondag, en dat betekent voor de meesten van jullie lekker lazy doen en misschien wel een me time -dagje houden. Zondag is dan o...


Het is zondag, en dat betekent voor de meesten van jullie lekker lazy doen en misschien
wel een me time-dagje houden. Zondag is dan ook de ideale dag om heerlijk blogjes te lezen en
natuurlijk nieuwe blogs te ontdekken. Daarom heb ik vandaag uitgekozen om eens lekker
ouderwets te mogen spammen. Ken jij of heb jij een superleuke blog? Laat het dan
achter in de reacties!

Related posts

32 reacties

 1. Lief dat we onze blog mogen spammen!

  Ik ben Lonneke, moeder van een prachtige dochter van bijna 2 jaar. Dankzij mijn blog kan ik mijn creativiteit kwijt, dit zie je in de nail arts en product foto's terug. Naast veel nagellakken en nail arts blog ik ook graag over beauty. Momenteel lopen er ook 3 leuke winactie's! Ik zou het leuk vinden als je kijkje komt nemen op mijn blog www.be-beautifully.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi!

  Lief dat we mogen spammen! :)
  Ik ben Pauline en in blog op http://fairygodmotherr.blogspot.be .
  Het is een lifestyleblog waar ik artikels post over beauty (incl. Reviews), shoplogs maak, over reizen praat en nog veel meer! Tot snel?

  Xoxo
  Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yay, leuk!
  Ik ben Priscilla en blog op http://www.belleviefashion.nl ( de naam verklapt al waarover ).
  Momenteel loopt er een enorme winactie, dus ik zou zeggen kom zeker even kijken!
  Liefs Priscilla

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk dat we mogen spammen!
  www.wearyourpassionn.blogspot.nl is een persoonlijk lifestyle blog met Posts die over mij gaan of met mij te maken hebben.
  Ik heb m'n blog nog niet zo heel lang maar het is zeker leuk even te kijken!
  X Eveline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja ik heb ook een lazy dagje, beetje bloggen en vanavond helaas weer reizen naar mijn huisje. Ik ben Claudia en ik blog op Vintagirie.com over streetstyle, fashion en haar. Ik zit boordevol inspiratie en ik vind het super leuk om gewoon lekker te bloggen en te praten met bloggers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi! Mijn naam is Mariëlle en ik blog op http://www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty en fashion maar ik plaats zo nu en dan ook shoplogs, looks en persoonlijke artikelen. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen. Mocht je het leuk vinden, dan kun je me volgen op allerlei social media, de buttons vind je rechts op mijn blog! :) Liefs Mariëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi!
  Leuk dat we allemaal onze blog hier achter mogen laten. Ik schrijf over beauty, fashion en ook over mijn leventje als student.
  Heel veel random dingen bij elkaar dus. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje zou nemen: http://pretty-black-sunset.blogspot.nl/
  Xx Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat lief! Krijg jij misschien ook weer nieuwe inspiratie.
  Ik ben Eline en mijn blog is http://thesweetlittlemonster.wordpress.com Ik schrijf over alles wat ik leuk vind en waar ik inspiratie uit haal. Ik probeer positief te zijn en dat met jullie te delen. Vooral beauty en lifetyle posts. Ik deel mijn belevenissen als studentje en ik zou het leuk vinden als jullie en kijkje zouden nemen.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah wat lief dat we mogen spammen! Mijn naam is Neeltje en ik heb sinds 8 maanden een eigen blog genaamd Thoughts in Style http://www.thoughtsinstyle.com/ Ik wilde graag een plek waar ik al mijn gedachten kwijt kon vandaar Thoughts in Style. Ik plaats vooral artikelen over lifestyle, fashion, food, DIY's en meer! Dus ben je benieuwd, neem een kijkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat lief dat we van je mogen spammen! Ik ben Vera en heb mijn weg echt gevonden in bloggen. Het is een grote uit de hand gelopen beauty hobby. Mijn blog www.face2beauty bevat vooral heel veel informatie over zoals het al zegt beauty. Maar ook zeker persoonlijke artikelen omdat je zo ook de persoon achter de blog leert kennen. Leuk als jullie een kijkje komen nemen op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk een spam je blog artikel. Ik zelf blog op esfromlawschool.wordpress.com de naam van mijn blog heeft te maken met de studie die ik volg. Er kunnen dan ook luchtige artikelen voorbij komen die met de studie rechten te maken hebben maar ik blog vooral over de basic dingen zoals beauty, fashion, lifestyle endergelijke.
  Liefs Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat lief dat we mogen spammen.
  Ik ben Klaartje en mijn blog heet Like a limited edition.
  Ik blog vooral over persoonlijke dingen, meestal de dingen die ik meemaak. Ook zijn er veel diy's te vinden op mijn blog want ik hou van creatief bezig zijn.
  Dit is de link van mijn blog: http://likealimitededition.blogspot.be/
  Hopelijk neem je eens een kijkje! :)

  Groetjes,
  Klaartje

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat lief dat we mogen spammen.
  Ik ben Klaartje en mijn blog heet Like a limited edition.
  Ik blog vooral over persoonlijke dingen, meestal de dingen die ik meemaak. Ook zijn er veel diy's te vinden op mijn blog want ik hou van creatief bezig zijn.
  Dit is de link van mijn blog: http://likealimitededition.blogspot.be/
  Hopelijk neem je eens een kijkje! :)

  Groetjes,
  Klaartje

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk om zo nieuwe blogjes te ontdekken. Mijn eigen blog vind ik best wel tof (ha grapje) en deel die daarom graag even. Dinastie.nl is een persoonlijke feel good blog. Af en toe zet ik een leuke DIY online en verder vind je er volgens mij veel kattenfoto's. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mijn blog vind je op http://annagesgracefully.com ik plaats 3x per week een artikel over Beauty, Lifestyle, Boeken of Fashion. Leuk als je eens langs komt om te lezen of me wilt gaan volgen via Bloglovin

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat ontzettend lief dat we mogen spammen, thanks! Op www.beautyjuf.nl schrijf ik over alle ins&outs omtrent beauty, make-up en nagellak. Deze blogposts worden afgewisseld door een vleugje lifestyle.

  Momenteel zijn er een paar spetterende winacties gaande op mijn blog, omdat deze twee jaar bestaat. Ik geef onder andere een haarverzorgingspakket van Andrélon weg, een Sugar Body Scrub van Kneipp en nog veel meer!

  Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een kijkje nemen! Liefs Marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oew, ik zie hierboven alweer wat nieuwe blogs, leuk :) Ik ben Sylvia, 24 en blog dagelijks op http://sylviakuijsten.com. Hier vind je onder andere blogtips, columns, recensies, winacties en vooral veel persoonlijke stukjes. Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Denise en op www.beautybydenies.nl post ik bijna dagelijks een artikel over beauty, fashion en mijn persoonlijke leven. Ik houd hier eigenlijk een persoonlijk dagboekje bij, over alles wat ik meemaak en leuk vind. Ik zou het super vinden als je eens een kijkje neemt. Liefs, Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Lief dat we mogen spammen! Mijn naam is Nienke en ik blog inmiddels bijna een jaar op http://www.dreamingoutloud.nl. Ik schrijf naast persoonlijke artikelen als fotoverslagen, opinie en over dingen die ik mee maak ook regelmatig over beauty, films en muziek. Eigenlijk gewoon alles wat mijn interesse wekt! Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje zouden nemen :) Liefs, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Lief dat we mogen spammen meis. Ik ben Deisy en www.visionarylife.nl is mijn eigen persoonlijke blog met een positieve touch. Ik probeer dan ook mijn best te doen om iedereen het beste uit zichzelf te laten halen en in zichzelf te geloven. Alles is namelijk mogelijk als je maar in jezelf gelooft. X

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat lief dat we mogen spammen! Sinds vandaag blog ik op http://www.thesparklingbeauty.nl Mijn blog gaat vooral over beauty, fashion, gezondheid en de dingen die ik meemaak.
  Mijn Bloglovin: https://www.bloglovin.com/blogs/sparkling-beauty-13626309
  Mijn Instagram: http://instagram.com/thesparklingbeauty/
  Hope to see you there ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Mijn naam is Jodie en ik blog op http://jodiesstyle.wordpress.com Ik blog vooral over de dingen die ik leuk vind en alle leuke dingen die ik meemaak. Ik heb nog veel te leren, maar ik vind het bloggen nu al superleuk! Ik hoop dat je een kijkje kan nemen en misschien zelfs wat tips hebt. x

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Lotje en ik blog op www.beautybylj.nl vooral over beauty! Make up is mijn grote passie en dat zie je zeker terug op mijn blog! Kom je een keer kijken? X

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat leuk! Kom eens kijken naar http://beautytalk.be, mijn nieuwe layout is net klaar!! :)
  Ik ben een Belgische die in Nederland woont en ik schrijf over Beauty en Fashion, je leest er veel reviews en momenteel kan je meedoen aan een leuke winactie!
  Check it out!
  Liefs,
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Lieeeeef dat we even mogen spammen :) Ik ben Laura en ik blog nu al bijna een jaar op http://www.lauresque.blogspot.nl . Ik schrijf hier over lifestyle, fotografie, lekkere receptjes, fashion en nog een heleboel meer. Ook deel ik vaak persoonlijke ervaringen en vind ik het leuk om stukjes te schrijven over vanalles en nogwat. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Leuk dat we mogen spammen! Op deze manier vind ik altijd weer nieuwe blogs die ik kan volgen. Thanks!

  Ik ben Léonie, een 19 jarige studente met een blog. Ik blog over van alles wat mij in het dagelijkse leven bezig houdt. Van fashion tot interieur. Dit doe ik allemaal met een personal touch omdat ik het leuk vind om mijn persoonlijke ervaringen met jullie te delen. Ik zou het super vinden als je een kijkje neemt! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen


 27. Ik heb zelf niet echt een blog, maar schrijf wel meermaals per week voor die van mijn beste vriendin Veronique. Je kan ons vinden op http://verodoesthis.blogspot.b…
  Het zou natuurlijk ontzettend fijn zijn als je een kijkje wil nemen, en nog leuker als je ons zou gaan volgen! :-)

  We schrijven over erg uiteenlopende dingen, waar beauty en lifestyle de lichte overhand nemen. Maar we schrijven ook over ons eigen leven, films & muziek…

  Kortom, een erg gevarieerde blog die het bekijken waard is! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Heel leuk dat we mogen spammen!
  Ik ben Emmelien, ben 16 en woon in België. Sinds een paar maand blog ik over fashion en lifestyle op m'n blog femmelien.blogspot.com
  Ik heb nog niet erg veel volgers, dus het zou heel erg fijn zijn als je een kijkje op m'n blog zou willen nemen en me misschien zou gaan volgen! :)
  Ik vind trouwens dat je een heel leuke blog hebt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Leuk dat we mogen spammen! Ik blog al 4j zowat dagelijks op mijn beautyblog www.misslanghaar.be. Ik heb een passie voor
  nail art dus kun je regelmatig een turorial verwachten en verder natuurlijk reviews en af en toe een persoonlijk artikel.
  Hopelijk tot snel op mijn blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat super lief dat we mogen spammen! En wat een mooie blog heb je! Ik ben Yvette, uit het mooie Noord-Brabant en ik blog op http://www.yvetteschrijft.nl over alles wat jouw laat lachen en gelukkiger maakt! Ik probeer met mijn blog zoveel mogelijk positiviteit te brengen! Kom je een kijkje nemen?

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat leuk dat we mogen spammen!
  Ik ben Kimberly en mijn blog heet http://www.kimbahli.com! Wat maakt mijn blog nou zo uniek? Nou, het staat vol met artikelen over travel, beauty, hotspots, maar vooral veel persoonlijke stukjes over mijn Weight Watchers verhalen en mijn vrijwilligerswerk in Afrika. Neem gerust een kijkje!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ah bedankt dat ik mijn weblog mag promoten! Mijn naam is Sasha ik ben een 32 jarige vrouw met een transseksueel verleden en heb dus erg veel mee gemaakt. Ik wil graag mijn verhalen met jullie delen zodat ik een inspiratie bron mag zijn voor mensen die ook ellende hebben mee gemaakt of nog mee maken! Voor ik het vergeet ik blog nu zelf pas een paar dagen dus ik op mijn weblog ook een kopje gemaakt waar je gratis mag spammen om zo elkaar te helpen! Neem je een kijkje? Zou leuk zijn en misschien leer ik nog wel nieuwe mensen kennen :D Liefs sas https://doordeogenvansasha.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen