10 tot 1 tag

Deze tag heb i k al bij veel bloggers voorbij zien komen, en ook ik kan er niet meer aan ontkomen: de van 10 tot 1-tag. Tien  onderwerp...

Deze tag heb ik al bij veel bloggers voorbij zien komen, en ook
ik kan er niet meer aan ontkomen: de van 10 tot 1-tag. Tien 
onderwerpen worden behandeld en iedere keer is het de kunst
om 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 of één antwoord te bedenken. Benieuwd
wat ik heb ingevuld? Lees dan snel verder!

10 dingen over mijzelf
1. Ik kan echt mega klunzig zijn. Zo blijf ik nog steeds wel eens mijn hoofd stoten
 op hetzelfde punt in mijn kamer en ben ik laatst midden in de trein gestruikeld omdat deze
 harder remde dan ik verwachtte (oeps!)
2. De laatste tijd ben ik heel erg slecht in ontspannen. Een film kijken lukt me moeilijk
en ik ben constant aan het nadenken.
3. Ik hou van verdwalen en nieuwe dingen of plekken ontdekken.4. Ik ben heel slecht in keuzes maken, meer daarover lees je hier.5. Ik wil er altijd zo goed mogelijk voor anderen zijn als ik weet dat zij het moeilijk hebben.6. Ik heb een tweelingbroer en ik ben 6 minuten ouder dan hij!7. Ik kan er niet tegen als iemand overdreven zit te smakken op openbare plaatsen.
8. Ik lunch op stage bijna altijd hetzelfde: een wrap en tosti's.
9. Ik hou ervan om iedere week een andere kleur nagellak op te hebben.
10. Ik probeer zoveel mogelijk te bloggen, en ik kan er echt flink van balen
als er wéér een dag voorbij is gegaan waarin het niet gelukt is.
9 dingen die ik leuk vind1. Schrijven2. Fotograferen, en dan met name productfoto’s. Eerst deed ik heel veel
aan portretfoto’s maken, maar nu vind ik het maken van mooie foto’s voor mijn blog
echt superleuk om te doen!
3. Een goed gesprek met iemand die echt naar me luistert.4. Midden in de nacht wakker worden en zien dat je nog heel lang kunt slapen.5. Wakker worden met een leuk berichtje op mijn telefoon.6. Fietsen zonder jas omdat het zo zonnig is!7. Niet gebonden zijn aan tijd, maar gewoon vrij zijn en genieten van ieder moment.8. Wanneer iemand me een oprecht compliment geeft.9. Georganiseerd en gestructureerd zijn; alles op een rijtje hebben (wat ik helaas
 niet altijd heb)
8 dingen die ik niet leuk vind1. Iemand die alleen maar over zichzelf kan praten en geen aandacht heeft voor de ander.2. Liegen, dingen verborgen houden en oneerlijke mensen.3. De combinatie van keiharde regen, een kort rokje en op de fiets zitten (en
mijn oortjes die steeds uit mijn oren waaien)
4. Buikpijn en misselijkheid!5. Wanneer iemand al een oordeel over een ander heeft zonder diegene te kennen,
of wel achterbakse mensen.
6. Vertraging wanneer je doodmoe bent.7. Midden in de nacht wakker worden en zien dat je juist helemaal niet meer zo lang
hebt om te slapen.
8. Afhankelijk zijn van mensen of dingen.
7 plekken waar ik graag kom1. Mijn bed natuurlijk, vooral lekker na een eindeloze dag of na keiharde regen.2. Bij vrienden.3. Parijs, omdat dat voor mij echt als thuiskomen voelt.4. Wanneer het lekker weer is: een terras!5. Het strand, zowel in het buitenland als in Nederland.6. Lekkere restaurants waarvan ik weet dat ik er heerlijk zal eten.7. In tuinen waar je goed in de zon kunt zitten.

6 manieren om mijn hart te winnen
1. Er voor me zijn wanneer ik het het hardst nodig heb.2. Humor hebben en mij aan het lachen krijgen wanneer ik niet zo lekker in mijn vel zit.3. Ik vind het daarnaast ook tof als iemand een duidelijke toekomst voor ogen
 heeft en gepassioneerd is over iets.
4. Mij respecteren en accepteren zoals ik ben.5. Eerlijk zijn over alles en niets verborgen houden.6. Mij laten blijken dat je het echt heel fijn vind om bij me te zijn.
5 plaatsen waar ik nog heen wil1. Definitely the USA!2. Ik zou ook nog wel graag naar Milaan willen, gewoon lekker chique.3. Ook al ben ik er al zo vaak geweest, Parijs zal altijd in dit lijstje blijven staan.
I love that city!
4. Andere grote wereldsteden zoals Berlijn of Madrid
5. De Malediven
4 dingen of personen waar ik niet zonder kan1. Mijn moeder, omdat ik toch veel met haar te bespreken heb.2. Mijn familie, vrienden en vriendinnen.3. Mijn telefoon!
4. En natuurlijk mijn blog :)
3 lievelingsliedjes1. Mr. Probz - Waves zal mij nooit gaan vervelen.2. Justin Timberlake - Only when I Walk Away3. Mr. Probz (ja, alweer) - Do It All Again
2 wensen1. Een goede toekomst met een baan die ik ontzettend gaaf vind2. Dat zowel mijn naasten als ik gelukkig en gezond blijven voorde rest van ons leven.
1 laatste woord of zin
Cherish every moment!

Related posts

5 reacties

 1. 7 plekken waar ik graag kom; 1. Mijn bed. Hier moest ik toch wel om lachen. Helemaal mee eens, trouwens! Leuk om te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah, leuk! Ik wil ook echt super graag naar de USA!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt hem leuk ingevuld! Heb hem met plezier gelezen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke tag! In heel erg leuk ingevuld :)
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen