1 year together!

Er is denk ik geen enkel jaar zò snel gegaan als het afgelopen jaar samen met mijn vriend. Vandaag vieren we dan ook ons eerste jaartje s...

Er is denk ik geen enkel jaar zò snel gegaan als het afgelopen jaar samen met mijn vriend. Vandaag vieren we dan ook ons eerste jaartje samen, en met deze blogpost wil ik de mooiste, en leukste momenten op een rijtje zetten. Get ready voor een mega (zoetsappige) Throwback Thursday!

Eén van de momenten die me het meest is bijgebleven, is toch wel onze allereerste date op 2 mei vorig jaar, toen we eerst wat dronken en onder het mom van 'als het ècht gezellig is, gaan we daarna nog wel sushi eten,' waarna we vervolgens dus daadwerkelijk naar Sumo zijn gegaan (goede afloop dus!). Maar ook alle lunches bij 'ons stamcafé' Ja!Breda, die inmiddels echt niet meer op twee handen te tellen zijn doordat we hier op een gegeven moment elke week wel op het terras te vinden waren. Ook de dag dat je met me meeging naar Rotterdam om een halfjaar na mijn afstudeerdatum mijn hbo-diploma op te halen; het was definitely een hoofdstuk dat ik met niemand anders liever had willen afsluiten!Momenten die ook zeker niet mogen ontbreken, zijn alle keren dat we samen weer nieuwe hotspots ontdekten, van Hemels, Dickens & Jones en Bregje in onze favo stad Breda tot aan Café Lure in Maastricht en de Oude Haven van Rotterdam waar we ook tientallen wijntjes, gin tonics en mojito's genuttigd hebben. En over Maastricht gesproken: onze eerste echte mini-vakantie die we spontaan één dag van tevoren boekten, zonder dat er nog iets 'officieels' tussen ons was. Het typisch Hollandse weer zat met al die stortbuien ontzettend tegen, maar ik vond het oprecht fijn en gezellig om deze stad met jou te verkennen!

Toen kwam 17 augustus, dè datum waar het allemaal om ging. Met een prachtige grote bos rode rozen vroeg je uiteindelijk of ik je vriendin wilde zijn. Yes, yes, yes! We maakten de dag erna onze eerste foto samen, die achteraf echt verschrikkelijk is en waar we nu alleen maar om kunnen lachen (de herkansing rechts was wel ietsje beter, haha!)
Vanaf toen begon het eigenlijk allemaal ècht. Die momenten dat we - ondanks alle schoolstress die op dat moment wel flink aanwezig was - in de late zomeravonden buiten in de tuin dineerden met zelfgemaakte cocktails en je verjaardag vierden bij Red Apple, en zò omvergeblazen waren door het menu dat we daar nu vanavond weer lekker gaan eten. En alle prachtige bossen bloemen waar je me keer op keer mee verrast hebt en al die momenten dat je me steunde toen ik met mijn premaster worstelde en er echt even helemaal klaar mee was (vooral tijdens de spannende afrondende examens in december)..December werd niet alleen de maand van de afronding van mijn examens, maar ook van ein-de-lijk genieten van een lange vakantie van anderhalve maand, die we begonnen met een dagje Winter Efteling - wat ook nog eens mijn eerste keer Winter Efteling ooit was. Om over kerst nog maar niet te beginnen, want ik kan stellen dat ik die kerst wel tot de leukste en gezelligste ooit kan rekenen, inclusief schitterende cadeautjes waarmee je echt de spijker op z'n kop sloeg en je me onwijs blij mee maakte!Ook van de kleinere momenten krijg ik een grote glimlach op mijn gezicht als ik eraan terug denk. Dat we samen kookten en vervolgens veel te grote desserts in elkaar flansten met ijs, chocolademousse, een berg nootjes, slagroom of koekjes. Of juist alle keren dat we het eten buiten de deur opzochten en bij onze favo sushitent vierden dat ik ein-de-lijk te horen had gekregen dat ik mijn premaster had gehaald. Of wat dacht je van de boswandeling waar je voor het eerst outfitfoto's van me maakte, en je vervolgens de rest van al onze tripjes eigenlijk niet meer van deze fotograaf-rol af bent gekomen. (Sorry not sorry :-)Andere leuke momenten waren dat we na dagenlang discussiëren over waar de vakantie naartoe zou gaan, de knoop doorhakten en een reis naar Málaga en Sevilla boekten. Maar ook dat ik al sinds de eerste dag dat ik bij je ben blijven slapen ontbijtjes op bed van je krijg, of dat ik je altijd kan bellen als ik weer eens 's avonds laat of 's nachts na het stappen alleen naar huis aan het fietsen ben. Ook mijn verjaardag kan niet ontbreken in deze terugblik, toen je me verraste met het mooiste horloge ever voor mijn verjaardag, waarna we de rest van de avond met mijn ouders aten bij Dickens & Jones (en er stiekem heel wat glazen wijn doorheen gingen).Onze gedeelde verslaving aan garnalen, pesto, carpaccio, pizza, milkshakes, chocolademousse, latte macchiato, cocktails en sushi heb ik al die tijd ook zéér kunnen waarderen. Evenals de avond dat we tot laat wijntjes dronken in de tuin, waarna we vervolgens lekker eigenwijs bleven zitten toen het begon te regenen. Inclusief de eindeloze gesprekken die we altijd uuurenlang met elkaar kunnen hebben, over he-le-maal niks of juist over onderwerpen waar ik het zelden met anderen over heb.Eén van de meest recente momenten die me is bijgebleven is toen ik jou na lang en hard werken zag slagen voor je hbo-diploma (ondanks dat niemand het verwacht had) en we dit vierden met drankjes en een overnachting in Rotterdam, waarna we de volgende dag elkaar wéér hebben verrast met superleuke cadeautjes. En nu ik het toch over stadsbezoekjes heb; al die keren dat we uren ronddwaalden in onze favo steden, hier en daar wat fotografeerden, een drankje of koffietje op het terras deden, een beetje winkelden en vooral lekker niet op de tijd hebben gelet: het waren stuk voor stuk genietmomentjes en ook nu kan ik zeggen dat het nooit verveelt!En last but not least (en misschien wel met stip op nummer één) staat onze afgelopen vakantie naar Málaga en Sevilla, waar ik het ondanks alle tegenslagen onwijs naar mijn zin heb gehad, oprecht heb genoten van ieder moment en nu alleen maar meer uitkijk naar de volgende reisjes en volgende jaren samen. Let's be happy forever!

Related posts

36 reacties

 1. Ah zo leuk! Jullie zien er zo blij en gelukkig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaawh wat een ontzettend lief, schattige en oprecht artikeltje! Happy anniversary tortelduifjes. Dat jullie nog maar vele jaren gelukkig samen mogen zijn <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuk artikeltje! Je klinkt heel gelukkig (: Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahhh wat een lief artikel zeg. De liefde spat er vanaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lief artikel! Ik word er helemaal vrolijk van. <3
  Veel leuke momenten, gefeliciteerd!

  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah zo lief dit artikel.. Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zooo'n leuk en lief artikel om te lezen!
  Cheers op nog vele mooie momenten samen met je vriend! 🥂

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahh wat leuk en wat een lief artikel! Gefeliciteerd! :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk artikel! gefeliciteerd beide :$

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooi en lief artikel! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lieve Daphne,

  Gefeliciteerd met jullie 1 jarig samen zijn. Mooie datum, want vandaag zijn mijn vriend en ik 3 jaar samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat ontzettend mooi geschreven Daphne! <3 Heel erg lief en oprecht. Gefeliciteerd met het 1-jarige jubileum en dat er nog maar veel mogen komen. Jullie zien er gelukkig uit samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. super leuk dat je dit ook deelt! gefeliciteerd en hopelijk nog meer fijne momenten samen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een super leuk artikel is dit geworden zeg en gefeliciteerd natuurlijk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gefeliciteerd! <3 Wat een lief artikel is het geworden, ik word er zelf ook helemaal happy van hihi.

  BeantwoordenVerwijderen

Instagram