One year anniversary-gift

Gisteren waren mijn vriend en ik 'pas' 11 maandjes samen, maar toch besloten we vorige week al om elkaar te verrassen met een anni...

Gisteren waren mijn vriend en ik 'pas' 11 maandjes samen, maar toch besloten we vorige week al om elkaar te verrassen met een anniversary gift. Volgende maand zijn we namelijk alleen van plan om nog uit eten te gaan, en aangezien hij vorige week afstudeerde vonden we het extra leuk om elkaar dan al iets te geven!
Het is geen geheim meer dat Anna + Nina één van mijn favoriete sieradenmerken is. Met twee paar oorbelletjes is dit kettinkje alweer het derde item dat ik aan mijn collectie kan toevoegen. Een tijdje terug ben ik compleet verliefd geworden op de 'muntjes'-trend en toen ik dit kettinkje op hun webshop tegenkwam, moest ik 'm meteen doorsturen naar mijn vriend.


Jammer genoeg had het eerste verkooppunt van Anna+Nina in Rotterdam alleen een muntje met 'love' erop, dus moesten we onze zoektocht vervolgen. Ik wilde 'm wel helemaal blanco natuurlijk! Gelukkig was één telefoontje naar Sissy-Boy genoeg: zij hadden dit kettinkje nog wel!


Na eventjes passen, was ik er vrijwel meteen uit. Enige 'nadeel' is dat dit kettinkje maar op één lengte gedragen kan worden. Gelukkig draag ik er een ander kettinkje bij dat wel verstelbaar is, waardoor ik het muntje er altijd boven kan dragen. Ook zag het muntje er niet helemaal meer puntgaaf uit, maar op den duur waren er toch wel krasjes op gekomen.


Het kettinkje is - net als alle andere sieraden van Anna + Nina - handgemaakt van 925 Sterling Silver. Ik heb ontdekt dat ik zilveren sieraden het meest fijn vind om te dragen en deze ook heel lang goed blijven. Je legt er misschien ietsje meer voor weg, maar de kwaliteit is top!
Op bovenstaande foto's draag ik 'm los èn gecombineerd met mijn X-ketting van Mimi et Toi, die al sinds de kerst om mijn nek hangt (ook van 925 sterling silver trouwens!). Samen vind ik het echt een schitterende combi en ik vind het juist wel mooi om deze twee kettinkjes boven elkaar te dragen. Het X-kettinkje is overduidelijk al wat meer gedragen (kijk maar eens naar de ketting zelf), maar gelukkig liggen de kleuren niet heel ver van elkaar vandaan.

Echt een topcadeau, I'm a happy girl! <3

Wat ik mijn vriend als afstudeer/one year-anniversary cadeau heb gegeven, zien jullie uiteraard in mijn weekoverzichtje van gisteren.

Related posts

16 reacties

 1. Wat een lief cadeautje en wat een prachtig kettingkje! <3
  Anna+nina is zo'n leuk sieraden merk.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind het ook echt één van de leukste sieradenmerken!

   Verwijderen
 2. Wauw, wat een mooi cadeau! Echt een prachtig sieraad. Ik wil ook graag eens iets van dit merk proberen, want het ziet er allemaal zo mooi en chique uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker doen! Kwaliteit is echt top, sieraden blijven erg lang mooi.

   Verwijderen
 3. Wat een prachtig kettinkje! Ik vind de combinatie van beide kettinkjes ook erg mooi :) En alvast gefeliciteerd met jullie jubileum natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk je kettingkje en heel leuk gecombineerd!
  Je vriend heeft een goede keuze gemaakt om je zo te verrassen!
  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lief cadeau van je vriend! Ik hou zelf totaal niet van kettinkjes, maar dit vind ik écht mooi. Lekker minimalistisch <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Soms is elkaar 'spontaan' iets geven veel leuker. Jammer dat hij al wat krasjes had, maar stiekem vind ik dat er wel goed bij passen en zelfs beetje horen. De combi vind ik zó tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt een heel mooi kettinkje! Ik vind de combinatie met het andere kettinkje ook heel cute. <3

  BeantwoordenVerwijderen

Instagram