Friday's Five: 5 x mijn laatste portretten

  Omdat ik onlangs Pinterest helemaal heb ontdekt en daar een bord heb gemaakt met allemaal zwartwit portretfoto's, begon het bij mij ...

 Omdat ik onlangs Pinterest helemaal heb ontdekt en daar een bord heb gemaakt met allemaal zwartwit portretfoto's, begon het bij mij ook weer te kriebelen. Jammer genoeg lukt het me nog niet altijd om goed te focussen. Dus ik downloadde de Nikon-app, en ging met de WiFi aan de slag...


Maak jij wel eens zelfportretjes?

Related posts

30 reacties

 1. So pretty! <3 ik ga je stiekem wel een keer na-apen. Ben benieuwd of ik ook zulke mooie portret foto's kan maken! Maaaar ik geef je zoals gewoonlijk wel credits!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap kind! Wat ben je toch fotogeniek.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je maakt prachtige foto's van jezelf

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto's meis! Ik maak niet zo vaak zelfportretjes; heb er geen geduld genoeg voor haha. Ik ben zoooo niet fotogeniek! Wou dat ik daar eens een trucje op vond ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De beste truc? Héél veel oefenen. Soms heb ik ook wel eens 60 foto's gemaakt voor ik '5' goeie eruit kan halen, hahaha!

   Verwijderen
 5. Wauw wat mooi! Hele fijne foto's. Als ik zulke foto's van mezelf zou maken dan vrees ik dat ik mezelf alleen maar uit zit te lachen. Ik ben lang niet zo fotogeniek als jij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een superlief complimentje, wauw! En ik denk dat dat echt wel zou meevallen hoor gek! <3

   Verwijderen
 6. Wauw, wat kan jij dat mooi Daphne! Ik zie het mezelf echt niet doen. En als ik het zou proberen, zou alles wazig zijn of ben ik uit beeld haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah ik denk ik ook als ik geen schermpje of app had waarmee ik mezelf kon zien!

   Verwijderen
 7. Wauw, wat een super mooie foto's! <3

  BeantwoordenVerwijderen

Instagram