La vie de Daphne - La Cubanita, Happy Italy & Stappen in Rotterdam

Dit was weer een superdrukke, maar onwijs leuke week. Met een gezellig etentje op dinsdagavond, twee afspraken op woensdag, bijkletsen me...

Dit was weer een superdrukke, maar onwijs leuke week. Met een gezellig etentje op dinsdagavond, twee afspraken op woensdag, bijkletsen met een vriendin op vrijdag en op zaterdag stappen met vriendinnen was ik op zondagavond best wel gesloopt...


Kleine throwback naar m'n verjaardag afgelopen zaterdag. In de kroeg was het ontzettend heet (wat je wel aan onze glimmende hoofden kunt zien), waardoor de foto wel een filtertje nodig had :P

's Middags zette ik ook het Etos-pakketje van maart op de foto. Met een shampoo, conditioner, haarmasker, borstel en 15-euro cadeaukaart ben ik weer goed verwend! 

Dinsdag kwam eindelijk de langverwachte review van de macarons van Ladurée online. Wil je weten wat ik ervan vond? Dan raad ik je zeker aan om het artikel nog even te bekijken!

Verder focuste ik me hier en daar weer op wat verkoopdingen. Ik zette wat Uni-schoolboeken op bol.com en ook deze mooie creepers die ik helaas nooit heb gedragen wil ik graag de deur uit. Hopelijk kan ik er nog iemand blij mee maken! Kijk vooral even op mijn UW-account.

Dinsdagavond sprak ik met mijn vriendinnengroep af bij La Cubanita voor ons halfjaarlijkse(?) avondje uit eten. Normaal gesproken zijn we in de plaatselijke sushi-tent te vinden, maar nu werd het weer een keer wat anders. We namen het arrangement met cocktail, alleen was die cocktail niet superlekker (en zelfs een béétje chemisch).

Wel hebben we weer lekker lang getafeld, gelachen, gedronken en lekker gegeten. Volgende week ga ik met 7 van hen op vriendinnenweekend en we leven er intussen al een aantal weken naartoe. Ben superbenieuwd hoe het gaat worden, maar heb er wel heel veel zin in!

Hoewel ik al sinds zondagochtend last had van flinke migraine, leek dit woensdag nog een tikkeltje erger. Ik voelde me dus niet top, maar had wel een drukke en leuke dag in Rotterdam op de planning staan. 's Middags zou ik namelijk eerst een hapje gaan eten bij Dudok met een oud schoolvriendinnetje, en 's avonds zou ik met een goede vriend de dag afsluiten bij Happy Italy. Ik raapte mezelf bij elkaar en nam meteeen een frisse neus door van Centraal naar Dudok te wandelen. Heerlijk!

Na een middagje bijkletsen en wat winkels bekijken (het was overigens heerlijk weer die dag!) ben ik ook weer tevoet van Centraal naar Blaak gelopen, waar ik afsprak voor de markthal.

Omdat carbonara toch nog steeds groot favoriet blijft, namen hij en ik allebei deze verrukkelijke pasta. Toch voelde ik me nog steeds niet supergoed en had ik na 5 happen alweer genoeg. Wat heel fijn is aan Happy Italy is dat je het gelukkig mee kunt nemen!

In de trein terug postte ik weliswaar deze foto van Parijs, maar eigenlijk blikte ik ook terug op een superfijne dag. Ik voelde me echt weer even gezegend en was stiekem een beetje flabbergasted dat ik maarliefst twee keer(!) was getrakteerd die dag. Wat ben ik daar ongelooflijk dankbaar voor zeg <3

Donderdag had ik eerst afgesproken te gaan shooten, maar helaas waren de weersvoorspellingen niet super, dus werd het een dagje thuis. Ik begon de ochtend met thee en had meteen een supermooi tea-topic die ik op Instagram deelde met onder andere 'vriendinnen, Parijs, fotograferen, successen behalen en als alles meezit.' Waar krijg jij de meeste energie van?

's Middags waagde ik een poging de pasta op te warmen van de vorige dag. Ik deed er een scheutje water bij en heb aardig lang moeten wachten voor het helemaal warm was. Jammer genoeg deed dat ook de smaak niet ten goede. Na een paar happen vond ik het echt niet meer lekker, maar 's middags heb ik gelukkig nog een croissant kunnen eten die mijn moeder had meegenomen!

Omdat flatlays maken inmiddels alweer zo'n 2.5 week geleden was, besloot ik weer te gaan voor twee nieuwe. De eerste lukte vrij snel; als ik eenmaal een thema in mijn hoofd heb en een beetje speel met de compositie komt er zo iets leuks uitrollen. Spotten jullie ook de 'gestolen' menukaart van La Favorite in Parijs? :-)

(whoops, foto's andersom) De andere flatlay duurde ietsje langer en helaas kwam ik ook niet verder dan deze twee. Ik was nog bezig met een derde, maar die is dus niet meer gelukt. Jammer!

's Avonds postte ik deze foto (links) op Instagram, waar ik ook een bijbehorend artikel over had geplaatst op mijn blog. Wie is ook vòòr meer roze huisjes op de wereld?

Vrijdag zou ook weer een gezellig dagje worden. Mijn migraine was helaas nog steeds aanwezig, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik maakte me op en wachtte 's middags een vriendin op die naar mij zou komen. Samen reden we richting het outletcentrum bij ons in de stad, maar waren er ook net zo snel weer weg. Wat valt het daar toch altijd tegen zeg!

's Avonds bleef mijn vriend eten en wilde ik - omdat ik gek genoeg toch nog wat energie had - nog snel een drankje in de stad doen. Snel een drankje werd ook ècht heel snel, want het ene cafe bleek vol, en bij het andere café was van 21.00-1.00 een feest aan de gang waardoor we om 21.15 maar weer de benen hebben genomen.

Zaterdagochtend werd ik gelukkig uitgerust wakker en startte ik rustig op met één van de maskers die ik een week eerder voor mijn verjaardag heb gekregen. Ik kon wel een relaxmomentje gebruiken denk ik, want vanaf die middag zou daar absoluut geen sprake meer van zijn.

Rond een uurtje of 15.00 reden we met de vriendinnengroep richting Rotterdam, waar één van hen een studentenkamer vlakbij Blijdorp heeft. Een aantal meiden wilde nog winkelen, maar omdat het al na half 5 was werd dit omgedoopt tot 'speed shoppen.' We slaagden uiteindelijk allemaal; de andere 6 voor flared pants in allerlei kleuren en prints, en ik voor twee leuke tops!

Na het boodschappen doen haalden we lekker pizza bij Domino's, blaasden we de luchtbedden op en begonnen we met onze wijntjes. Dit wordt een leuke girlsnight!

We speelden meerdere spelletjes met de giga stok kaarten (I mean, hoe vaak kom je nou kaarten in A4-formaat tegen?), oefenden vast onze danspasjes voor die avond èn besloten meteen waar we heen zouden gaan die avond. Ook best wel handig namelijk :P

Rond kwart voor 1 was het tijd om te vertrekken en weer die vreselijke vrieskou te trotseren. Het waaide afgelopen weekend ontzettend hard en ook de temperaturen onder 0 maakten ons niet heel vrolijk. Gelukkig haalden we de laatste tram en werden er een hoop dansjes gewaagd bij...

Nora! In deze club was ik nog niet eerder geweest, maar voor €8.50 entree had ik best hoge verwachtingen. We hebben ons ontzettend vermaakt met de heliumballonnen in de kelder en hebben een gat in de nacht gedanst. Wat een gezelligheid!

Ik geloof dat we rond half 6 ons bed indoken, maar helaas werd ik niet heel lekker, waardoor ik nog ruim anderhalf uur heb zitten spoken. Uiteindelijk sliep ik zo'n 3 uur, maar heb vanaf zondagmiddag 15.00 bijna niets anders meer gezien dan mijn bed. Really needed some sleep!

Related posts

22 reacties

  1. Wat een gezellige dagen, alleen jammer dat je je niet helemaal fit voelde. De flatlays zijn weer prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ahhhh wat een superleuke en volle week! Wel echt supervervelend dat je je telkens niet lekker voelde, dat kan zo veel blokkeren dan. Ontzettend leuke foto's ook trouwens! Malou x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja de laatste tijd gaat het echt niet lekker idd, heel zonde! Gelukkig dat ik me nog wel net goed genoeg voel om de deur uit te gaan. Deze week wordt het wat rustiger aan doen!

      Verwijderen
  3. Mooie flatlays! Ik zag inderdaad de menukaart van La Favourite��. Bij ons was de ober heel waakzaam. Mocht amper een foto nemen en weg was de kaart. Ik hoop dat de migraine helemaal verdwenen is. Heel fijne drukke week heb je trouwens gehad. Mooie foto’s !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb het ook supersneaky gedaan hahaha :P (meer op aandringen van mijn vriend). Mijn migraine is er helaas nog steeds, ik denk dat het echt met spanning/stress te maken heeft!

      Verwijderen
  4. Balen dat je je niet zo goed voelde, maar desondanks heb je toch veel toffe dingen gedaan! Ik vind jullie glimmende-hoofdenfoto trouwens heel erg leuk! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahahah ah ik zal het doorgeven :P En ja, deze week idd maar even relaxen (heel weinig gepland) en me weer focussen op solliciteren!

      Verwijderen
  5. Wat een mooie flatlays weer! En ik krijg gewoon zin in het eten na het zien van deze foto's en dat op dit tijdstip, haha oeps. Doe lekker rustig aan en plan lekker veel me-time in!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke en gezellige week, je hebt echt veel leuke dingen gedaan - en lekker gegeten! Geweldig dat je die menukaart gewoon hebt meegenomen hahah!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lekkere volle week! Balen dat je je niet op en top fit voelde, maar hopelijk heeft het bijslapen wat geholpen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja haha heb volgens mij nog nooit zo lang/veel geslapen als gister en vannacht!

      Verwijderen
  8. Ondanks je migraine heb je wel veel leuke dingen kunnen doen nog! Nu lekker rustig aan doen en hopelijk knap je dan weer helemaal op <3

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat maak je toch fijne flatlay foto's! En jouw Paris foto's geven instant wanderlust, heeeerlijk <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ahh dankjewel Linda! Ik zou ook wel weer terug willen :)

      Verwijderen
  10. Wat een leuke week weer! Blijf je flatlays heel mooi vinden (: Jammer dat je je niet helemaal lekker voelt, rust is ook goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Altijd super vervelend om je niet zo lekker te voelen. IK had hier dit weekend last van en was gelijk zo futloos.. blegh!!!

    BeantwoordenVerwijderen