Friday's Five: wat als ik maar 5 dingen mee op reis mocht nemen?

Morgen vlieg ik natuurlijk naar het zonnige Zuid Spanje (waar de temperaturen tegen de 40 aanliggen, oeff), en zit mijn koffer bommetjevol...

Morgen vlieg ik natuurlijk naar het zonnige Zuid Spanje (waar de temperaturen tegen de 40 aanliggen, oeff), en zit mijn koffer bommetjevol. Maar ik bedacht me.. wat als ik nu maar 5 dingen mee op reis mocht nemen, welke 5 zouden dat dan zijn? Ik vertel het je vandaag!

Ik heb het lijstje verdeeld in 5 categorieēn: elektronica, kleding, make-up, accessoires en verzorging. Met als voorwaarde dat ik die spullen niet zomaar op vakantie mag kopen. Eens kijken of ik een keuze kan maken!

Elektronica
In eerste instantie wilde ik meteen 'mijn camera' zeggen, maar zonder telefoon kan ik eigenlijk ook weer niet. Ik zou het wel heel erg missen om op reis te gaan zonder dat ik mooie foto's kan maken met mijn spiegelreflex, maar ach: telefoons kunnen tegenwoordig ook best aardige foto's maken! Moet ik er natuurlijk wel heel zuinig mee doen zonder oplader..

Kleding
Oef, maar één kledingstuk.. Dat zou dan wel een zomers jurkje zijn denk ik! En als het een setje kleding mocht zijn, dan zou ik voor een fijn losvallende top met spaghettibandjes en een zwierig rokje gaan. Moet ik het wel iedere dag wassen natuurlijk, haha!

Make-up
Het is ècht een marteling om te moeten kiezen uit mijn talloze make-upproducten die ik dagelijks met heel veel plezier gebruik. Maar toch.. zou ik voor een mooie kleur lipstick gaan denk ik. Mijn wimpers kan ik altijd nog laten verven waardoor het 'lijkt' alsof ik mascara draag, maar een kleurtje op mijn lippen is echt onmisbaar! En als ik dan echt heel specifiek moest zijn, zou ik voor Mehr van MAC gaan; dat is toch wel mijn meestgedragen kleurtje van het afgelopen halfjaar!

Accessoires
Het is niet heel moeilijk om te bedenken wat voor accessoire ik mee zou nemen: een zonnebril òf hoed. Zolang het maar beschermend is tegen de zon vind ik het prima. Het wordt wel erg pijnlijk om mijn sieraden die ik dagelijks draag thuis te laten, maar telkens mezelf ergeren aan de zon lijkt me al helemaal vervelend!

Verzorging
Ik moet toegeven dat toen ik mijn inpaklijstje aan het maken was, de lijst met verzorgingsproducten wel het langst was. Of ik het allemaal ga gebruiken op vakantie vraag ik me ook nog wel af, haha! Maar goed, iets waar ik ècht niet zonder zou kunnen is mijn scheermesje. Verklaar me voor gek, maar ik zou die haargroei echt vreselijk vinden. Vooal als je niets bij je hebt om 't weg te halen.

Related posts

11 reacties

  1. Wat een leuk artikel! Ik zou ook voor mijn telefoon gaan! En qua make-up voor wenkbrauwpoeder, hihi! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk! En lastig haha. Ik zou ook voor een scheermesje gaan, mijn telefoon, lipstick, zonnebril....wat lastig zeg haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Poeh ja lastige keuzes zijn dit.. Ik zou denk ik sowieso ook voor mijn telefoon gaan, een mascara en verder.. Geen idee, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een ontzettend leuk artikel! Een scheermesje is best wel slim trouwens en aangezien je toch amper make-up draagt heb je ook geen remover nodig of zo, haha. Al zou ik eigenlijk ook wel zonnebrand moeten meenemen, anders verbrand m'n gezicht 😅 Struggles!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lastige keuzes! Ik zou sowieso wel voor een SPF kiezen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jeetje dat is inderdaad heel erg lastig, ik zou toch gaan voor mijn camera en denk ik wenkbrauwpoeder.
    Liefs,
    Evelien

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Pfoe, dat is wel lastig ja, maar inderdaad fijne items heb je gekozen! Al zou ik zelf mascara hebben gekozen, dat is sowieso het enige wat ik draag tijdens een relaxte zonvakantie haha ^^ Mooie foto trouwens! :)

    xx Alex

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Als je daar over na gaat denken is het misschien maar goed dat je niet gedwongen wordt om maar 5 dingen mee te nemen op vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk om te lezen! Wat grappig dat je gaat voor een lippenstift, ik zou eerder een bb cream of concealer meenemen. Of een getinte dagcreme met spf, das helemaal handig op vakantie! Een zonnebril is inderdaad erg onmisbaar, maar qua verzorging zou ik nog eerder voor zonnebrand gaan, want een verbrande huid is echt een domper op een strandvakantie. Al is een scheermesje natuurlijk ook heel fijn om bij je te hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Moeilijk om maar een verzorgingsproduct of make-up product te kiezen. Zijn de meeste dingen écht nodig? Nee.. Maar wel heel leuk natuurlijk. Ik zou denk ik voor een foundation gaan en als verzorgingsproduct zonnebrand of deodorant, beiden onmisbaar..

    BeantwoordenVerwijderen