La vie de Daphne - Rimmel, Verjaardag & Ontzettend veel cadeautjes

Bereid je voor op een bomvolle en héle gezellige photo diary, inclusief talloze cadeautjes en goodies, mijn allereerste persevenement, ee...

Bereid je voor op een bomvolle en héle gezellige photo diary, inclusief talloze cadeautjes en goodies, mijn allereerste persevenement, een heel weekend feest en natuurlijk mijn verjaardag! Superleuk om zo'n weekje middenin maart te hebben en om natuurlijk alle foto's terug te kijken. Enjoy!


Maandagochtend werd ik na een meeeegalange nacht wakker voor weer een nieuwe week: dé week waarin ik jarig zou zijn, een superleuk evenement zou bezoeken en heel veel gezelligheid op me te wachten stond. Ik had er zin in! Overigens heeft mijn vader bovenstaande make-upjes gespaard bij een lokale supermarkt, ik ben superbenieuwd wat de kwaliteit is!

Maandagen zijn (gelukkig) altijd maar van korte duur, dus rond een uurtje of 12.30 liep ik alweer richting station.

Daarbij had ik ook nog genoeg tijd om even de stad in te duiken voor een verjaardagsoutfit. Het is eigenlijk al jarenlang een traditie om ieder jaar een nieuw jurkje te scoren. Helaas wil de zoektocht nog niet echt vlotten, en na een aantal dingen gepast te hebben ging ik met lege handen naar huis. Online shoppen dan maar..

Het weekendje bij Joyce en Brittany was niet alleen ter gelegenheid van Joyce haar verjaardag, maar ook ik werd heel erg verwend. Ze verrasten me enorm met deze te leuke Paris Street Style-goodies, waardoor de hele verzameling nu compleet is!

Een ander cadeautje was deze schitterende kleur nagellak van KIKO. Hij lijkt ontzettend op mijn meest favoriete lakje ever (Essie Salt Water Happy), en toen ik deze een paar weken eerder op Instagram zag zette ik 'm meteen op mijn wish list. Kijk hoe mooi!

Dinsdag op de Uni was het regenachtig, vies en koud. Omdat mijn les al veel eerder was afgelopen en ik nog heel lang moest wachten op de trein, besloot ik even het Starbucks-filiaal op onze Universiteit te bezoeken. Loes appte me namelijk die ochtend al dat ze er de hele dag aan het werk zou zijn, dus natuurlijk ging ik even gedag zeggen. En volgende keer bestel ik wel lekker koffie :)

Woensdag zou een superleuke dag worden: het Rimmel event! Ik was al vroeg uit de veren, maakte me uitgebreid op en appte over en weer met de bloggers die die middag ook bij het event aanwezig zouden zijn.

Ik nam de trein naar Breda, waar Lindsey al op me stond te wachten. Samen reden we - gelukkig droog - in de keiharde regen richting Amsterdam.

Vooraf was het nog een hele zoektocht en ook het parkeren van de auto was nog een dingetje, maar rond een uurtje of 15.00 kwamen we dan eindelijk bij Amsterdam Roest aan. Bijzondere locatie wel; ik was ontzettend benieuwd hoe het er van binnen uit zou zien!

Naast de haar/make-up/nagel-stands waar allerlei artists je van een compleet nieuwe look konden voorzien, was er ook een foto-muur, shake-bar en een DJ die hele leuke muziek draaide. Daarbij vond ik het ook nog eens onwijs leuk dat ik na meer dan een jaar in een WhatsApp-groep te zitten ein-de-lijk allemaal lieve en leuke meiden ontmoette! Zo had ik Lindsey, Rebecca, Kimberly en Sharon nog nooit gezien en kwam ik daarna ook nog wat andere bloggers en Instagrammers tegen. Superleuk eigenlijk, dit wereldje!

Na wat polaroids, veel (bij)geklets, hapjes, foto's, video's en drankjes, was het voor Lindsey en mij weer tijd om aan de lange reis naar huis te beginnen. Omdat het op dat moment 17.15 was, waren we best bang dat we in een dikke file terechtkwamen. Achteraf hebben we wel hier en daar langzaam gereden en duurde de totale reis aardig lang. Maar: het had altijd erger gekund!

Om 19.33 kwam ik na een superleuke dag weer op station Roosendaal aan. Eenmaal thuis at ik nog iets, maakte ik meteen een artikeltje met foto's van het Rimmel Event en moest ik van mezelf héél snel gaan slapen. De wekker van de volgende ochtend zou namelijk best pijnlijk zijn..

En dat was 'ie ook. Na zo'n 4-5 uur slaap en de dikste wallen ooit ging ik mijn laatste dag als 22-jarige in. Minutenlang heb ik nog getwijfeld of ik een trein later zou nemen en mezelf wat langer slaap zou gunnen (en het ging zelfs nog door m'n hoofd om deze dag school te skippen..), maar toch raapte ik alle moed bij elkaar en stond ik rond 5.45 onder de douche. Zombie-mode on.

Eenmaal op school merkte ik weer hoe erg ik donderdagen eigenlijk haat. De eerste les bleek achteraf door een kapotte harde schijf van de docent niet echt een 'les' te zijn - het was meer 'voor jezelf werken' - waar ik uiteraard enorm van baalde. Binnenkort toch maar een donderdagje overslaan denk ik.

Niet alleen de enorm vroege les, maar ook de 2 uren hierna zijn niet mijn favo dingetje aan donderdagen. Ik besloot mijn tussenuurtjes deze keer maar eens door te brengen in de library. Niet de meest productieve ochtend gehad, maar ach: ik had dit wel even nodig!

Terug thuis was ik gesloopt. Vooral na zoveel indrukken op het event de vorige dag, de korte nacht en de - voor mijn doen - lange dag school. Kijk trouwens eens hoeveel leuke goodies we kregen na afloop van het event! Wat een verwennerij <3

Ik viel denk ik rond 22.00 al in slaap, maar werd om 23.50 weer wakker. Ik maakte het 0.00 moment mee, beantwoordde drie felicitaties en viel vrij snel daarna weer in slaap. YES guys: het was EINDELIJK mijn 23e verjaardag!

Natuurlijk was ik voor dag en dauw alweer wakker (wie herkent dit ook op zijn/haar verjaardag?) en werd ik stiekem heeel happy met het zonnetje dat ik tussen de mistwolken zag verschijnen. Er was lekker weer voorspeld dit weekend en ik had me daar best wel op verheugd!

Na best een lange ochtend - dat krijg je ervan als je om 7.30 wakker bent - maakte ik me helemaal klaar en deed ik lekker lang over mijn make-up. Ook zag ik ineens dat ik precies de 2300 volgers had behaald. Toevallig eigenlijk, want ik werd ook precies 23!

Rond een uurtje of 12 liep ik naar beneden, waarna niet heel lang erna de deurbel ging. Werd er ineens een supergrote doos bezorgd, met daarin een 'happy birthday' ballon en een onwijs lief kaartje van een vriendin. Wat een ontzettend leuke verrassing!

Over kaartjes gesproken; zowel mijn moeder (links) als een klasgenootje (rechts) zijn lekker creatief geweest en verrasten me met zelfgetekende kaartjes. De linker is trouwens ook meteen het cadeautje wat ik van mijn ouders kreeg!

's Middags kwam mijn vriend en samen fietsten we naar de stad om lekker te gaan lunchen bij één van mijn favoriete zaakjes. Een grote latte macchiato ging er wel in!

En hoe kan het ook anders: mijn favo carpaccio op mijn verjaardag. Ik had me geen betere lunch kunnen bedenken, yummy! Na de lunch doken we nog even de stad in omdat ik op de valreep toch nog iets nieuws wilde scoren. Met al die verjaardagskortingen in mijn mailbox is dat natuurlijk wel heel verleidelijk... :P Geheel onverwacht scoorde ik zomaar nog een heel simpel, maar supermooi bordeaux-rood jurkje. Yes, toch nog een outfit!

's Avonds ging de reis naar Breda: gezellig uit eten met ouders, broers en aanhang. Terwijl we stonden te wachten op de rest, moest ik natuurlijk wel even een fotootje maken van de Grote Kerk.

In het restaurant hebben we allemaal zo ontzettend genoten! Meerdere flesjes en karafjes wijn gingen er doorheen en de ossenhaas die ik had besteld was één van de lekkersten die ik ooit gehad heb! Om over het heerlijke toetje nog maar te zwijgen. Wat een topavond!

Rond een uurtje of 22.30 kwamen we weer thuis, waar niet veel later een vriendin bij me aan de deur stond. Even een uurtje gechilld, waarna we vervolgens naar de stad vertrokken en een oud-collegaatje bij ons aansloot. Grappig eigenlijk, want met precies deze 2 meiden ben ik al eens in Breda gaan stappen, en nu weer met dezelfde samenstelling in Roosendaal.

Drankjes, dansjes èn lekker carnavalesque: flügel! Zij hadden nog een aantal carnavalsbonnen die op moesten dus de hele avond hebben we 'gedaan' alsof het carnaval was! Het feest waar we waren was overigens ook mega gezellig, met alleen maar oude guilty pleasure-muziek. Gezelligheid!

De volgende ochtend was ik doodop; ik ben echt niets meer gewend (nee, ook niet om 3.15 thuiskomen) en besloot daarom ook lekker rustig aan te doen. School schiet er allemaal een beetje bij in helaas, maar ach, ik word maar één keer 23 toch? Overigens is dit een groot deel van mijn gekregen verjaardagscadeaus! Wellicht dat ik er nog een apart artikeltje over maak :)

Over guilty pleasures gesproken trouwens, ik kreeg voor mijn verjaardag ook nog deze choco-paashaasjes. Te lekker!


Die middag kwam mijn oma op visite en zaten we lekker met z'n allen aan het gebak. Nog even een dagje extra jarig zijn, haha!

Eén van mijn meest bijzondere verjaardagscadeaus is toch wel mijn eerste Dior lipstick (gekregen van mijn ouders). Wat een pareltje! Binnenkort kunnen jullie natuurlijk de review verwachten!


Ik werd de hele dag steeds meer moe, dus een powernapje van drie kwartier had ik wel even nodig. Langzaam maakte ik me klaar voor de tweede stapavond op een rij. Iets waar ik misschien wel de volgende dag spijt van zou krijgen, maar hierna zou ik toch een paar weekjes niet kunnen. Nog eventjes genieten dus!

Bij het adresje waar ik naartoe fietste was ook nog een ander feestje aan de gang, dus met een paar meiden en de hele jongensgroep van iemands broer werd het nog een gekke boel (lees: een opengesneden pompoen waaruit drank werd gedronken, eieren in jaszakken, meerdere items van een servies kapotgevallen..)


Superleuk was het om weer met mijn oud-collegaatjes te zijn en om - net als precies een jaar geleden - nog een heel klein beetje mijn verjaardag te vieren. In de stad merkte ik vervolgens eigenlijk pas hoe kapot ik was, dus heel lang heb ik het jammer genoeg niet eens meer volgehouden. Tja, met m'n 23 word ik ook al wel een oude taart.. :P

Gelukkig sliep ik die nacht wat beter dan de nacht ervoor, en ik heb zelfs een beetje kunnen uitslapen. Omdat ik weinig zin had om boterhammen te lunchen, koos ik - lekker slecht - voor de overgebleven gebakjes van de dag ervoor. Gewoon, omdat het toch wel een beetje een feestweekendje was.

De rest van de middag ruimde ik op, werkte ik nog een heel klein beetje aan school en maakte ik deze foto van mijn Etos goodies voor Instagram. Verder een lekkere lazy dag gehouden (en achteraf spijt dat ik niet even naar buiten ben gegaan) en weer lekker op tijd naar bed gegaan. Op naar weer een nieuwe week, terug naar het normale leventje!

Related posts

19 reacties

  1. Haha ja ken dat gevoel van zo vroeg opstaan😂
    Ik vind het kiko lakje ook heel mooi!
    En het cadeau van je ouders, prachtig! Lijkt mij zo'n mooie lipstick 😍

    X Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk fotoverslag! Zo te horen is je verjaardag helemaal geslaagd geweest en je Dior is echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah wat een onwijs leuke week! En wat leuk dat je naar het rimmel London event ging. Zo tof!
    En wat heb je leuk je verjaardag gevierd. <3
    Liefs,
    Evelien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Waa wat een leuke week zeg! Wel heel druk haha! Fijn dat je zo verwend bent met cadeautjes :-) Liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke maar drukke week heb je gehad!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat heb je toch weer een leuke week achter de rug zeg. Komt merendeels omdat je mag zag natuurlijk maaaar ook een klein beetje omdat je jarig was!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een gezellige week heb je gehad! Ik ben overigens ontzettend benieuwd naar die matte lipstick transformer van Etos.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke cadeau's heb je gekregen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een fijne week, heel leuk om te zien! Het Rimmel event was echt heel erg gezellig, ben ook benieuwd naar jouw reviews van de producten :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke foto´s! Nog gefeliciteerd en inderdaad heel toevallig dat je volgers zo matchen met je leeftijd, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een toffe cadeaus heb je gekregen zeg wauw! en erg leuke dingen heb je gezien/gegeten en meegemaakt ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een gezellige feest-week! Je bent flink verwend met je verjaardag, super leuk :) Ik ben wel in voor een apart artikel hierover!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ziet eruit als een zeer geslaagde week! Wat een gave cadeaus heb je gekregen!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Het ziet er uit als een ontzettend gezellige verjaardagsweek, wat een mooie en lieve kaartjes! Lekker lang nagenieten maar ��

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuke en drukke week. Ik had je al gefeliciteerd maar hier alsnog gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Drukke en vermoeiende week, zeg! Wat bijzonder, 2 300 volgers op je 23e verjaardag! Goed gevierd, zo te zien! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Aaawh! Zo leuk allemaal. Je verjaardagsfoto is echt top. Vond het leuk om je te ontmoeten Daph!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een heerlijk weekje! Ik vond het supergezellig woensdag <3 Laten we hopen op nog meer leuke events met z'n allen.

    BeantwoordenVerwijderen